Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja mislim da je vrijeme da New Jersey dobije jednu tekmu, probat cu sa tipom na domace, ipak 3.6 nije mala kvota..
Pozz
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- bosanac035
- Kontakt:
definitivno će mi i trebati fortunaCitizen-X je napisao/la:Jarane nije ti ovo nimalo naivno - zelim ti puno srecebosanac035 je napisao/la:olympiacos - bordo 1/x 11
stuttgart - barca 1/2 25..![]()
![]()
ako prođe....hahaha
Samo sto sam ja skonto da je Bordo vece djubre za prevrtanje pa se lako moze kod Bordoa desit preokret. Definitivno bih volio da vidim statistiku preokreta koje je napravio tokom ove sezone
I Love this game !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta neko misli hoce li Graz dobiti Medvescak, molim brz odgovor, jer evo idem u kladionicu.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Citizen-X
- Kontakt:
Bolje idi u komunu na ljecenjeBaja_Zvjerka je napisao/la:Sta neko misli hoce li Graz dobiti Medvescak, molim brz odgovor, jer evo idem u kladionicu..
Ja pogodio Medvescak prosli put X - pa ti sad vidi
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Mogao bi neko ponekad okačiti sedmični tiket, ne moraju se uvijek igrati tiketi od jednog dana. Potrudiću se da sutra sastavim jedan takav.
- el_fenomeno
- Kontakt:
definitivno od jucer kako sam na njima kikso, preskakat cu ih na kilometarVFCB je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Eh, i da, ko smije odigrati Leedsa
ja sam ga odigra pa sta bude, nece valjda trecu u nizu kuci kiksat, nisu fenerbahce
ja sam odigrao Olimpiakos-Bordo tacan rez: 0:0,vec sam skinuo Benfiku 3+,a po meni ova tekma Olimpiakos-Bordo ce biti 0-2 gola !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Joj ovaj MinistaR je legenda ocami mog....preko msn ja i on se dopisujemo ja sve parove pogadjam,poceo Juznyji izgubi prvi set...gubi u drugom 4:2 reko odo ja tebe MinistRe na block...ah ja preokrenu 5:5 ...6:5...6:6 i 7:5 za JuznogEmir_ZENICA je napisao/la:
Juznyj-Lacko 1 1,35 POGODIO
Čilić-Clement 1 1,10 POGODIO
Tsonga-Llodra 1 1,30 POGODIO
Davydenko-F.Serra 1 1,10 POGODIO
Phau-Ghareeb 1 1,15 POGODIO
Ben.Becker-Nishikori 1 1,30 CEKA POCETAK
Fish-C.Rochus 1 1,20 CEKA POCETAK
Karlović-Petzschner 1 1,40 CEKA POCETAK
Dolgopolov-Arnaboldi 1 1,30 POGODIO
Marrero-Ziadi 1 1,25 POGODIO
Ouahab-Meffert 1 1,45 POGODIO
Kavčič-Di Mauro 1 1,45 POGODIO
3km dobitak 54.66
A C A B !
- Citizen-X
- Kontakt:
Kakav cirkus
Shtudgart vodi, Barselona gubi, Bordo vodi
Shtudgart vodi, Barselona gubi, Bordo vodi
JEL MAKAR NEKO USPIO PREPISATI OVAJ ZICER,na njeg sam smjeo stavit svoja dva i materin jedan bubregdemir44 je napisao/la:TENIS M.Russel---Zverev 2,kvota 2,2
P.S,nije dojava,moje skromno misljenje![]()
![]()
Rotor Volgograd...
Nisam ga prepisao, ali drago mi je da neko osim mene preporučuje teniske parove.demir44 je napisao/la:JEL MAKAR NEKO USPIO PREPISATI OVAJ ZICER,na njeg sam smjeo stavit svoja dva i materin jedan bubregdemir44 je napisao/la:TENIS M.Russel---Zverev 2,kvota 2,2
P.S,nije dojava,moje skromno misljenje![]()
![]()
- Morecambe
- Kontakt:
Ola la ovo mozda cak i prodjebosanac035 je napisao/la:olympiacos - bordo 1/x 11
stuttgart - barca 1/2 25..![]()
![]()
ako prođe....hahaha
samo te bordo zajeba...poluvrijeme 2 pih
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
JEL MAKAR NEKO USPIO PREPISATI OVAJ ZICER,na njeg sam smjeo stavit svoja dva i materin jedan bubreg
[/quote]
Nisam ga prepisao, ali drago mi je da neko osim mene preporučuje teniske parove.
[/quote]
Ma ja ti svega nabacam,lakse je dobiti ovako nego kad furas samo jedan sport,,a posebno pratim tenis,pa tako...
Danas nisam htjeo vise nista preporucivati,samo ovo,zato sto sam bio siguran 99%,a nisam htjeo da zaj*ebem raju,hehe...
Nisam ga prepisao, ali drago mi je da neko osim mene preporučuje teniske parove.
Ma ja ti svega nabacam,lakse je dobiti ovako nego kad furas samo jedan sport,,a posebno pratim tenis,pa tako...
Danas nisam htjeo vise nista preporucivati,samo ovo,zato sto sam bio siguran 99%,a nisam htjeo da zaj*ebem raju,hehe...
Rotor Volgograd...
- Citizen-X
- Kontakt:
Nisam ga prepisao, ali drago mi je da neko osim mene preporučuje teniske parove.demir44 je napisao/la:JEL MAKAR NEKO USPIO PREPISATI OVAJ ZICER,na njeg sam smjeo stavit svoja dva i materin jedan bubreg
Danas nisam htjeo vise nista preporucivati,samo ovo,zato sto sam bio siguran 99%,a nisam htjeo da zaj*ebem raju,hehe...[/quote]
Svaka cast jarane
Ja htjedoh da prepisem al previdih post...
