Safet Sušić - Pape
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Hahahah! Guraj Germanijuuuuuuuuu!
Opet onaj pakt o kojem je stalno pričao Mozambik, samo što umobolnog Ibrice nema u početnom sastavu. Pape, najmilijih ti se sjetim.
- Principatus
- Kontakt:
Haha koja uzivancija gledati kako Susic Papetoljubcima pljuje u lice.
Ma nece igrati Sven Pino, Avdija i Hadzic na SP, SBBKBB.

Ajjmmooo Germanijo. Ajmoooo Pape pokaki im se svima u lice.

Ma nece igrati Sven Pino, Avdija i Hadzic na SP, SBBKBB.

Ajjmmooo Germanijo. Ajmoooo Pape pokaki im se svima u lice.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koji cirkus. Evo na BHT-u buduci selektor Enis Beslagic.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Opet iste greske se ponavljaju kuknjava , zgusnuto u sredinu svi igraci
, ko god je tako igrao na ovom WC, vratio se kuci
Otkinite jbni poen Irancima, yeb-li vas on8i

Otkinite jbni poen Irancima, yeb-li vas on8i

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Opet on roka ali ne po sredini nego u glave svakog iole postenog i normalnog covjeka. A poslije ovog i Nigerije najbolje mu je da kako ti kazes rokne ali sebe u glavu.AlQammar je napisao/la:Opet roka po sredini, pjanic uredu al sa njim susic i hadzic, spora sredina a nema krila: Hajrovic,Lulic, pa i visca.Nadam se zbog mali navijaca,djece da cemo pobjediti.
Ja se iskreno nadam BOJKOTU i najvecoj sramoti.
Seljacka politkka. Davno sam ja govorio da je SVE ove incidente kreirao Papak kako bi lakse provukao ove panjeve iz Hrvatske i zaradio pare. Evo ga sad na TVu i nadam se da je zadnji put.
Naravno da je PAPAK uspio zbog ovih koje neko naziva novinarima i ovih pojedinih krkanskih pitara i nekih krkana iz Zenice koji su opalili po Dzeki.
Sve je ovo njegov scenario. Seljacki scenario. Dici frku protiv glavnih igraca i onda iza te frke provuci ove panjeve. Nece ga vise ni ovi iz RSa spasiti.
Evo i Enisa Beslagica da kompletira ovu karinu od prvenstva.
Sad ce krkani oplesti po Dzeki kako je on kriv. KRKANI!
Seljacka politkka. Davno sam ja govorio da je SVE ove incidente kreirao Papak kako bi lakse provukao ove panjeve iz Hrvatske i zaradio pare. Evo ga sad na TVu i nadam se da je zadnji put.
Naravno da je PAPAK uspio zbog ovih koje neko naziva novinarima i ovih pojedinih krkanskih pitara i nekih krkana iz Zenice koji su opalili po Dzeki.
Sve je ovo njegov scenario. Seljacki scenario. Dici frku protiv glavnih igraca i onda iza te frke provuci ove panjeve. Nece ga vise ni ovi iz RSa spasiti.
Evo i Enisa Beslagica da kompletira ovu karinu od prvenstva.
Sad ce krkani oplesti po Dzeki kako je on kriv. KRKANI!
koja retardirana formacija ,pa kad pomislim da ne moze gore postavit formaciju od one prosle pape demantira
iz dana u dan sve debilniji potezi
i ovi jos iz saveza ko i razmisljaju da mu ponude produzenje
umjesto da ide na pobjedu da se oprostimo kako treba on izveo sastav koji ne moze dobit ni neku u21 reprezentaciju,je*o mu hadzic vrsajevic i tino sve po spisku
ne do bog znaci da ostane na klupi ,samo nek ide poslije ove utakmice
ovo je dno dna

iz dana u dan sve debilniji potezi
i ovi jos iz saveza ko i razmisljaju da mu ponude produzenje

umjesto da ide na pobjedu da se oprostimo kako treba on izveo sastav koji ne moze dobit ni neku u21 reprezentaciju,je*o mu hadzic vrsajevic i tino sve po spisku
ne do bog znaci da ostane na klupi ,samo nek ide poslije ove utakmice
ovo je dno dna

