25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Principatus
- Kontakt:
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Susic radi ovo jer zna da to u BiH moze i da masa podrzava nepotizam i da voli kad joj se pljuje u facu.
Svaka cast Susicu!
Svaka cast Susicu!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Batko je napisao/la:Joj kako me sramota sto sam imalo podržavao Papeta ovdje... Ljudi halalite, ne zasluzujete me..
Kako nas je frajer uzo lopatom, ne mogu da vjerujem!!!
Sent from my Home using fingers
Respekt
Ja i pojedinci smo ispadali najveći mrzitelji BiH što smo Safeta spominjali u negativnom konteksu još tokom kvalifikacija.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, ovdje je ugled tima i drzave u pitanju! Nije isto 0 ili 3 boda, posebno kad se skonta da ih jos nemamo na SP-u... Ali, Pape je davno pokazao sta je njemu prioritet 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
BHT zovnuo neku panjinu frajer kaze da nikad nikog nije gledao od igraca, pa ne zna sudit kako ce ko odigrat, pa sto si doso konju jedan..
Kaze ne znam kakav je Hajrovic, Kolasinca nisam imo priliku gledat, Hadzica pogotovo, Susic isto ne znam sta nudi..
Kaze ne znam kakav je Hajrovic, Kolasinca nisam imo priliku gledat, Hadzica pogotovo, Susic isto ne znam sta nudi..
Svaka cast i dobro dosao!Batko je napisao/la:Joj kako me sramota sto sam imalo podržavao Papeta ovdje... Ljudi halalite, ne zasluzujete me..
Kako nas je frajer uzo lopatom, ne mogu da vjerujem!!!
Sent from my Home using fingers
- tyler durden
- Kontakt:
Glupan nevidene klase.Head je napisao/la:Ovaj Hadzifejzovic je nevidjeni debil.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Aaaa kako me iznervira sa sastavom yebem li mu kostiConsigliere je napisao/la:Pa, ovdje je ugled tima i drzave u pitanju! Nije isto 0 ili 3 boda, posebno kad se skonta da ih jos nemamo na SP-u... Ali, Pape je davno pokazao sta je njemu prioritet
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma uzimamo 3 bodaConsigliere je napisao/la:Pa, ovdje je ugled tima i drzave u pitanju! Nije isto 0 ili 3 boda, posebno kad se skonta da ih jos nemamo na SP-u... Ali, Pape je davno pokazao sta je njemu prioritet
**** te led evo tri puta Marjan onaj gostuje preko onog linka, ovaj je cca 60 puta spomenuo kako je to preskupo ali da oni rade sve za svoje gledaoce. Dobro bolan ohani.Head je napisao/la:Ovaj Hadzifejzovic je nevidjeni debil.
Ta panjina je Enis Beslagicrobijas_Ri je napisao/la:BHT zovnuo neku panjinu frajer kaze da nikad nikog nije gledao od igraca, pa ne zna sudit kako ce ko odigrat, pa sto si doso konju jedan..
Da se razumijemo kad su prodali obraz sušić i pojedini igrači protiv Nigerije,mogu i ići sad i da prodaju igrače.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bit će tvrda tekma, ali vjerujem da će BiH ovo dobiti 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Idemo germanijaaaaaaaa Pape klosaru jedan jesi pitar ali si pogan **** li te Susic i Hadzic u dupe a Ogi sjedi na klupi a momak je za Svrsajevica Ronaldo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A prije kad god neko nesto kaze protiv ovog teleta svi ga pljuju sa dobro poznatom uzrecicom "On nas je odveo na SP". Eto vam sad Pape. 
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 25 jun 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
PliiiizElddar je napisao/la:Ima li ko link onog iranskog foruma tema Iran-BiH? Ne mogu da nadjem
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sušić se bez ikakvog srama "pokakio" po BH javnosti...čovjeka nije strah ni stid ničega! Svi pizde na njega a on ljudima još trlja sol na ranama

I nismo uspjeli u zivotuHead je napisao/la:Alo mi smo "Nou badiy" tipovi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.