Upravo tako, Edin se mora ovako boriti u sljedećih 15 utakmica da se iskupi za sva silna šetanja i igru preko qrca u ovoj reprezentaciji. Igra nam i nije nešto, Tinki je ok, pokazuje da nije toliko loš.BaDa12 je napisao/la:Lijepo je vidjeti da se ljudi trude, da trče... Samo je šteta što ova borba mnoge vara i sve negativnosti što su isplivale opet padaju u vodu. Opet je Edin u top 5 napadača, a Kapiten je najveći stoper u rangu Maldinija.
25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da,to je to.Da nije bilo one kukavičke igre i 'izleta' tzv. selektora protiv Nigera,glat bi prošli.beka23 je napisao/la:I ovom kombinovanom sastavu smo za klasu jači od Irana. Šteta, šteta, šteta...Bosnia & Herzegovina 1-0 Iran HT
Possession: 63%-27%
Pass Succ.: 88%-68%
Shots: 6-2
Chances Created: 4-0
Al,jbga sad.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- sigurnoable
- Kontakt:
Kako vas jedan gol moze "probuditi"
. Pa ljudi moji ovo je Iran nije ovo Argentina ili Nigerija. Sa ovakvom igrom nista opet ne bismo uradili Nigeriji jer nismo konkretni sa zavrsnicom. Sad nakon utakmice kao da vidim da cemo biti favoriti top 4 ekipe iduceg Europskog prvenstva. 

hejteri 

Sada dignite hajku i uvalite vi njega.pinoglavi je napisao/la:S obzirom da igraju TSS,Hadžić i Vršajević igra nam je fenomenalna.aqarius je napisao/la:Ma dajte molim vas,igra nam je i dalje nula bodova,nego su ovi Iranci veoma loši...E sad Džeko dade gol pa to izgleda lijepo...međutim ,veoma sporo,lopte se rješavamo kada nam neko nogu slomi,napred se uopšte ne ide.Igra koja liči na nešto je igra protiv Mexica i Obale slonovače.Avdija totalno limitiran lik....Hajde da nekako pobjedimo..pa razguliti kući..

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Nerminovic
- Kontakt:
Tako je.Virtu4l je napisao/la:Samo naprijed momci, pobjeda je pobjeda.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tek sad boli sto protiv Nigerije nismo izborili bar bod.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nerminovic
- Kontakt:
messi vs musa 2 : 2 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
vrebac86 je napisao/la:Hadzic je za Tina Misimovic!

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Haracic je bio moj kolega sa faxa_dreamer_ je napisao/la:Brisem postove zato sto nemaju veze s tekmom i zato sto pljuju po ovoj stranici. Iskreno, pojma nemam ko je taj Haracic, niti sam feninga dobio obnassajuci funkciju moderatora na sportsport.ba.union1966 je napisao/la:Vidi fkt brisu postovepa nije valjda haha
![]()

Vjerovatno i vlasnik ili suvlasnik. Ne liči to na njega ali gdje ima dima ima i vatre vjerovatno su se nesta zakačili, pa sta ako je i istina? To nema veze sa hodanjem i arogancijom. Evo kritika i pljuvanje urodilo plodom Dzeko se trudi više nego u obje tekme

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
te FEGETSKE nazive tipa hejteri i sl kuci prosipajte, su*ak je postao i to je to..setac za piste u milanu.ovaj gol ga nece izvaditi nista bar ove normalne i realne nece zavarati, a ono ponasanje naziva"boli me kur*ina" je posebna prica.Mr* pakas jedan.
Zadnja izmjena: union1966, dana/u 25 jun 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pjana uvijek inzistiiira da asistiiira
Pa ovog Konjica bi radije trpio da igra stopera nego da komentarise

Pa ovog Konjica bi radije trpio da igra stopera nego da komentarise
cim si to rekao Nigerija ga dade. Bravo zemljo moja! Zasluzeno dalje idete!Virtu4l je napisao/la:Samo naprijed momci, pobjeda je pobjeda.

Srce k'o Afrika!
**** vas haračić sad, ima onaj dio tamo komentari i diskusije sta vec, tamo cemo "oplest"
pusti sad utakmica je

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Messi i Musa igraju tenisa jbt 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.