25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Eto vam Marjan
puuuuuu prdno.... i jos popljuva forum BH
sta su sve sljepci...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Sta prica levat?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Salihović, Pjanić, Sušić, Medunjanin, Lulić, Višća, Džeko
Sta je rekao 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- anonymousHD
- Kontakt:
Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Salihović, Pjanić, Sušić, Medunjanin, Lulić, Višća, Džeko
Sta je to rekao narkoman Marijan.
- tyler durden
- Kontakt:
sta kaze narkomancina?newton_heath_lyr je napisao/la:Otkrijte identitete,proziva nas Marjan.
Jel ovo fakat?anelbavarac je napisao/la:Haghighi; Montazeri, Hosseini, Sadeghi, Pooladi; Nekounam, Teymourian, Hajisafi, Shojaei, Dejagah; Goochannejad.Begovic, Mujdza, Bicakcic, Spahic Salihovic; Medunjanin, Pjanic, Susic Lulic; Visca Dzeko.
Seo klupa, Hsjrovic klupa Besic klupa hahahhaha
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Volio bih da griješim, ali mislim da nam slijedi još jedno sramoćenje. Kamo sreće da danas ostvarimo prijeko potrebno pobjedu za mir u kući, a Pape ode nakon što mu ugovor ne istekne, no ovo je klasičan wishful thinking.
Također se pridružujem grupi onih koji će prazni dočekati naše posljednju utakmicu na SP-u. Nažalost, tako je. Nema euforije, nema emocija uopće. Ubili su u meni bilo kakvu želju da ih gledam nakon katastrofe protiv Nigerije. Neka barem ovaj meč odrade časno i ne obrukaju se, a rezultat mi nije toliko bitan.
Također se pridružujem grupi onih koji će prazni dočekati naše posljednju utakmicu na SP-u. Nažalost, tako je. Nema euforije, nema emocija uopće. Ubili su u meni bilo kakvu želju da ih gledam nakon katastrofe protiv Nigerije. Neka barem ovaj meč odrade časno i ne obrukaju se, a rezultat mi nije toliko bitan.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bode u oci.Nisam nacionalista,ali ovo je prvi put u Historiji SP da se na terenu nalazi 22 muslimana .beka23 je napisao/la:Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Salihović, Pjanić, Sušić, Medunjanin, Lulić, Višća, Džeko
BosnaE
INE-UP: Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic
OFC.
OFC.
- Consigliere
- Kontakt:
Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic
FIFA twitter
FIFA twitter
Fit Tony: I keep my friends close...
Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic #BIHIRN #WorldCup #joinin
Evo ga pravi Speed demooon je tu
Evo ga pravi Speed demooon je tu
- anonymousHD
- Kontakt:
Što laže Marjan! Popularni smo!

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 25 jun 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zna li iko ko je odgovoran za kondiciju repke?
Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic #BIHIRN #WorldCup #joinin
Bravo Pape, furaj Germaniu
Bravo Pape, furaj Germaniu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 jun 2014, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
LINE-UP: Begovic, Vrsajevic, Spahic (c), Kolasinac, Besic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko, Susic, Sunjic, Hadzic 
Joooj što nas Marjan prozva
Popizdio i Marjan

Joooj što nas Marjan prozva
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kaze Marjan ukratko oni sto se nalaze 13 000 km od Brazila da ne pametuju...forum
kao ono Nobody likovi da 13 000 daleko pametuju...ja sam kao prije 5 godina usao na forum i nikad vise
Najbolje da su sve sljepci...ebemti zvaljava usta, popusi je Senadu nisi odavno
Najbolje da su sve sljepci...ebemti zvaljava usta, popusi je Senadu nisi odavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.