akisarajevo92 je napisao/la:![]()
![]()
Pricajte sta hoce, al Tino ima potencijala
zar su neki tek sad to shvatili??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
akisarajevo92 je napisao/la:![]()
![]()
Pricajte sta hoce, al Tino ima potencijala
Ma nije lozenje druze nego realnost. Lozenje je ono kada se sere po formaciji a mi bez 2 spica nemamo sta traziti jer nemamo kvalitetna krila koja prave visak. Al eto, hoce svi da smo moderni.suhi je napisao/la:Opet lozenje u nebitnoj utakmici
Miske je trebao biti na klupi protiv Nigerije!ZahaKING je napisao/la:mozete pricat sta hocete, al mi bolje stojimo bez misketa
Možda je ovo, možda je ono, u tome i jest problem, on ne zna šta je dobro, spasio ga tref nekoliko puta._dreamer_ je napisao/la:Mozda je protiv nigerije trebao izvesti ovaj sastav![]()
Poenta je da u ovoj ekipi igraju tri igraca iz germanije, jelte. dakle igramo sa 7 igraca u polju ili?DukeOfWellington je napisao/la:Možda je ovo, možda je ono, u tome i jest problem, on ne zna šta je dobro, spasio ga tref nekoliko puta._dreamer_ je napisao/la:Mozda je protiv nigerije trebao izvesti ovaj sastav![]()
Igramo onako i poigravamo se sa reprezentacijom koju je Messi morao završiti u sudijskoj nadoknadi. Potencijal ove reprezentacije je ogroman, a limite tog potencijala vidjet ćemo kad Sušić konačno napusti mjesto na kojem nema šta da radi.
tacnije njegovih pomocnikadr.van nostrand je napisao/la:Da nije ovog g.ov.neta
mi bismo sad slavili prolaz u 2. krug
![]()
to je za penzije odavnoBosnaSTL je napisao/la:Miske je trebao biti na klupi protiv Nigerije!ZahaKING je napisao/la:mozete pricat sta hocete, al mi bolje stojimo bez misketa
samo smo trebali biti trkački raspoloženi, evo sad grizu, bolje i avdija nego miske, bar ih razvlaci!BosnaSTL je napisao/la:Miske je trebao biti na klupi protiv Nigerije!ZahaKING je napisao/la:mozete pricat sta hocete, al mi bolje stojimo bez misketa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.