FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajlijaTM
Re: FK Sarajevo
Nemoj biti ljubomoran, kupice vam stranka nekad stadion, sta kupiti oteti ce memic i stadion samo da ga nadje
Ja vam predlazem vogoscu, da vam 90% navijaca ima pred kucom stadion
@jorge - sto's pa. pak?
@jorge - sto's pa. pak?
- JosipBukal
- Kontakt:
E vala si u pravu. Po postovima sa foruma davno su došli do transfera od preko 1 000 000 eur, kad ono, čuj, Jajalo neče da igra za fk sarjevo. Nešto mi se tu ne slaže ili Jajalo vrijedi puno više.SarajlijaTM je napisao/la:Haj' ba ne lazi,ser.ete danima ista go.vna,po temi fkz,a nerjetko i ovdje.
I sad se ko nesto zalis da te provociraju?
JEste,kako rijeka ponudi veci kes od milionera,kako rijeka ubjedi jajala u bolju viziju od vas? Kako vam pobjeze omladinac,citam jucer,pisete "hebat ga",a isti ljudi su plakali za gojakom. To nekom damu za bubrege prodajete?
A to STFU,ma.mi reci,dok ta.ju budes pridrzavao
-
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Nemoj biti ljubomoran, kupice vam stranka nekad stadion, sta kupiti oteti ce memic i stadion samo da ga nadje
@jorge - sto's pa. pak?

Podoj ga papku.
Ne znam je li ovo neko već postavljao, ne zamjerite ... Zar niste raskinuli saradnju sa ovim? Hvala!
http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... k-sarajevo
Fakat mi lik nikad neće biti jasan, on, njegova neozbiljnost i status u klubu (klupa). Jedan od većih potencijala, mogao je dobru karijeru napraviti ...
Fakat mi lik nikad neće biti jasan, on, njegova neozbiljnost i status u klubu (klupa). Jedan od većih potencijala, mogao je dobru karijeru napraviti ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Bila je rasprava o tome sinoc, ni nama nije jasno....Adviser je napisao/la:Ne znam je li ovo neko već postavljao, ne zamjerite ... Zar niste raskinuli saradnju sa ovim? Hvala!
Fakat mi lik nikad neće biti jasan, oni, njegova neozbiljnost i status u klubu (klupa). Jedan od većih potencijala, mogao je dobru karijeru napraviti ...
U januaru je isto potpisao amaterski ugovor i zbog svog odnosa prema karijeri smo mislili da ce sa njim saradnja biti prekinuta, medjutim sinoc izadje ovakva vijest.
Ocito uprava sa njim ima neke planove, a mozda i on dodje sebi mada cisto sumnjam

- SarajlijaTM
@jorge - kaze se podoji, a ne podoj. Ali uvijek postoji mogućnost proizvoljnog mijenjanja gramatike po raznim zaseocima...
Prijavio sam ti postove, ako se to moze tako nazvati, pa se regaj ponovo

vi o strankama pricatE :OSarajlijaTM je napisao/la:Nemoj biti ljubomoran, kupice vam stranka nekad stadion, sta kupiti oteti ce memic i stadion samo da ga nadje
@jorge - sto's pa. pak?
pa Koldzo vam zakletva dole

e sad, sto se Jajala tice,mi smo mu nudili pare... velike... on nije pristao, tj, jeste prista ali na GODINU, sto nama nije odgovaralo... a previse nam je bilo to dati za igraca koji ce biti tu godinu dana.....
onda smo se okrenuli dovođenju mlađih i vecih potencijala jer nismo Azerbejdzan da dodjes , uzmes pare i o ugovor 3+ hoces neces....
za skoro isti novac je potpisao za rijeku, stvar je da je rijeka u jacoj ligi i da je na oku menadzerima za razliku od naseg kluba koji je tek prije 6 mjeseci stao na noge, rijeka je stala na noge prije skoro dvije godine ako ne i vise....
sto se tice JAJALA, njega ce zamjeniti najvjerovatnije "Jajalo" ne mora znaciti da ce biti na toj poziciji ali do pocetka sezone ...
i da, pare nisu problem, imamo mi novca da platimo i 15 000 mjesecno igracu ali to nije politika kluba ove sezone, jer se i sa pplatama od 5--7- milaj moze uzeti titula...