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li to imas insiderske da ce oni igrati na SP-u, ako imas podijeli ih sa namaPrincipatus je napisao/la:Haha koja uzivancija gledati kako Susic Papetoljubcima pljuje u lice.![]()
Ma nece igrati Sven Pino, Avdija i Hadzic na SP, SBBKBB.![]()
Ajjmmooo Germanijo. Ajmoooo Pape pokaki im se svima u lice.![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
HAJD ŠTO NAS PAPE HANDRI,JOŠ AKO SAD BUDU ONA DVOJICA KOMENTARISALI
KRISTIĆ : Ponovo je loše anticipirao ovaj udarac Edin Džeko.
KONJIĆ : U jednom naponu, u jednoj ekstazi naše igre i prilika nismo dali golove, a zna i Sušić da po ovakom vrućem vremenu može doći do pada koncentracije ili ne daj bože sudijskih grešaka.
KRISTIĆ : Ponovo je loše anticipirao ovaj udarac Edin Džeko.
KONJIĆ : U jednom naponu, u jednoj ekstazi naše igre i prilika nismo dali golove, a zna i Sušić da po ovakom vrućem vremenu može doći do pada koncentracije ili ne daj bože sudijskih grešaka.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
@ Dubrivnik slazem hebo sve svoje prevarantsko.
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
al ozbiljno, pa sto nekakve ovakve eksperimentalne sastave nije isprobavao u prijateljskim utakmicama... a ne na ebenom prvenstvu.
ovo je presmjesno, pape isto kao da hoce namjerno da nam napakosti
susic, avdija, hadzic i visca svi u isto vrijeme na terenu. a najbolji od te 4-ce igra u 2. turskoj ... al ozbiljno, pa ja to ni na playstationu nebi imao mu#a uraditi
ovo je presmjesno, pape isto kao da hoce namjerno da nam napakosti

susic, avdija, hadzic i visca svi u isto vrijeme na terenu. a najbolji od te 4-ce igra u 2. turskoj ... al ozbiljno, pa ja to ni na playstationu nebi imao mu#a uraditi

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Neutral je napisao/la:Ne znam ni što ovo radim ali eto, da se ima šta čitati...
Sead Sušić:
- Mislio sam da je situacija oko naše reprezentacije puno bolja - da je popravljena, međutim i prije utakmice sam vidio da to nije tačno.
- Istina, sve je pokvaro sudija, koji nam je poništo čist pogodak. Mislim na normalan tok utakmice...Međutim, problem je što se "svi" mi pravimo selektorima.
- On je - mislim na selektora, odlučio tako i tačka, pa šta!? Ali, ne mogu svi novinari ili svi ti "divlji" menadžeri koji imaju igrače u reprezentaciji postavljati pitanja - zašto ne igra ovaj ili ovaj?
- Mene su napadali da imam svoje igrače u reprezentaciji, a ja - odgovorno tvrdim, nemam nikoga, a pomažem koliko mogu. Ne samo Papetu, već bilo kojem selektoru ili treneru naše reprezentacije ili tima I to na najbolji mogući način - patriotski, kao svaki normalni građanin BiH, Bosanac ili Hercegovac (gdje Bošnjak moj Seade).
- Pravi navijači su oni koji su uvijek uz reprezentaciju ili klub. I kad se gubi i kad se pobjeđuje. A oni što pišu pljuvotine po raznim forumima, to nisu navijači. Oni mrze sebe, a ne svoju državu ili državni tim. To je naša realnost. Kakva nam je država, takav je odnos i prema državnom timu.
Ostalo je manje važno.
Safet Sušić: Možda je vrijeme da se rastanemo...
- Moj ugovor sa Savezom ističe nakon Brazila. Nisam želio ovdje tokom Mundijala pregovarati o novom ugovoru, jer sam smatrao da nije vrijeme. Trebalo je to "dole" završiti. Bilo je vremena nakon kvalifikacija.
- Naravno da ćemo učiniti sve da se pobjedom oprostimo od Brazila. Ako i odem hoću da se korektno sa svima rastanem, da svakom mogu pogledati u oči. Moram po ko zna koji put zahvaliti brazilskim navijačima na podršci, domaćinu na gostoprimstvu. Bilo nam je prelijepo, želim sa takvim impresijama napustiti Brazil. Znam da će biti kritičara i ja to nikom ne osporavam. Ne želim ovdje napdati svoje igrače. Još se može popraviti dojam.
"Priznao je kako je blizu odluke da se raziđe sa NSBiH. Odnosno da ne produži ugovor. Sušić ima dosta pristalica u nogomentoj vladi pa je moguće da će se lomiti koplja oko njegovog budućeg statusa".
Nema na čemu.

evo ipak nema visce... samo je falilo da stavi avdukica na gol... a mozda i bi da mu je buraz menađer 

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ovaj konjic opet prico neke stvari sad i to nedovrsene recenice sve xd ko ga skonta svaka mu cast.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- 1988risha
- Kontakt:
ZA SVE NAVIJAČE BIH,KAKO ONE U DOMOVINI,TAKO I U DIJASPORI,U OVOM TRENUTKU NAJBOLJE BI BILO DA STRUJE NESTANE 

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Joooj rokaj Safete

Ne mogu opisati kakvu sa mucninu osjetio kad sam vidio sastav za utakmicu
Ali ovakvo nesto sam i ocekivao, ne znam sto sam se toliko razocarao, valjda zato sto sam se potajno nadao da nece biti ovako 
Pa **** mater fakat ga kad dodje u Bosnu treba scepat i objesit na neko drvo.

Pa **** mater fakat ga kad dodje u Bosnu treba scepat i objesit na neko drvo.
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 25 jun 2014, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Za sve navijace BiH bi bilo najbolje da umru, ovog momenta.
MEDO, MRS IZ NASE REPREZENTACIJE!
MUCKI PAPAK
MEDO, MRS IZ NASE REPREZENTACIJE!
MUCKI PAPAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.