25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Poslano sa mog hepeka
Poslano sa mog hepeka
kakve su ono kopačke kod golmana Irana?
nekakve jeftine izgledaju
nekakve jeftine izgledaju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mogu ih mislit na forumu,yebu od do što nisu dobili raspalu bosnu
Nad tobom sunce najljepše sja
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo uprkos tome sto ne gledam nasu "istorijsku" pobjedu na svjetskom, moram reci i zasto. prvo, odnos pojedinih reprezentativaca prema dresu je sraman i ne zelim da gledam neke igrace da nose dres moje reprezentacije. drugo, ova nam pobjeda ne znaci ama bas nista. ono kobajagi istorijska prva itd... vala okaci macku o rep... istina je da je prije svega susic kriv za odabir igraca i kao takav je trebao podnijeti ostavku poslije ove utakmice, sto se iskreno nadam. trece, ako neki igraci nisu zasluzili igranje zbog pristupa, onda neki to nisu zasluzili zbog kvaliteta i rodbinskih veza. nadam se da ce ti igraci zajedno sa susicem otici zauvijek iz reprezentacije. cetvrto, iako su sudije bile protiv nas u susretu protiv nigerije, ne opravdava cinjenicu da su igraci igrali ko p.i.c.k.e zadnje protiv te reprezentacije. trebali su se ugledati na meksiko koji su osteceni u dvije utakmice i opet su prosli dalje i pobjedili u dvije utakmice. samo cu reci, sramota bh reprezentacije u brazilu!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ovi momci su grizli duplo vise nego miske i medunjanin, cak je i onaj mali hadzic bio koristan jer je trcao ko mazga... Protiv nigerije je igrao setacki tim i zato smo i izgubili. Susicu susicu...dubrava je napisao/la:Bravo Avdija, bravo Tino
Kad se trči ima i rezultata!!!
Povijesna pobjeda!!! Bravo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Avdija, Tino
Spahić, Hadžić 
Nije još sve gotovo oko Papeta, sam je rekao da se za desetak dana odlučuje o njegovoj sudbini, a ipak je imao hrabrosti da počne sa Tinom i Avdijom u prvoj postavi. Mislim da ako se riješi korova u reprezentaciji i ako pooštri disciplinu...

Nije još sve gotovo oko Papeta, sam je rekao da se za desetak dana odlučuje o njegovoj sudbini, a ipak je imao hrabrosti da počne sa Tinom i Avdijom u prvoj postavi. Mislim da ako se riješi korova u reprezentaciji i ako pooštri disciplinu...

Bogami Sven Tino Susic, je Messi za pojedine nase igrace koji su bili na klupi...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mogli bismo dobiti i neku nagradu od FIFE za fair play.
Mogli smo pustiti ali smo odigrali pošteno.
Na osnovu jedne loše utakmice ispadamo,yebemu sve!
Malo je ekipa koji su imali više udaraca u gol i ka golu Argentine,mi smo to imali!
Yebi se Sušiću za Nigeriju,levatsku ekipu.
Mogli smo pustiti ali smo odigrali pošteno.
Na osnovu jedne loše utakmice ispadamo,yebemu sve!
Malo je ekipa koji su imali više udaraca u gol i ka golu Argentine,mi smo to imali!
Yebi se Sušiću za Nigeriju,levatsku ekipu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Avdija zabi, sve sam vidio, boze sad samo daj kakve lake smrti...
TSS
Sunjic
Besic
Kolasinac
Pape ODLAZI!!!
TSS

Sunjic

Besic

Kolasinac

Pape ODLAZI!!!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

Bolji od Lulića.
Ravnodušno gledao utakmicu.
Tek sada vidimo koliko nam je lahka grupa bila.
Bravo Pape, radi tebe i pojedinaca smo ispali u grupnoj fazi u grupi smrti. Velesila Nigerija nas izbaci.
Tek sada vidimo koliko nam je lahka grupa bila.
Bravo Pape, radi tebe i pojedinaca smo ispali u grupnoj fazi u grupi smrti. Velesila Nigerija nas izbaci.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj Iran je u rangu jednog Azerbejdzana ili Armenije.
Losa ekipa je pobijedila katastrofalnu ekipu a na nasu srecu mi smo bili ti malo losiji.
Besic je opet pokazao da se radi o vanserijskom igracu kao i to da je pred njim itekako blistava buducnost.
Dzeko k'o Dzeko, kada hoce da trci moze puno toga napraviti.
Danas je samo na trenutke pokazao da se radi o klasnom napadacu.
Avdija nije uopste bio los iako je u nekoliko navrata reagovao amaterski.
Postignuti gol je samo slucajnost.
Cestitke na historijskoj pobjedi ali mislim da bi i puno slabije ekipe od nas pobijedile danasnji Iran koji je bio samo sjena one ekipe iz prve dvije utakmice.
Losa ekipa je pobijedila katastrofalnu ekipu a na nasu srecu mi smo bili ti malo losiji.
Besic je opet pokazao da se radi o vanserijskom igracu kao i to da je pred njim itekako blistava buducnost.
Postignuti gol je samo slucajnost.

Cestitke na historijskoj pobjedi ali mislim da bi i puno slabije ekipe od nas pobijedile danasnji Iran koji je bio samo sjena one ekipe iz prve dvije utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jest kralju, mi ih 3-1,a Argentina 1-0 u 92. U kojem rangu je Argentina s Messijem ?Omerbavarac je napisao/la:Ovaj Iran je u rangu jednog Azerbejdzana ili Armenije.
Postignuti gol je samo slucajnost.![]()

15.10.2013.
Odlično smo igrali čestitke igračima a ti sušiću promijeni profesiju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 25.06.2014. BIH - IRAN
Poz raja nisam mogo gledati tekmu kako smo igrali? 

Svaka čast za Tinu, vrlo dobra utakmica.
Sad da li je zbog toga što je ovo bila toliko šansa za prodavanje, ili ipak da pokaže da nešto vrijedi, ne znam, uglavnom meni je bio dobar.
Avdija HAHAHAHAHAHAHHAHAHA popravio mi je raspolozenje definitivno.

Kolasinac, Besic
Nije ova utakmica nikakvo mjerilo, časno smo se oprostili, po povratku u Sarajevo se baciti na rješavanje problema u ovoj ekipi, od stručnog štaba do igračkog kadra počistiti sav korov.

Avdija HAHAHAHAHAHAHHAHAHA popravio mi je raspolozenje definitivno.

Kolasinac, Besic

Nije ova utakmica nikakvo mjerilo, časno smo se oprostili, po povratku u Sarajevo se baciti na rješavanje problema u ovoj ekipi, od stručnog štaba do igračkog kadra počistiti sav korov.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.