Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
kad se vraćaju iz Brazila?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fahrino glasilo je objavilo danas oko 14h, ali su povukli nakon sto je Spahic objavio ove slike. Tj. tekst je izmjenjen.aleksandar_veliki je napisao/la:Dosadan sam, ima li linkova za ovu vijest o tuci. Ljudi pomagajte, ko napisa da su se potukli Spaha i Vedo...
Nek samo neko objasni zasto Kolašinac ne igra već drugu utakmicu ?
i nek se Spaha slika sa njim ako smije..

i nek se Spaha slika sa njim ako smije..
- DonCorleone
- Kontakt:
Spaha ponovo samara i stvari se ponovo mijenjaju za 180 stepeniKaunas je napisao/la:
Eto Spaha je prodao utakmicu, i poslao polupovrijedjenog Lulica da SAM cuva ljevu stranu, ukljucio Medunjanina u "defanzivne zadatake" i izvadio Kolasinca sa terena da bi Nigeri probijali sto bolje, toooo forumasi, ima smisla
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 25 jun 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Šta kaže sekretar ?IronMany je napisao/la:Ukinuce ga qrac. Snimljen mi na disku....qqlele je napisao/la:Ukinuli Spahin video sa YT
![]()
![]()
aj cirkusa mati mila
A i ovdje jos nisu....
[youtube][/youtube]
Sekretar PILAV mi se odmah javio na pp![]()
Valjda isprovociran sto sam mu se obratio
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Babayaro je napisao/la:Slikaj se sa Kolašincem "kapitenu".
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa zna se koji igraci igraju sa srcem za repku, to su nasi PODRINJCI i jedan SEO!!!! (IBISEVIC, SALIHOVIC, PJANIC, BICAKCIC)
ovo ostalo mozes zaboraviti, ove Sarajevske i zapadne Kabadahije tipa Dzeko, Spahic, Ibricic, i tkd...![]()
![]()
![]()
pa to je ziva istina, znam da nekog sa zapada bosne boli, ali je istina! u nasoj repki bi trebali samo da igraju PODRINJCI / i ovi iz istocne bosne, jer oni cijene grb i svoju domovinu! to su sve dobri momci, evo ti par primjera.....vedo, salihovic, bico, rahimic, pjanic, muratovic, i tkd.....
Neka je objavio.
Čisto da se naslovi "SKANDALOZNO" i uvodi tipa "iz provjerenog izvora" prestanu koristiti.
Spaha jeste kabadahija, ali fino iznijeti dokaze, a ne šuplju priču za klikove.
Čisto da se naslovi "SKANDALOZNO" i uvodi tipa "iz provjerenog izvora" prestanu koristiti.
Spaha jeste kabadahija, ali fino iznijeti dokaze, a ne šuplju priču za klikove.
Spaha bi' treb'o u političare. Kakav spin odradi
svaka čast.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kabadahija kolo vodi, ove se sve desava kako bi se promijenila tema i kako se ne bi pricalo o njegovoj sramotnoj igri u najvaznijoj utakmici na SPu...
Kod mene ga ne moze oprati ni 100 dobrih tekmi,.... Oprosti se kabadhijo..
Kod mene ga ne moze oprati ni 100 dobrih tekmi,.... Oprosti se kabadhijo..
Šta god uradio, ne mijenja sliku o sebi da je papak, pa da ovo čita 100000000000x puta.
Objasni lošu sliku, slikaj se sa Kolašincem, Hajrovićem, objasni Salihamidžića i vidjet ćemo šta je dalje, jer igraš i za "nas" a ne samo za sebe
Objasni lošu sliku, slikaj se sa Kolašincem, Hajrovićem, objasni Salihamidžića i vidjet ćemo šta je dalje, jer igraš i za "nas" a ne samo za sebe
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Koliko samo šupljaka rekla - kazala na forumu 
- hogarstrasni
DonCorleone je napisao/la:Spaha ponovo samara i stvari se ponovo mijenjaju za 180 stepeniKaunas je napisao/la:. To kapitenu nas, yebi im majku
!
Eto Spaha je prodao utakmicu, i poslao polupovrijedjenog Lulica da SAM cuva ljevu stranu, ukljucio Medunjanina u "defanzivne zadatake" i izvadio Kolasinca sa terena da bi Nigeri probijali sto bolje, toooo forumasi, ima smisla.
