fakat, džaba će abdest uzimatLenBias je napisao/la:
hodzicu nam dzini obuzeli

fakat, džaba će abdest uzimatLenBias je napisao/la:
hodzicu nam dzini obuzeli
Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
bparena je napisao/la:Nemoj TI zaboravit pobjedu protiv OSlonovace i Mexika ali ne nazivaj ljude debilima ako upiru prstom u krivca za taktiku koja nas je izbacila sa SP. Ponavlljam - pamti ti njegove uspjehe a mi cemo pamtiti ovu sramotu koju vidis od formacije zbog cega je budalas unesrecio Bosnu i Hercegovinu... Ostavio rupu na bekovskoj poziciji kao da smo u 1 minuti dobili crveni. I primimo gol sa te strane. Kockar koji je rasplakao drzavu ...Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
+1legenda reala je napisao/la:uvalio nam Avdiju i TSS, Safet ostaje sleketor, Emir kapiten, jbm ti pobjedu![]()
možda se Misketa riješe, al tu poziciju neće dobiti Sanjin Prcić nego TSS
Čovjek ti ja najavio da ostaje, malo će promješati ekipu, bratiću stvoriti mjesto u prvoj postavi, na mjestu MisketaPrincipatus je napisao/la:A sad lijepo u 3pm Susicu.
A niko da kaže koliko je ponovo puta pogriješio,ne može ustopat loptu kraj aut linije...Ajax je napisao/la:+1legenda reala je napisao/la:uvalio nam Avdiju i TSS, Safet ostaje sleketor, Emir kapiten, jbm ti pobjedu![]()
možda se Misketa riješe, al tu poziciju neće dobiti Sanjin Prcić nego TSS
Seljacina pogana je odigrala protiv Nigerije bez ljevog beka![]()
![]()
Ali **** ga ako nebi izgubili prve dvije utakmice. Onda sigurno ovi Hadzici i Svrsajevici nebi igrali. I nebi se prodali. Mada drugovi realno Hadzica niko na svijetu kupit nece. A Avdiji cak ni ovaj gol na SP nece pomoci da ga kupi iole ozbiljan klub. Vrh sto moze postic je da ga zbog reprezentacije kupi klub pri samom dnu Turske lige.
Ljudi jeste li vi svjestni da Avdija nebi useo u 23 igraca Dinama ni u SNU. Hrvatska ima jednog igraca iz Dinama - najboljeg. A mi ovu ublehu.
DonCorleone je napisao/la:Strahujem da ce produziti jer nema kluba na ovom svijetu da je poznat a da ce angazovati ovog retarda.
legenda reala je napisao/la:Čovjek ti ja najavio da ostaje, malo će promješati ekipu, bratiću stvoriti mjesto u prvoj postavi, na mjestu MisketaPrincipatus je napisao/la:A sad lijepo u 3pm Susicu.
Miske,Ibro,Avduka i možda Hadžić ti neće više biti tu, ostalo sve isto
bparena je napisao/la:calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."
Bas to - to ti svo vrijeme i govorim.
Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Pa ta tvoja mapa prikazuje Lulića kad više nije mogao ni potrčati,nego je stajao sa rukama na koljenima... I ti zayebayes Calcio s tom mapom,svi su vidjeli da je Spaha cijelo vrijeme pokrivao tu lijevu stranu... Lulić ne znam da je i jedan kvalitetan duel imao s napadačima u odbrani,tj na lijevom beku...calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."
ista ekipa koju je Argentina pobjedila na jedvite jade a slabasni Nigerijci iscupali bod, sad je na nivou Albanije. Da nas nema trebalo bi nas izmislit.Cartman je napisao/la:POBJEDA KOJA NE ZNACI APSOLUTNO NISTA, I TO PROTIV EKIPE KOJA JE NIVO ALBANIJE.
ODLAZI SPODOBO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.