Sheyi je napisao/la:Znači s lažnim krilima

Sheyi je napisao/la:Znači s lažnim krilima
Avdija je pozvan zato jer je on TRECI IZBOR i zbog povreda. Pojedinci su se kleli da je Vranjes siguran drugi izbor. Avdija ispred Vranjesabudzak je napisao/la:Zaboravio sam da je Avdija u timu...e Pape ovo ti nije trebalo...ako ne igra Mujdza,onda si trebao staviti Vranjesa.
Nije iz Germanije.budzak je napisao/la:Zaboravio sam da je Avdija u timu...e Pape ovo ti nije trebalo...ako ne igra Mujdza,onda si trebao staviti Vranjesa.
Pa sta mislis da ja ovu danasnju repku dozivljam kao svoju?Ziko je napisao/la:I evo što je veći dio forumaša tvrdio da Pape nije nacionalista poslije objavljivanja sastava,za susret sa Iranom vidimo da je momak koji je imao muda i ukaže na negativne stvari u repki bio 100% u pravu.Danas igra muslimansko-bošnjaćka reprezentacija Bosne i ne osuđujte ni Srbe ni Hrvate koji ovu reprezentaciju ne doživljavaju kao svoju. Daj Bože da ovo bude posljednja utakmica selektora Sušića i njegovog strućnog stožera kao i članova predsjedništva NS BIH.
1988risha je napisao/la:Yebeno je pravo kad Džeko i Spaha sastavljaju prvih 11 u svlačioniciSamo mi nije jasno gdje je Ibričić,on bi trebao biti kapiten
![]()
SPaha je danas odlučio napasti Irance sa 2 napadača jer dosadašnja taktika Safeta nije dala nikakav rezultat
Zaboravljas da je i Tinki Winki zadnji vezniSheyi je napisao/la:Znači s lažnim krilima
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 3 gosta.