Sa Susicem je dosla najveca bagra i najveca korupcija i nepotizam u istoriji reprezentacije. Ljudi mu vjerovali jer je Safet, jer je legenda, a on najobicnije smece i neznalica !
SAMARAJ SPAHA KORUMPIRANU BAGRU I KVAZIPATRIOTE !!!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 25 jun 2014, 15:12, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Zasto se zaobilazi Vedin status da je apsolutna izmisljotina da se iko sukobio u repki?? Mozda je bolje podici rucnu sa komentarima da se ne bi ujedali za jezik kasnije svi redom 
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 25 jun 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sukob je bio, i naravno Spaha je kriv za isti. Pošto se oprašta od repke večeras ne želi da glupi Bosanci sa FB-a pamte po lošem odlučio je da klekne pred Vedu i zatraži oprost, a Vedo dobar momak pa mu učinio uslugu bez obzira na sve. I sad mu opet svi vjeruju kako je dobar momak i tak to, bit će im žao jer se povlači iz repke...
- RockyMaivia
- Kontakt:
Smetljaru,misu,poklopi se.I tebe i Spahica treba izbaciti iz reprezentacije,a svi znamo dobro ko si.Djubre jedno,mars iz svetinje!sekretar je napisao/la:Eee moji ljudi,kako ste jadni s ovim prozivanjem kapitena,reprezentacije i svega Bosanskog. Novinarima ne zamjeram,jer da bi imao dobru i citanu vijest mora lagati,petljati, i sve to,jer to je osnovni zadatak svakog novinara. Znati dobro slagati i izmislit,pljunem vam u usta.
A vi pacenici,tuga me uhvati kad citam kako psujete nasim momcima. Stid neka vas bude.
Kapitenu,izdrzi!!!!
StarMo nije skutorija...
Poslat ce vam Spahic SIPU kuciIronMany je napisao/la:Ukinuce ga qrac. Snimljen mi na disku....qqlele je napisao/la:Ukinuli Spahin video sa YT
![]()
![]()
aj cirkusa mati mila
A i ovdje jos nisu....
[youtube][/youtube]
KAPITENU
Valja glupostiBabayaro je napisao/la:Šta kaže sekretar ?IronMany je napisao/la:Ukinuce ga qrac. Snimljen mi na disku....qqlele je napisao/la:Ukinuli Spahin video sa YT
![]()
![]()
aj cirkusa mati mila
A i ovdje jos nisu....
[youtube][/youtube]
Nista pametno
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
**** vas Velid Spaho i njegove informacije. Igraci svi redom demantiraju ,a vi svi vjerujete Velidu Spahi jer smo izgubili od Nigerije,samo zbog toga,inace,da imamo sansi za prolaz,ovdje bi svi **** Velidu Spahi familiju.
Dalje,o BHT I Velidu Spahi dovoljno govori cinjenica da cijela drzava ludi kad se ukine HTV 2,pa budemo osudjeni gledati na BHT.
Jbm ti Velide familiju.
Dalje,o BHT I Velidu Spahi dovoljno govori cinjenica da cijela drzava ludi kad se ukine HTV 2,pa budemo osudjeni gledati na BHT.
Jbm ti Velide familiju.
- legenda reala
- Kontakt:
I njeg i Emira, pozdravljamo sa onim Seovim gifomRockyMaivia je napisao/la:Smetljaru,misu,poklopi se.I tebe i Spahica treba izbaciti iz reprezentacije,a svi znamo dobro ko si.Djubre jedno,mars iz svetinje!sekretar je napisao/la:Eee moji ljudi,kako ste jadni s ovim prozivanjem kapitena,reprezentacije i svega Bosanskog. Novinarima ne zamjeram,jer da bi imao dobru i citanu vijest mora lagati,petljati, i sve to,jer to je osnovni zadatak svakog novinara. Znati dobro slagati i izmislit,pljunem vam u usta.
A vi pacenici,tuga me uhvati kad citam kako psujete nasim momcima. Stid neka vas bude.
Kapitenu,izdrzi!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, Edincapitano, Goalgetter, s4mke, Wolffire i 43 gosta.