Svaka cast jarane
[/quote]
JBG,bit ce bolje drugi put....
JBG,bit ce bolje drugi put....
Rotor Volgograd...
- Citizen-X
- Kontakt:
Svaka cast - odigrao sam ovaj X i prosaoDevil je napisao/la:neki info,predosecaj ili sta??EmirTM87 je napisao/la:Grimbsy - Macclesfield 1 2,25 99 %
Danas dobar 20-30 eura. Juce 10 eura - pomalo ali sigurno
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 23 feb 2010, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jos jednom da napisem nadam se da niko nije nista prepisao kakvi rezultati.Devil je napisao/la:I ja sam nekakav sistem odigrao 5/9 posto nisam imao vremena da gledam tabele i onako odoka odigrao
FIX:
Manchester 1
Barca 2
Beauvies 1
Razrada:
Oly-Bordeaux(nema golova u prvom pol.)
Sandhausen-Wupertal x
Milton-Millwal x
Aldershot-Dag&Red 1
Grimsby-Maccelfild 1
Bassingstoke-Eastleigh 2
Messi da gol bilo kad
Kac-Salzburg 1
Ajoie-Laussane 1
upl:3KM
Nadam se da nema niko dovoljno lud da me prati sa ovim tiketom![]()
Odigrao sam i jedan loto sto se kod vas daje u kladionicama pa da vidim imam li srece u tome.
Sandhausen u 88.fuli penal za 2:2,a u 89 primi za 1:3,Bordeaux da gol u 46.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Na glavi radi Barcelone. Prošao Leeds, Manchestera u sedmičnom, ali na njima okinu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast ko je veceras fudbal pogodio na tiketu..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Flash_28 je napisao/la:neznam bogami uplatim koliko imamneko_iz_mase je napisao/la:Sta je smijesno ? To sto je on dobio,a ti paoFlash_28 je napisao/la:
Jeli ovde svi igraju nenakve listice do 2o maraka dobitka ja sam mislio ovo ozbiljno stavlja se 50 100 maraka po tiketu. Ja juce uplati 300 maraka ovaj se fali dobio 33smjesno
![]()
Zar je vazno kolko ko dobije, i kolko uplati, vazno da se prodju parovi koji su odigrani,a to sto neko igra iz zabave na 3-4 marke uplate,a neko na 100-200(mada bi ga ja volio ovdje na forumu viditi ko uplati svaki dan 100-200 maraka) je druga prica. Nema nista ljepse nego kad na marku uplate prodjes 50-100 maraka.
Inace,ova tema je otvorena radi prognoza,a ne radi ismijavanja nekoga,jer u Bosni je,ako nisi znao 300 maraka misaona imenica.
firling *1
Ja sam se poceo vracati 3 tiketa sam skino veceras mada mancester jos igra pa ovako
Begivenhed Indsats Odds Resultat Udbetaling
Charlton - Brighton KampOrdinær spilletidDit væddemål: x2 ' 1,62 1-2 '
Leeds United - Oldham Athletic KampOrdinær spilletidDit væddemål: 1 ' 1,45 2-0 '
Petzschner, P - Karlovic, I KampOrdinær spilletidDit væddemål: 2 ' 1,50 23-02-10 '
Olympiakos - Bordeaux Andre spilUdeholdet til at score (1=Ja, 2=Nej)Dit væddemål: 1 ' 1,33 1-0 '
Scunthorpe United - Ipswich Town Andre spilUdeholdet til at score (1=Ja, 2=Nej)Dit væddemål: 1 ' 1,25 1-0 '
VfB Stuttgart - Barcelona Andre spilBegge hold til at score (1=Ja, 2=Nej)Dit væddemål: 1 ' 1,60 1-0 '
Dit væddemål: seksdobbelt kr 500,00 9,37 4 / 6 Afventer
Ovde imam dobitak 0d 1200Maraka
Leeds United - Oldham Athletic KampOrdinær spilletidDit væddemål: 1 ' 1,45 2-0 '
Olympiakos - Bordeaux HalvgarderingOrdinær spilletidDit væddemål: X2 ' 1,40 0-1 '
Manchester United - West Ham United (0-1) 3-vejs handicapOrdinær spilletidDit væddemål: 1 (0-1) ' 1,62 23-02-10 '
VfB Stuttgart - Barcelona Andre spilBegge hold til at score (1=Ja, 2=Nej)Dit væddemål: 1 ' 1,62 1-0 '
Dit væddemål: firdobbelt kr 100,00 5,33 3 / 4 Afventer
ovaj tiket je na 160 maraka samo poklop da vratim svoje pare sto sma ulozio
i Ovaj tiket je siguran bio pa sam ulozio 500 maraka
Begivenhed Indsats Odds Resultat Udbetaling
Olympiakos - Bordeaux HalvgarderingOrdinær spilletidDit væddemål: X2 ' 1,40 0-1 '
VfB Stuttgart - Barcelona Andre spilBegge hold til at score (1=Ja, 2=Nej)Dit væddemål: 1 ' 1,67 1-0 '
Dit væddemål: dobbelt kr 2000,00 2,34 2 / 2 Afventer
Indsats i alt kr 200,00
Samlet mulig udbetaling kr 1916,93
Crotone - Lecce 2 (2,60)
Kaiserslautern - St. Pauli 1X (1,28)
Valencia - Getafe 1 (1,60)
FC Dordrecht - De Graafschap 2 (1,80)
Indsats: 200,00
Total odds: 9,58
Mulig udbetaling: 1916,93
Indsats i alt kr 200,00
Samlet mulig udbetaling kr 1916,93
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.