- Burberry46
- Kontakt:
Nemamo za plate, slabi smo financijski, jedva kraj sa krajem spajamo, krpimo se nekako a i odlucili smo se da nam djeca igra, ako koji naleti dobro jeJosipBukal je napisao/la:Što li ovo Jajalo potpisa za Rijeku pored vas. Ja sam čitajući vaš forum mislio da vi puno bolje financiski stojite.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ti sigurno najbolje znaš kako se to kaže, a i kako se radi.SarajlijaTM je napisao/la:@jorge - kaze se podoji, a ne podoj. Ali uvijek postoji mogućnost proizvoljnog mijenjanja gramatike po raznim zaseocima...
-
- Kontakt:
da im nije sda, jos bi dnevne termine igrali na gradjevini nepoznate namjene.rammstein je napisao/la:vi o strankama pricatE :OSarajlijaTM je napisao/la:Nemoj biti ljubomoran, kupice vam stranka nekad stadion, sta kupiti oteti ce memic i stadion samo da ga nadje
@jorge - sto's pa. pak?
pa Koldzo vam zakletva dole![]()
e sad, sto se Jajala tice,mi smo mu nudili pare... velike... on nije pristao, tj, jeste prista ali na GODINU, sto nama nije odgovaralo... a previse nam je bilo to dati za igraca koji ce biti tu godinu dana.....
onda smo se okrenuli dovođenju mlađih i vecih potencijala jer nismo Azerbejdzan da dodjes , uzmes pare i o ugovor 3+ hoces neces....
za skoro isti novac je potpisao za rijeku, stvar je da je rijeka u jacoj ligi i da je na oku menadzerima za razliku od naseg kluba koji je tek prije 6 mjeseci stao na noge, rijeka je stala na noge prije skoro dvije godine ako ne i vise....
sto se tice JAJALA, njega ce zamjeniti najvjerovatnije "Jajalo" ne mora znaciti da ce biti na toj poziciji ali do pocetka sezone ...
i da, pare nisu problem, imamo mi novca da platimo i 15 000 mjesecno igracu ali to nije politika kluba ove sezone, jer se i sa pplatama od 5--7- milaj moze uzeti titula...a iduce ljeto, ko zna...
Gluposti pišeš ...licencirani je napisao/la:da im nije sda, jos bi dnevne termine igrali na gradjevini nepoznate namjene.
Gdje li bi vi igrali da vam nije grada i vlasti uopšteno? Ups, pa vi nebi ni postojali!

Nisam došao da provociram, niti ću vam kvariti temu glupim raspravama ali morao sam odgovoriti. Kraj je sa ovim komentarom ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Isti takav sal je i zeljo imao 

