Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 20:43

Ovu stoku moramo otjerati, ali ne vjerujem da ce ostati, igraci ga ne trpe, normalni navijaci ga ne trpe (osim nekoliko trolova) i to je to. Naravno da nema obraza i da bi mu bilo u interesu da dalje preprodaje bratove polovnjake preko ledja nasih reprezentativaca, kao parazit.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 25 jun 2014, 20:44

1988risha je napisao/la:
calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."

slikaslika
Pa ta tvoja mapa prikazuje Lulića kad više nije mogao ni potrčati,nego je stajao sa rukama na koljenima... I ti zayebayes Calcio s tom mapom,svi su vidjeli da je Spaha cijelo vrijeme pokrivao tu lijevu stranu... Lulić ne znam da je i jedan kvalitetan duel imao s napadačima u odbrani,tj na lijevom beku...
pa krembilu jedan mozda zato sto je igrao covjek 2 pozicije, i lijevog beka i lijevo krilo!!?? dok s desnom stranom i nije bilo bas tako.Susic je usao u utakmicu bukvalno bez pozicije lijevi bek.ili obratno lijevi vezni

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 20:44

slikaslika
De ti pogledaj ovo, pusti heat map
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... erzegovina

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:45

haryxs je napisao/la:
Cartman je napisao/la:POBJEDA KOJA NE ZNACI APSOLUTNO NISTA, I TO PROTIV EKIPE KOJA JE NIVO ALBANIJE.

ODLAZI SPODOBO! :guz:
ista ekipa koju je Argentina pobjedila na jedvite jade sad na nivou Albanije, da nas nema trebalo bi nas izmislit. :roll:

This is FutBall's :D
Argentina nije bila motivisana ni protiv nas ni protiv Irana... Ljudi znaju da su bolji,ni ne igra im se... to je svako mogao vidjeti ko je pratio tekmu... Oni su znali kad su izvucene grupe da prolaze... I samo budale bi se trosile na utakmicama koje mogu dobit s pola snage...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 25 jun 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 20:45

calcio je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Bas to - to ti svo vrijeme i govorim. :(

Imas li ti problema sa vidom?

slikaslika
kakva glupost
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2014, 20:46

Najaci su mi ovi koji jos odgovaraju na postove Calcia. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 20:46

1988risha je napisao/la:
A niko da kaže koliko je ponovo puta pogriješio,ne može ustopat loptu kraj aut linije...
Sreća samo što je ovaj Iran i u napadu i odbrani spor... Opet je bilo propuha na desnoj strani,ali Bešić i Pjanić i stoperi stignu komotno sve zatvorit,jer Iranci nemaju brzine,... Da je bila samo neka normalna repka,Avdiju ne bi vidjeli...
Ma brate ovo ima samo u Bosni. Ma nemam nista protiv momka. Ali on je ubleha bez konkurencije. Ne izgleda ko fudbaler. U defanzivi je OCAJAN, milo receno. Nezna uklizat, nezna prekidat napade. Sve sto zna je zasmetat. U ofanzivi je jako los, ubacaji ocajni. Sut vidio si i sam. U prvom poluvremenu sam pred golom promasi cijeli gol. I onda u kontri protiv ovih jadnika zabije gol, kada ga nije nije ni pokrivao. Znaci utrco u prazan prostor. I sada se ga necemo nikad rijesti pet godina. A Stevanovic je za njega doktor na krilu. Vranjes je magistar za njega na beku. Zalostno. Pa onaj momak Stanic iz Zelje je igracina za ovog "igraca". Sta da ti dalje objasnjavam.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 20:59, ukupno mijenjano 4 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 20:46

1988risha je napisao/la:

slikaslika
Pa ta tvoja mapa prikazuje Lulića kad više nije mogao ni potrčati,nego je stajao sa rukama na koljenima... I ti zayebayes Calcio s tom mapom,svi su vidjeli da je Spaha cijelo vrijeme pokrivao tu lijevu stranu... Lulić ne znam da je i jedan kvalitetan duel imao s napadačima u odbrani,tj na lijevom beku...
Pa Spahic uvijek pokriva tu stranu, pokrivao je i danas kada je lijevi bek Kolasinac bio u napadu. To stoperi uvijek rade.
Razlika je u tome sto je danas to radio uspjesno a protiv Nigerije jako, jako neuspjesno. Prolazili su ga kao da ga nema, na granici da pomislim da ih je namjerno pustao. Tako su ga lako prolazili... :roll:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 20:46

haryxs je napisao/la:
Cartman je napisao/la:POBJEDA KOJA NE ZNACI APSOLUTNO NISTA, I TO PROTIV EKIPE KOJA JE NIVO ALBANIJE.

