Toni Sunjic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Toni Sunjic
Bio sam njegov veliki kritičar al' za sinoćnji nastup momku skidam kapu,pokazao je više nego neki koji se smatraju nekom kvalitetom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Toni Sunjic
Njega se kritikovalo zbog jedne greške koju je napravio protiv Meksika kad ga je lik prebacio! A kvazi kapiten svaki mec kiksa pa ništa..
Da je Sunjic samo jednom sinoć ispao kao Spahic 20 puta ovdje bi ga objesili...
Usput unaprijed da kažem, Poserem se na onog ko misli da je Spahic bolji igrač, Sunjic je na SPu dokazao da je trenutno dvije klase iznad, u svim segmentima!!
Sent from my Home using fingers
Da je Sunjic samo jednom sinoć ispao kao Spahic 20 puta ovdje bi ga objesili...
Usput unaprijed da kažem, Poserem se na onog ko misli da je Spahic bolji igrač, Sunjic je na SPu dokazao da je trenutno dvije klase iznad, u svim segmentima!!
Toni Šunjić- provedeno vrijeme na terenu 94’17″- pretrčao 10212 metara – najveća brzina 26,89 km/h- sprintova 43.
Uz Bega i Besica najbolji sinoc definitivno. Cestitke momcino
Citavo vrijeme sam ga branio i evo sad se dokazalo da se radi o sasvim dobrom stoperu. 
Uz Bega i Besica najbolji sinoc definitivno. Cestitke momcino

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobro je momak odigrao, nije najbrži defanzivac ali bori se i to je sinoć najbitnije bilo. On, Beg i Bešić su nas spasili od sramote. I veliko im hvala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije najbrži ali brži od kapitena
Kapa do poda 

Momak objasnio Spahicu kako se igra odbrana.Čvrsto na loptu i bez komplikovanja i odigrao bez greške,svaka čast.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Toni, u ove 2 utakmice dokazao da ima mjesta za njega u reprezentaciji.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Da. Ja ga eto nikad do sad nisam nesto primjetio ( do mene ocigledno) i Ogija sam hvalio, ali Sunjic se jako dobro pokazao u ove dvije tekme. Stvarno je momak u najmanju ruku solidno odigrao. A Ogija za nevolju mozemo i na beku koristiti.Rodman je napisao/la:Toni, u ove 2 utakmice dokazao da ima mjesta za njega u reprezentaciji.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet je odradio sjajan posao iako ne mozemo reci da je nasa odbrana bila previse zaposlena.
U svakom slucaju je i on jedan od dobitaka ovog SP-a.
U svakom slucaju je i on jedan od dobitaka ovog SP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Kad se okrene koja stranica unazad, ko ga sve nije sikaniro... Ljudi dragi liga nije nikakav pokazatelj i zato u buduce ako ne gledate igrace ne sudite.. Macak moze komotno posluzit samo ga treba uigrat s ostatkom odbrane a ne mijenjat zadnju liniju ko na treningu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Popravio je se, ali ga je i danas jedan Iranac vrlo lako izbacio totalno. Jednostavno previse spor i slab sa loptom za prvih 11. Ali eto neka ga za klupe. Ali ko misli da s njim mozemo nesto napravit na prvenstvima se gadno vara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Solidan, ne kiksa cesto, visok i sto je najbitnije jedan od mladjih igraca i sigurno moze samo napredovati i uz mladog Bicakcica ne bi trebalo biti zime u buducnosti.
- Evolution87
- Kontakt:
Dobar, ali nije za prve.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A Bicakcic je brz i dobar sa loptom jel ? Ne seri..Cartman je napisao/la: Jednostavno previse spor i slab sa loptom za prvih 11.
I ne znam što spominjete da igra u lošem klubu, Zorya je u Ukrajinskoj ligi klub koji je uz Šahtar najmanje golova primio, a i izborili su europu. Toni je standardan tamo i jedan od boljih igrača, a dokazao je to u ove dvije utakmice. Uopće nije spor pogotovo za svoju visinu, i ima odlično kretanje i čitanje igre. I za razliku od nekih vaših igrača i tzv. "legendi" uvijek daje 120%.
- el-fighter
- Kontakt:
Definitivno jedan od dobitaka za reprezentaciju sa ovog SP-a. On je tu vec neko vrijeme, ali je uvijek nekako po strani i vecina je sumnjala u njegove kvalitete. Istina da mi u ovom trenutku imamo najmanje 2 kvalitetnija stopera i da Toni ne moze biti clan prvih 11, ali da ima mjesta u reprezentaciji to je ocigledno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Osjecam potrebu da se izvinem ovome momku za sve predrasude i podcjenjivacki stav koji sam imao prema njemu. Ne znam kada sam zadnji put imao ovako pogrenu procjenu za nekoga , istinu za volju nisam ga puno prije ni gledao.
Toni je svoj posao u Brazilu odradio tako profesinalno i sa srcem. Pozitivno me iznenadio i kvalitetom i sigurnoscu i borbom i ponasanjem.
Svaka cast Toni nadam se da ceti se karijera razviti u pozitivnom smjeru. !!!
Toni je svoj posao u Brazilu odradio tako profesinalno i sa srcem. Pozitivno me iznenadio i kvalitetom i sigurnoscu i borbom i ponasanjem.
Svaka cast Toni nadam se da ceti se karijera razviti u pozitivnom smjeru. !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Respect Toni, tako se igra za sveti dres 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Rekoh neki dan, trenutno nas najbolji stoper. 4 tekme je uvezao zaredom i bio odličan.. Dokazao se ni manje ni vise na SPu...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.