- SarajlijaTM
Jorge, imao si svojih 5 minuta, vrati se u kavez i odje.baus.
@rammstein - jesu li tebi sve na broju? Koldzo moze biti samo predmet ismijavanja...
Ali se sjeti kako i uz ciju pomoć ste oteli paji terene. I zahvaljujući kome vam opstina centar stalno izlazi u susret...
A jajala ste vi htjeli i na 20 dana samo da ste mogli dati lovu koju je trazio. Moze iko u bih dati 20-25k platu nekome al u qur.cu.
A to sto se furate je druga stvar, samoioni pauza i ptelaznih rokova.
Danima pisete o zvucnim pojacanjima, slijetanjima, pressicama itd. Sta bi? Dođe dzemica, mozete komotno i zvalju vratiti, tu su negdje godina.
Jajalo je vama pola ekipe bio i fening i naljepsi bi ga u zicagu primili samo da je htio ostati. Zivi bili pa vidjeli...
@rammstein - jesu li tebi sve na broju? Koldzo moze biti samo predmet ismijavanja...
Ali se sjeti kako i uz ciju pomoć ste oteli paji terene. I zahvaljujući kome vam opstina centar stalno izlazi u susret...
A jajala ste vi htjeli i na 20 dana samo da ste mogli dati lovu koju je trazio. Moze iko u bih dati 20-25k platu nekome al u qur.cu.
Danima pisete o zvucnim pojacanjima, slijetanjima, pressicama itd. Sta bi? Dođe dzemica, mozete komotno i zvalju vratiti, tu su negdje godina.
Jajalo je vama pola ekipe bio i fening i naljepsi bi ga u zicagu primili samo da je htio ostati. Zivi bili pa vidjeli...
kuknjava kuknjava kuknjava
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
-
- Kontakt:
**** ti sa naše teme. Jel' te iko išta pitao? Sad ti lafo stručnjak.
-
- Kontakt:
@Šatro sarajlija
Kome ti šalješ PM šatro psuješ nešta? **** li ti sto mrtvih majki **** ona ofucana. I onom Irancu **** svu familjiu pomrlu. (Iako mislim da si to ti magarčino.)
Kome ti šalješ PM šatro psuješ nešta? **** li ti sto mrtvih majki **** ona ofucana. I onom Irancu **** svu familjiu pomrlu. (Iako mislim da si to ti magarčino.)
-
- Kontakt:
nedo turkovic i raspali bucan su okosnica u odnosu na dzemicu, paji nije niko nista oteo, cak su se i njegovi dugovi izmirili, haj' sad idite cekajte imaginarne pare od sehica i jedi muda sto ti konkurentski klub ima zdravu i neovisnu finasijsko-sportsku politiku.SarajlijaTM je napisao/la:Jorge, imao si svojih 5 minuta, vrati se u kavez i odje.baus.
-
- Kontakt:
Brankovic....SDA
Behmen...SDP
Dzelo.......SDP
Guso....SBB
Buki......SDA
nastavi niz.....
Behmen...SDP
Dzelo.......SDP
Guso....SBB
Buki......SDA
nastavi niz.....
To cu reci tvojoj mami kad bude odradjivala down pipe...A nasa vizija nije mozda bolja od Rijekine, ali jeste sigurno od vizije gurbeta sa golubarnika koji vise ne mogu ni medju prva 3 biti u drzavi...Jedite svoja muda sljedece sezone...ti prvi, a za tobom i Bukal i kompanija...SarajlijaTM je napisao/la:Haj' ba ne lazi,ser.ete danima ista go.vna,po temi fkz,a nerjetko i ovdje.
I sad se ko nesto zalis da te provociraju?
JEste,kako rijeka ponudi veci kes od milionera,kako rijeka ubjedi jajala u bolju viziju od vas? Kako vam pobjeze omladinac,citam jucer,pisete "hebat ga",a isti ljudi su plakali za gojakom. To nekom damu za bubrege prodajete?
A to STFU,ma.mi reci,dok ta.ju budes pridrzavao
gio10 je napisao/la:Opaaa, GangEvil se civilizovao, nema više uvredljivih postova.GangEvil je napisao/la:Ja sam citajuci vas forum mislio da vi umjesto Hodzica cete dovesti puno bolje igrace, a ne da dovodite igrace tipa Nedo Turkovic - Lovcen...JosipBukal je napisao/la:Što li ovo Jajalo potpisa za Rijeku pored vas. Ja sam čitajući vaš forum mislio da vi puno bolje financiski stojite.
GangEvil je uvijek civilizovan kad odgovara na postove kao sto je tvoj sada...a kad naletis na kretena, prema njemu mozes samo biti jos veci kreten jer takav drugi jezik ne razumije...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Seipronto i 110 gostiju.