ODLAZI SPODOBO! :guz:
ista ekipa koju je Argentina pobjedila na jedvite jade sad na nivou Albanije, da nas nema trebalo bi nas izmislit. :roll:

This is FutBall's :D
Zato sto takvo uporedjivanje u nogometu nema smisla. Ta ista ekipa je protiv Argentine igrala svoj uspjesni stil fudbala. Totalni bunker. Protiv nas su se morali otvoriti i pokazati svoje slabosti. To protiv Argentine nisu morali. Da pratis nogomet to bi znao.Da im je kojim slucajem odgovaralo nerijeseno tesko bi im zabili gol, i mucili bi se kao Argentinci. Vrlo jednostavno ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jun 2014, 20:46

Ova tri boda na SP su najgori rezultat Bosne i Hercegovine na SP. :kafa:
Šteta velika zbog sudije koji nam je oduzeo plasman dalje, ali šta se može. Pape će to bolje odraditi na EP. :kafa:
Zaboravio sam gore spomenuti na još jednu stvar koju smo sa Papetom jedino doživjeli, prvi šešir u baražu za EP. :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 25 jun 2014, 20:48

Nema pobjeda veze sa ostankom Sušića, pogledajte šta kaže predsjednik saveza i sve će vam biti jasno (snimljeno prije utakmice):
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 20:48

union1966 je napisao/la: pa krembilu jedan mozda zato sto je igrao covjek 2 pozicije, i lijevog beka i lijevo krilo!!?? dok s desnom stranom i nije bilo bas tako.Susic je usao u utakmicu bukvalno bez pozicije lijevi bek.ili obratno lijevi vezni
Djete idi gledaj crtice.
Principatus je napisao/la:Najaci su mi ovi koji jos odgovaraju na postove Calcia. :lol:
I ti idi gledaj crtice.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 20:48

@Calcio i @Henderson imaju sigurno neke rodbinske veze sa Safetom, pa ne možeš biti tako ofiran. Mind - control, level 9999999999999999.

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 25 jun 2014, 20:49

calcio je napisao/la:
union1966 je napisao/la: pa krembilu jedan mozda zato sto je igrao covjek 2 pozicije, i lijevog beka i lijevo krilo!!?? dok s desnom stranom i nije bilo bas tako.Susic je usao u utakmicu bukvalno bez pozicije lijevi bek.ili obratno lijevi vezni
Djete idi gledaj crtice.
Principatus je napisao/la:Najaci su mi ovi koji jos odgovaraju na postove Calcia. :lol:
I ti idi gledaj crtice.
ti ces da mi kazes idiote jedan napaceni.idi prati bocanje otac te je*o

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jun 2014, 20:49

Hvala Bogu pa je gotovo, da mu ruznu njusku vise ne gledamo!

Odlazi iz svetinje ublehasu, nepotisto, i neznalice!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:50

Henderson je napisao/la:Ova tri boda na SP su najgori rezultat Bosne i Hercegovine na SP. :kafa:
Šteta velika zbog sudije koji nam je oduzeo plasman dalje, ali šta se može. Pape će to bolje odraditi na EP. :kafa:
Zaboravio sam gore spomenuti na još jednu stvar koju smo sa Papetom jedino doživjeli, prvi šešir u baražu za EP. :bih:
Evo i tebi jedan šešir,i hajd sad,ne bi te zadržav'o :wave:
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 20:50

I dalje traje najezda imbecila na temu covjeka koji nas je odveo prvi put na Svjetsko prvenstvo i donio nam prvu pobjedu tu,kao i na temam igraca koji su manje-vise najzasluzniji za ovo (Dzeko,Spahic,itd). Imbecili da nam je selektor bio Baka Sliskovic,Ciro Blazevic ili neko zapeli bi opet u barazu ili se suncali negdje. Da Dzeko nije medju 3 najbolja strijelca kvalifikacija mogli bi mi pusiti **** umjesto da gledate prvenstvo. Da odbrana sa Spahom na celu nije primila najmanje golova isto tako bi mogli ovo gore navedeno.

I jos da dodam, nazivate pogrdnim rijecma naseg najboljeg igraca svih vremena. A sta je vas najveci uspjeh u zivotu ? Naucili ste izddrkati sebi lijevom i desnom.
Zadnja izmjena: sekretar, dana/u 25 jun 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 20:50

Neutral je napisao/la:@Calcio i @Henderson imaju sigurno neke rodbinske veze sa Safetom, pa ne možeš biti tako ofiran. Mind - control, level 9999999999999999.
Nemaju druze, Henderson je dijete a calcio se boji duhova proslosti :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 20:51

Ajmo neki Kurcaspor! Nasjednite i angazirajte prevaru... :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:51

donniedarko je napisao/la:
Neutral je napisao/la:@Calcio i @Henderson imaju sigurno neke rodbinske veze sa Safetom, pa ne možeš biti tako ofiran. Mind - control, level 9999999999999999.
Nemaju druze, Henderson je dijete a calcio se boji duhova proslosti :D
Henderson je efendija j3boga ti. On radi kako IZ kaže.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.