Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Begicu, imao sam te za covjeka koji misli svojom glavom. Ali ukoliko produzis ugovor ovom mamlazu, ima da ti j*bemo mater. Svakodnevno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
EVO ZAŠTO EDIN DŽEKO NE DAJE INTERVJUE ZA SPORTSPORT
Sportsport, odnosno njegovi novinari, vodili su Džekin Facebook profil i prkeo njega promovirali svoj portal. Postavljali su linkove, dizali čitanost i uzimali pare na marketingu.
Njemu je to dosadilo i zatražio je profil nazad, ali vlasnik Sportsport.ba Emir Haračić je odbio to i tražio novac. Hej, tamo neki Haračić je tražio novac od čovjeka čiji profil koristi za svoju promociju!!! I Džeko mu je čak htio platiti uz riječi (ko yebe jadnika), ali je ovaj tražio nenormalnu svotu novca.
Nakon toga je Džeko odlučio ukinuti taj profil, poslati dres i loptu jednom dječaku koji je vodio njegov drugi profil u zamjenu za šifru i danas na tom profilu ima 1.5 miliona lajkova.
U međuvremenu je, logično, prekrižio sportosport za sva vremena.
ŠIRITE ISTINU O OVOME JER ADMIN SVE BRIŠE!
http://i57.tinypic.com/11bof9g.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sportsport, odnosno njegovi novinari, vodili su Džekin Facebook profil i prkeo njega promovirali svoj portal. Postavljali su linkove, dizali čitanost i uzimali pare na marketingu.
Njemu je to dosadilo i zatražio je profil nazad, ali vlasnik Sportsport.ba Emir Haračić je odbio to i tražio novac. Hej, tamo neki Haračić je tražio novac od čovjeka čiji profil koristi za svoju promociju!!! I Džeko mu je čak htio platiti uz riječi (ko yebe jadnika), ali je ovaj tražio nenormalnu svotu novca.
Nakon toga je Džeko odlučio ukinuti taj profil, poslati dres i loptu jednom dječaku koji je vodio njegov drugi profil u zamjenu za šifru i danas na tom profilu ima 1.5 miliona lajkova.
U međuvremenu je, logično, prekrižio sportosport za sva vremena.
ŠIRITE ISTINU O OVOME JER ADMIN SVE BRIŠE!
http://i57.tinypic.com/11bof9g.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje ste hejteri?
Pape legendo. BiH vodi 1-0!!!
- Principatus
- Kontakt:
Susicu majmune seljacki.Pojavila se inforamcija da smo jedina reprezentacija koja nema psihologa i kondicionog trenera u Brazilu. Čija je to odluka?
"Ne možemo razgovarati da je to odluka ovoga ili onoga. U pripremama oko odlaska na SP održali smo niz sastanaka i sa stručnim štabom i u okviru administracije i željeli smo koristiti iskustva drugih, prvoshodno naših susjeda Hrvatske i Srbije koji su imali priliku da igraju na ovim prvenstvima. Između ostalog smo imali na spisku i kondicionog trenera i psihologa itd... i ponudili smo selektoru da se izjasni da li to zaista treba našoj reprezentaciji. Na kraju je konstatovano da nije neophdno".
Begicu sve ti milo pozdravim.Selektoru ističe ugovor
"Ugovor selektora Sušića ističe poslije ovog SP-a. Razgovarali smo više puta u Sarajevu sa izraženom željom i spremnošću da nastavimo saradnju. Pape je imao fascinantnu igračku karijeru. Danas, kada se nalazimo na Svjetskom prvesntvu, činjenica je da je jedini on kao seletor uspio da ovu ekipu dovede na ovakvo takmičenje. Imamo želju da nastavimo saradnju i Sušić je izrazio želju. Razgovarali smo o nekim elementima ugovora i nije sve usaglašeno. Kada se završi SP, sjest ćemo i definitivne odluke zajednički donijeti".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jadno i bijedno da mora velemajstor Dzeko driblat 25 m od gola. I sa eurogolovima nas spasavat. Pa ljudi mi nemamo igre. Lijevo krilo ne postoji, desno krilo ne postoji, Hadzic lazni zadnji vezni nije imo jedno uklizavanje - nevidljiv igrac manje - ne posjeduje ni jedan jedini kvalitet - za njega je Svraka Ronaldo. Avdija igrac manje - promasi cijeli gol 2 m od gola. Mali Susic i Sunjic prolazne ocjene. Susic jedva i to mo moze upalit samo protiv Irana, Latvije, Malte i slicnih reprezentacija.
**** ti pape mater, seljačina jedna iz Zavidovića. Samo da ode, daj Bože da je ovo zadnji dan mu na klupi. Jedina smo reprezentacija koja nema krila, a čak trojica mu sjede na klupi kojima su to prirodne pozicije ali **** mora se otvoriti mjesto za Germaniu, mora se to rasprodati mater mu **** šupačku
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Caeruleus je napisao/la:Gdje ste hejteri?

