25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
E Pape, debilu jedan, umesto da sad slavimo prolazak dalje, nama svima svejedno i boli nas qurac.
Jedinstvena i zadnja sansa da uvali igrace iz Germanie
Susicu ubleho odlazi
Susicu ubleho odlazi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovo je ziva istina. Mora da je bio za njih sokNeutral je napisao/la: Koliko znači Kolašinac pokazuje i ova utakmica. Iranci na početku utakmice navalili na tu našu lijevu stranu misleći da nemamo beka, kasnije, uvidjevši da ne ide po strani koju drži Seo okrenuli su svaki napad po našoj desnoj strani.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Nerminovic
- Kontakt:
niko ne smije na kolasinca
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nasi NIKAD nisu dobro odigrali utakmicu koja je vazna.Sreca je bilo pa je bezopasna Litvanija bila protvnik prosle godine inace nebi mi gledali nase na ovom prvenstvu.Otisli smo u Potugal nakon dobrog rezultata u Zenici u proslom barazu I ljudi nas pojeli.Slovenija je pobjedila u barazu Rusiju a kad bi mi te iste pobjedili ? Nikad pa mozda ni tada.Elegant je napisao/la:Sad igraju a protiv Nigerije nula.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 25 jun 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Lijepo je vidjeti da se ljudi trude, da trče... Samo je šteta što ova borba mnoge vara i sve negativnosti što su isplivale opet padaju u vodu. Opet je Edin u top 5 napadača, a Kapiten je najveći stoper u rangu Maldinija.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- donniedarko
- Kontakt:
Kakva je smijurija ova tekma
Hajmo slaviti poraz, idemoooo ludo 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Silni presilni Iran ipak nije dorastao Sušićevim genijalnim formacijama.
Sušić je prekucao Iran 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tyler durden
- Kontakt:
Oprosteno ti je_dreamer_ je napisao/la:Brisem postove zato sto nemaju veze s tekmom i zato sto pljuju po ovoj stranici. Iskreno, pojma nemam ko je taj Haracic, niti sam feninga dobio obnassajuci funkciju moderatora na sportsport.ba.union1966 je napisao/la:Vidi fkt brisu postovepa nije valjda haha
![]()

Ma dajte molim vas,igra nam je i dalje nula bodova,nego su ovi Iranci veoma loši...E sad Džeko dade gol pa to izgleda lijepo...međutim ,veoma sporo,lopte se rješavamo kada nam neko nogu slomi,napred se uopšte ne ide.Igra koja liči na nešto je igra protiv Mexica i Obale slonovače.Avdija totalno limitiran lik....Hajde da nekako pobjedimo..pa razguliti kući..
- Nerminovic
- Kontakt:
idemo momci idemo
3 gola i idemo svi u napad na big socceru, bujrum
3 gola i idemo svi u napad na big socceru, bujrum

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I ovom kombinovanom sastavu smo za klasu jači od Irana. Šteta, šteta, šteta...Bosnia & Herzegovina 1-0 Iran HT
Possession: 63%-27%
Pass Succ.: 88%-68%
Shots: 6-2
Chances Created: 4-0
Dobro brate, evo sada sam i ja, i ostali, vidjeli post i sada znamo zasto Dzeko nece da prica sa novinarima i da je SS.BA ustvari kriv. Nabijem ih trenutno sviju od Edina pa do tih novinara. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
S obzirom da igraju TSS,Hadžić i Vršajević igra nam je fenomenalna.aqarius je napisao/la:Ma dajte molim vas,igra nam je i dalje nula bodova,nego su ovi Iranci veoma loši...E sad Džeko dade gol pa to izgleda lijepo...međutim ,veoma sporo,lopte se rješavamo kada nam neko nogu slomi,napred se uopšte ne ide.Igra koja liči na nešto je igra protiv Mexica i Obale slonovače.Avdija totalno limitiran lik....Hajde da nekako pobjedimo..pa razguliti kući..
Nad tobom sunce najljepše sja
ovaj što je "iznuđivao pare" (samo se sprdam naravnoRooney88 je napisao/la:Dobro brate, evo sada sam i ja, i ostali, vidjeli post i sada znamo zasto Dzeko nece da prica sa novinarima i da je SS.BA ustvari kriv. Nabijem ih trenutno sviju od Edina pa do tih novinara.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Samo naprijed momci, pobjeda je pobjeda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uzalud sve kad nas je u utakmici sa Nigerijom pokopao. Možemo ovdje zabiti šest komada ali kakva korist? Jedino da se dostojno oprostimo. Sad se tačno vidi koliko nam Kolašinac znači na toj strani. TSS nije loš, mora se priznati. Trči, trudi se. Vršajević i ona prilika...
Hadžić??? Stvarno ne znam.
Uglavnom sad još jedan zabit brzo i privesti ovo kraju.

Uglavnom sad još jedan zabit brzo i privesti ovo kraju.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Sta je kod nas Kombinovani a sta prvi 11??? Upravo je greska bila Miske-Medunjanin-Pjanic od pocetka protiv Nigerijebeka23 je napisao/la:I ovom kombinovanom sastavu smo za klasu jači od Irana. Šteta, šteta, šteta...Bosnia & Herzegovina 1-0 Iran HT
Possession: 63%-27%
Pass Succ.: 88%-68%
Shots: 6-2
Chances Created: 4-0
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.