25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
pa on je TITO
kako ga pogleda Vedo
kako ga pogleda Vedo
-
- Kontakt:
ovako bi mi i Nigeriju dobili da je bio neko na toj lijevoj strani osim Lulica,ali ko je to Susicu mogao reci kad je tvrdoglav ko mazga 

FORZA MILAN
Oj avdija dragi, ne boj se... Al makar covjek prodje za razliku od hajrovica i mujdze
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Oj **** sve svoje. Ja bi mu sad zvalje razvalio u svlacionici da sam na Vedinom mjestu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
to avdaga

To je to, taman je aktuelnom vakat za oprostaj, a Bega je idealan materijal za novog kapitena.soccerfan je napisao/la:KAPITENfcz je napisao/la:Jao kralja.fanatic1991 je napisao/la:Begovic bog fuck off!! xD
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Prvo se onaj zaletio u njega i odbi se k'o od stijene, onda poce nesto fol pricati, a Bega car ga nije ni pogled'o samo dize prst mangupski i "FUCK OFF".
![]()
![]()
Kataloski primjer pravog sportiste.

Ukrajinski komentator svršava na Pjanića, stalno govori klasno i elegantno. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Boze me oprosti, Avddooooooooooooooooooo kuknjava kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pričajte vi šta hoćete Al ljudi sirom svjeta dobijaju Avdiju u slicicama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa to bas hocu da kazem. Koji ga kur.. prozovaju sad. Odlicno otvorio stranu, odlicno se ubacio, jbg nije se odlucio na vrijeme da li dati pas ili sutati._dreamer_ je napisao/la:Oj avdija dragi, ne boj se... Al makar covjek prodje za razliku od hajrovica i mujdze
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Avija je po meni najlosiji igrac na terenu uklucujuci obje ekipa, cak je gori od Hadzica. Tino moze proci protiv ovako loseg protivnika
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jbt. Vrsajevic i Hadžić! Moj pape majmune
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da nisam mogao ni pomisliti da cu nekad biti ravnodusan prema utakmici reprezentacije taman igrala i na Bajramskom turniru.
Sta nam uradi Pape u tandemu sa kapitenom

Sta nam uradi Pape u tandemu sa kapitenom

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Nerminovic
- Kontakt:
#7 je u dzepu Kolasinca.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ugasila se jedna nogometna škola u Evropi 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Joj sto raja serenda, mnogo je opasniji avdija i od mujdze i hajrovica i lulica zajedno bar ovo na SP, tako strucnjaci ne serite domet vam je termin..jedino Hadzic nevidljiv od novajlija.
evo gledam Nigeriju posto vjerovatno dalje idemo da vidim kako ce izgledati. drze se veoma dobroadisice je napisao/la:gdje je onaj peppa pig xD
Srce k'o Afrika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.