Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- hogarstrasni
Re: Emir Spahić
Velid Spaho, jos jedan polupismeni, novinarski poltroncic. poslijeratni poluproizvod koji ce se prodati za gemist i put na utakmicu !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 25 jun 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ovo je bilo prije nego su stigli u Brazil. De dozovi se malo...MB7 je napisao/la:Babayaro je napisao/la:Slikaj se sa Kolašincem "kapitenu".
Mogu me povuc za qracMB7 je napisao/la:
Poslat ce vam Spahic SIPU kuci![]()
da vam rasture...
KAPITENU![]()

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

objasni nam ovo " kapitenu "
Pročitajte moj post par stranica prije. Ne budite lijeni , nije Spahić cvjećka sekunde
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
MB7 je napisao/la:Babayaro je napisao/la:Slikaj se sa Kolašincem "kapitenu".
Ova slika je od 6. juna ( " onclick="window.open(this.href);return false; )
Nemoj da izmišljaš.
DonCorleone je napisao/la:Spaha ponovo samara i stvari se ponovo mijenjaju za 180 stepeniKaunas je napisao/la:. To kapitenu nas, yebi im majku
!
Momciluci svi krenuli na Spahu. Neki od njih su cak govorili da je nas peti stoper Sunjic, bolji od Spahe.
sekretar je napisao/la:**** vas Velid Spaho i njegove informacije. Igraci svi redom demantiraju ,a vi svi vjerujete Velidu Spahi jer smo izgubili od Nigerije,samo zbog toga,inace,da imamo sansi za prolaz,ovdje bi svi **** Velidu Spahi familiju.
Dalje,o BHT I Velidu Spahi dovoljno govori cinjenica da cijela drzava ludi kad se ukine HTV 2,pa budemo osudjeni gledati na BHT.
Jbm ti Velide familiju.
Koji svi? Samo Emir manipulator, i Vedo izmanipulisani.
Ne vidjeh Kolasinca ili Bicakcica da je demantovao nesto? Ili Bega?
Pilave ne ide vam rat sa medijima i forumima nikako. Ipak niste pametniji od rulje koja ovo sve cita. Trebali ste davno misliti o posljedicama.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
4stringsonly, adnan24, Ajax, Amelo173, amko27, artemis77, Babayaro, BelminM23, Benop, BIHfan, biskitt, boccaccio, bordobijeli, Burberry46, Dado, drummer, dubrovnik, emir_, FKZ1921, fukarezv, glavni, gringobih, gringonjaOnajDrugi, hogarstrasni, ibish1995, Janez, Janjicar, Keenan.-, krkacina, Krokodil, Martinez8, mirzatele, MostaracVelezovac, moustapha, Mozambik, PerryFred, pinoglavi, qqlele, rammstein, revan, RockyMaivia, sekretar, ultrasstyle_tz, undefined007, Unofficialpage, voltron30, Yucca, ZahaKING i 154 gostiju Pred ovoliko svjedoka, Spaha smijes 1 na 1 ?
Niko to i ne kaze.GameFKS je napisao/la:Pročitajte moj post par stranica prije. Ne budite lijeni , nije Spahić cvjećka sekunde
Vecina nas se ovdje slaze da se Spaha treba oprositit nakon SP. Uz odlazak Susica i amatera Ibricica, Tinkija, Vrsajevica, Avdukic.
Reprezentacija ce se ocistiti od sljama i polu igarca, i sve ce doci na svoje.
Ma ja nije Spaha dobar sa Seom..Nije Spaha isao u Njemacku da prica s momkom dok je jos igrao za dojčland..Nije Kolasinac rekao da mu je Spaha uzor..Garant se pobili
hahahah,mene stvarno zanima kkoliko godina imaju ovi sto mise da je ispod ovog nadimka Emir Pilav. hahahah zalosno u pm...i onda kad vidim kakvi pisu na forumu,pored ove dvojice,iron i nekakav rocky.smoki...pitam se koji **** i doalzim na ovaj forum
Ne zna igrat lopte...sta ima objasnjavatqqlele je napisao/la: objasni nam ovo " kapitenu "
![]()
Daleko od toga da nekog branim jer ovdje se ne zna ko koga i zbog cega ali kao sto sam vec napisao na Safetovoj temi,nevjerovatna je slucajnost da bas u ovom trenutku Velid Spaho sasvim "slucajno" ide u program sa onim telefonskim razgovorom...bosanska sapunica.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 25 jun 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
sekretar je napisao/la:hahahah,mene stvarno zanima kkoliko godina imaju ovi sto mise da je ispod ovog nadimka Emir Pilav. hahahah zalosno u pm...i onda kad vidim kakvi pisu na forumu,pored ove dvojice,iron i nekakav rocky.smoki...pitam se koji **** i doalzim na ovaj forum
- hogarstrasni
Ekskluzivno !!!
"Spahic pretukao Edina i Midhata Dezeku"
Valja li ova ?
"Spahic pretukao Edina i Midhata Dezeku"
Valja li ova ?
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 25 jun 2014, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Jedna je stvar otici pa popricat sa momkom da igra za nas, a druga je stvar pokazati se u svom svijetlu u Brazilu.mirzatele je napisao/la:Ma ja nije Spaha dobar sa Seom..Nije Spaha isao u Njemacku da prica s momkom dok je jos igrao za dojčland..Nije Kolasinac rekao da mu je Spaha uzor..Garant se pobili
Nema tu nikakve prepreke da ga recimo Seo ne postuje kao sto ga je postovao kada je dosao na razgovor sa njim.
Kad uvidis kako ti se lisica prodala, mjenjas plocu. Jednostavno zar ne?!
Kao prvo, bilo ne bilo tuče, frajer je kikser i vrijeme je za svježu krv. Polako kopati i tražiti ovu djecu po evropi.
Pod broj dva ....ovaj Spaho, veze nema čovjek koliko cijeni i zna svoj posao valjda svima govori dovoljno koliko je pijan mortus
Pod broj dva ....ovaj Spaho, veze nema čovjek koliko cijeni i zna svoj posao valjda svima govori dovoljno koliko je pijan mortus

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Neka neka proce ovo sve doci ce princ sa Neretve pa cemo onda kud koji mili moji
A moze princ i udarat znao je i u Grckoj
A moze princ i udarat znao je i u Grckoj
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- anonymousHD
- Kontakt:
Odgovorit će ti ubrzo preko statusa, sačekaj malo.ibish1995 je napisao/la:4stringsonly, adnan24, Ajax, Amelo173, amko27, artemis77, Babayaro, BelminM23, Benop, BIHfan, biskitt, boccaccio, bordobijeli, Burberry46, Dado, drummer, dubrovnik, emir_, FKZ1921, fukarezv, glavni, gringobih, gringonjaOnajDrugi, hogarstrasni, ibish1995, Janez, Janjicar, Keenan.-, krkacina, Krokodil, Martinez8, mirzatele, MostaracVelezovac, moustapha, Mozambik, PerryFred, pinoglavi, qqlele, rammstein, revan, RockyMaivia, sekretar, ultrasstyle_tz, undefined007, Unofficialpage, voltron30, Yucca, ZahaKING i 154 gostiju Pred ovoliko svjedoka, Spaha smijes 1 na 1 ?
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter i 14 gostiju.