Safet Sušić - Pape

ZahaKING
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:32

LenBias je napisao/la:
hodzicu nam dzini obuzeli
fakat, džaba će abdest uzimat :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 20:33

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jun 2014, 20:34

Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
:lol: :lol: Ne pusi vise, puknuti ce :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 20:35

A sad lijepo u 3pm Susicu. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 20:35

bparena je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
Nemoj TI zaboravit pobjedu protiv OSlonovace i Mexika ali ne nazivaj ljude debilima ako upiru prstom u krivca za taktiku koja nas je izbacila sa SP. Ponavlljam - pamti ti njegove uspjehe a mi cemo pamtiti ovu sramotu koju vidis od formacije zbog cega je budalas unesrecio Bosnu i Hercegovinu... Ostavio rupu na bekovskoj poziciji kao da smo u 1 minuti dobili crveni. I primimo gol sa te strane. Kockar koji je rasplakao drzavu ...

slika

Svjesni ste da ova slika nema veze sa vezom?
Ta nasa formacije je netacna.
Lulic je igrao lijevog beka, nemoj da opet postavljam heat map njega i Spahica, stajali su vecinom utakmice jedan kraj drugog.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 20:35

legenda reala je napisao/la:uvalio nam Avdiju i TSS, Safet ostaje sleketor, Emir kapiten, jbm ti pobjedu :thumbdown: :thumbdown: možda se Misketa riješe, al tu poziciju neće dobiti Sanjin Prcić nego TSS :cry:
+1
Seljacina pogana je odigrala protiv Nigerije bez ljevog beka :puke: :puke:
Ali **** ga ako nebi izgubili prve dvije utakmice. Onda sigurno ovi Hadzici i Svrsajevici nebi igrali. I nebi se prodali. Mada drugovi realno Hadzica niko na svijetu kupit nece. A Avdiji cak ni ovaj gol na SP nece pomoci da ga kupi iole ozbiljan klub. Vrh sto moze postic je da ga zbog reprezentacije kupi klub pri samom dnu Turske lige.

Ljudi jeste li vi svjestni da Avdija nebi useo u 23 igraca Dinama ni u SNU. Hrvatska ima jednog igraca iz Dinama - najboljeg. A mi ovu ublehu. :puke: :puke:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 25 jun 2014, 20:36

KAD GOD IGRAMO VAZNU TEKMU RASPADNEMO SE KO KULA OD KARATA!!!KRIVI SU NAJVISE SAFETOVA TAKTIKA PA ONDA SUDIJA I IGRACI !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 20:37

Principatus je napisao/la:A sad lijepo u 3pm Susicu. :)
Čovjek ti ja najavio da ostaje, malo će promješati ekipu, bratiću stvoriti mjesto u prvoj postavi, na mjestu Misketa :P

Miske,Ibro,Avduka i možda Hadžić ti neće više biti tu, ostalo sve isto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 20:37

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 20:38

"Igrali smo bez lijevog beka..."

slikaslika

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:39

Ajax je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:uvalio nam Avdiju i TSS, Safet ostaje sleketor, Emir kapiten, jbm ti pobjedu :thumbdown: :thumbdown: možda se Misketa riješe, al tu poziciju neće dobiti Sanjin Prcić nego TSS :cry:
+1
Seljacina pogana je odigrala protiv Nigerije bez ljevog beka :puke: :puke:
Ali **** ga ako nebi izgubili prve dvije utakmice. Onda sigurno ovi Hadzici i Svrsajevici nebi igrali. I nebi se prodali. Mada drugovi realno Hadzica niko na svijetu kupit nece. A Avdiji cak ni ovaj gol na SP nece pomoci da ga kupi iole ozbiljan klub. Vrh sto moze postic je da ga zbog reprezentacije kupi klub pri samom dnu Turske lige.

Ljudi jeste li vi svjestni da Avdija nebi useo u 23 igraca Dinama ni u SNU. Hrvatska ima jednog igraca iz Dinama - najboljeg. A mi ovu ublehu.
A niko da kaže koliko je ponovo puta pogriješio,ne može ustopat loptu kraj aut linije...
Sreća samo što je ovaj Iran i u napadu i odbrani spor... Opet je bilo propuha na desnoj strani,ali Bešić i Pjanić i stoperi stignu komotno sve zatvorit,jer Iranci nemaju brzine,... Da je bila samo neka normalna repka,Avdiju ne bi vidjeli...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 25 jun 2014, 20:39

Znaci jos nije otkriven lijek za tumor...
Adio BiH fudbal, adio navijanje, adio atmosfera.....
Osta karcinom 99%!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 20:39

DonCorleone je napisao/la:Strahujem da ce produziti jer nema kluba na ovom svijetu da je poznat a da ce angazovati ovog retarda.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 20:40

legenda reala je napisao/la:
Principatus je napisao/la:A sad lijepo u 3pm Susicu. :)
Čovjek ti ja najavio da ostaje, malo će promješati ekipu, bratiću stvoriti mjesto u prvoj postavi, na mjestu Misketa :P

Miske,Ibro,Avduka i možda Hadžić ti neće više biti tu, ostalo sve isto

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 20:40

[quote="calcio"]"Igrali smo bez lijevog beka..."

Bas to - to ti svo vrijeme i govorim. :(

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 25 jun 2014, 20:41

Je li otiso ovaj idiot ako je de izbrisite ovu temu da nesmpominjemo vise kretena
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 20:42

bparena je napisao/la:
calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."

Bas to - to ti svo vrijeme i govorim. :(

Imas li ti problema sa vidom?

slikaslika

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 20:42

slika

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:42

calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."

slikaslika
Pa ta tvoja mapa prikazuje Lulića kad više nije mogao ni potrčati,nego je stajao sa rukama na koljenima... I ti zayebayes Calcio s tom mapom,svi su vidjeli da je Spaha cijelo vrijeme pokrivao tu lijevu stranu... Lulić ne znam da je i jedan kvalitetan duel imao s napadačima u odbrani,tj na lijevom beku...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 25 jun 2014, 20:42

Cartman je napisao/la:POBJEDA KOJA NE ZNACI APSOLUTNO NISTA, I TO PROTIV EKIPE KOJA JE NIVO ALBANIJE.

ODLAZI SPODOBO! :guz:
ista ekipa koju je Argentina pobjedila na jedvite jade a slabasni Nigerijci iscupali bod, sad je na nivou Albanije. Da nas nema trebalo bi nas izmislit. :roll:

This is FutBall's :D
Zadnja izmjena: haryxs, dana/u 25 jun 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.