Begić se zaista činio kao ozbiljan čovjek kojem se ne bi moglo desiti da produži ugovor sa Sušićem. Ne znam šta da mislim o njemu nakon ove izjave.+
Hoće li Pape opet Kolašinac na klupu?
Koštao nas je drugog kruga. Odličan Tino Sven Sušić na poziciji zadnjeg veznog. Pape je ispao samo takav lažov.
Koštao nas je drugog kruga. Odličan Tino Sven Sušić na poziciji zadnjeg veznog. Pape je ispao samo takav lažov.
soccerfan je napisao/la:E moj Safete ovog tvog Avdiju je mnogo teze prodati nego sto si mogao i zamisliti.![]()
![]()

Safet "Meni je savjest cista"
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa i Begic, bez obzira koliki glupan i pijun bio nije bas retardiran da pomisli ovom kriminalcu na klupi ponuditi ugovor, navijaci bi ih razapeli!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igra nam je jalova da jalovija biti ne moze.
Dodajemo se u odbrani sa golmanom, a gol je plod individualne kvalitete.
Mrtvi Iran se povukao u svojih 16 metara i ne pomicu se.
Dodajemo se u odbrani sa golmanom, a gol je plod individualne kvalitete.
Mrtvi Iran se povukao u svojih 16 metara i ne pomicu se.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja znam jednu stvar,a siguran sam da ima jos ljudi koji tako razmisljaju.Ako ovaj amater ostane selektor,ja vise necu pratiti nasu repku,a nema gdje nisam sve bio i pratio je.Nista,pa ni nasa fudbalaska repka nije iznad mog zdravlja.Jedno je nervirati se zbog toga sto te protivnik stisne,gresaka igraca,nesrece itd,a sasvim drugo kad lik ne zna ni formaciju sastaviti kako treba,a kamo li posalti prave igrace na teren.Da ne pricamo o nekim komplikovanijim stvarima. 

Na desetine nasih postova,a ti pitas gdje smo??Caeruleus je napisao/la:Gdje ste hejteri?

Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica na klupi,a Vrsajevic i Hadzic nemaju sta trazit u repki

Haj' sto nemamo psihologa mi nemamo ni selektora .. doduse da su ga pozvali ko zna kakvu bi mu dijagnozu uspostavio

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Begic jeste ozbiljan , ali ni on sam sve ne odluciva! Ali ima jos vremena!!DukeOfWellington je napisao/la:Caeruleus je napisao/la:Gdje ste hejteri?
Pape legendo. BiH vodi 1-0!!!![]()
![]()
Begić se zaista činio kao ozbiljan čovjek kojem se ne bi moglo desiti da produži ugovor sa Sušićem. Ne znam šta da mislim o njemu nakon ove izjave.+
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Hadzic je drvo koje se u najboljem slucaju moze koristiti za odigravanje duplog pasa, dakle jedan igrac manje za nas. Vrsajevic nas kostao jednog gola. Susic zeli, ali nista konkretno.donniedarko je napisao/la:Slab ovaj plan Germanije. Inace sta mislite ko je glavni u klanu Germanije ? Vrsko, Tino ili je pak Hadzic alfa Germanac
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 25 jun 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kaze Pape. Argentina ce igrati sa dvojicom , mozda trojicom napadaca. Aguero, Higuuain i onaj treci napadacNEZALAGANJE je napisao/la:Ja znam jednu stvar,a siguran sam da ima jos ljudi koji tako razmisljaju.Ako ovaj amater ostane selektor,ja vise necu pratiti nasu repku,a nema gdje nisam sve bio i pratio je.Nista,pa ni nasa fudbalaska repka nije iznad mog zdravlja.Jedno je nervirati se zbog toga sto te protivnik stisne,gresaka igraca,nesrece itd,a sasvim drugo kad lik ne zna ni formaciju sastaviti kako treba,a kamo li posalti prave igrace na teren.Da ne pricamo o nekim komplikovanijim stvarima.

- tyler durden
- Kontakt:
Susic preuzima Iran poslije Quieroza, 100 % 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Niko ga ne može natjerati da izjavi unaprijed kako će vrlo vjerovatno produžiti ugovor sa njim i to u ovakvom momentu. To je krajnje iritantno za sve.vrebac86 je napisao/la:Begic jeste ozbiljan , ali ni on sam sve ne odluciva! Ali ima jos vremena!!
Ja još uvijek vjerujem da se to neće desiti, a ako se desi onda ćemo pričati o kampanjama.
-
- Kontakt:
Sta im Svrsajevic radi,covjek lopte nezna zaustavit hahaha... svaka vast za ovi komediju ! Najveca korumpirana zemlja na svijetu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.