Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
S kim ja diskutujem, sa ljudima koji ne kontaju da bekovi mogu igrati ofanzivno i da stoperi ili zadnji vezni moraju krpiti rupe kada oni odu u napad... To je normalna stvar
Pao je na ispitu i on i cijela reprezentacija...Susic je glavni odgovorni i on mora da leti iz reprezentacije iako opet posle i ove utakmice pere ruke i govori kako nismo imali ni srece ni iskustva za prolaz.
Sram te bilo govedo jedno Safete!
Sram te bilo govedo jedno Safete!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Mislim da oni ne bi mogli dati željenu platu Džeki.Consigliere je napisao/la:Ajmo neki Kurcaspor! Nasjednite i angazirajte prevaru...

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donniedarko
- Kontakt:
I dalje traje najezda zatucanih Bosnjaka da je imperativ slaviti poraz i neuspjehsekretar je napisao/la:I dalje traje najezda imbecila na temu covjeka koji nas je odveo prvi put na Svjetsko prvenstvo i donio nam prvu pobjedu tu,kao i na temam igraca koji su manje-vise najzasluzniji za ovo (Dzeko,Spahic,itd). Imbecili da nam je selektor bio Baka Sliskovic,Ciro Blazevic ili neko zapeli bi opet u barazu ili se suncali negdje. Da Dzeko nije medju 3 najbolja strijelca kvalifikacija mogli bi mi pusiti **** umjesto da gledate prvenstvo. Da odbrana sa Spahom na celu nije primila najmanje golova isto tako bi mogli ovo gore navedeno.

Budi realan. U lazi su kratke noge. Ako ti je stalo do nase reprezentacije. Odnosno stice kazna ( poraz ) OPET protiv jacih reprezentacija. Iran se je protiv Nigerije i Argentine branio sa 11 IGRACA u svojoj polovini, nezabiljezena taktika. Cak je i napadac onaj niski bio 90% vremena na svojoj polovini i smetao. Protiv nas su se OTVORILI. Morali su i samim tim su stvarali prostor nasim igracima. Kojega Argentinci nisu imali. Posto su jako ofanzivno limitirana ekipa nisu nas uspjeli ugroziti. Osim one individualne greske Sunjica kod njihovog gola. Iran je realno na nivou Albanije, Litve. Npr. Wales je za njih svemirski brod. Isto tako ovu utakmicu je prelomio ( premo mojim ocekivanjima ) individualni kvalitet Dzeke a ne neka Susiceve taktika. Prvih 30 min smo izgledali jadno i bijedno. Bez ijednog krila, spasavao nas je Pjanicev i Besicev individualni kvalitet pa smo i driblali kroz sredinu inace bi nas slomili. Ucinak Hadzica i Vrsajevica u prvih 45 min je bio nikakav, odnosno negativan.haryxs je napisao/la:ista ekipa koju je Argentina pobjedila na jedvite jade a slabasni Nigerijci iscupali bod, sad je na nivou Albanije. Da nas nema trebalo bi nas izmislit.Cartman je napisao/la:POBJEDA KOJA NE ZNACI APSOLUTNO NISTA, I TO PROTIV EKIPE KOJA JE NIVO ALBANIJE.
ODLAZI SPODOBO!![]()
This is FutBall's
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 20:58, ukupno mijenjano 4 puta.
@donniedarko
Ja sam samo realan i prije svakog komentara dobro razmislim o svemu. Vagnem i dobro i lose. Ne serem na usta jarane.
Ja sam samo realan i prije svakog komentara dobro razmislim o svemu. Vagnem i dobro i lose. Ne serem na usta jarane.
-
- Kontakt:
nek si mu se nagovoriovelez_mostar je napisao/la:Hvala Bogu pa je gotovo, da mu ruznu njusku vise ne gledamo!
Odlazi iz svetinje ublehasu, nepotisto, i neznalice!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- Consigliere
- Kontakt:
Ha HaHenderson je napisao/la:Mislim da oni ne bi mogli dati željenu platu Džeki.Consigliere je napisao/la:Ajmo neki Kurcaspor! Nasjednite i angazirajte prevaru...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I da ti izađeš iz analnog otvora gore nabrojanih znao bi šta je sunce.sekretar je napisao/la:I dalje traje najezda imbecila na temu covjeka koji nas je odveo prvi put na Svjetsko prvenstvo i donio nam prvu pobjedu tu,kao i na temam igraca koji su manje-vise najzasluzniji za ovo (Dzeko,Spahic,itd). Imbecili da nam je selektor bio Baka Sliskovic,Ciro Blazevic ili neko zapeli bi opet u barazu ili se suncali negdje. Da Dzeko nije medju 3 najbolja strijelca kvalifikacija mogli bi mi pusiti **** umjesto da gledate prvenstvo. Da odbrana sa Spahom na celu nije primila najmanje golova isto tako bi mogli ovo gore navedeno.
I jos da dodam, nazivate pogrdnim rijecma naseg najboljeg igraca svih vremena. A sta je vas najveci uspjeh u zivotu ? Naucili ste izddrkati sebi lijevom i desnom.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Jedini imbecil ovdje si ti.sekretar je napisao/la:I dalje traje najezda imbecila na temu covjeka koji nas je odveo prvi put na Svjetsko prvenstvo i donio nam prvu pobjedu tu,kao i na temam igraca koji su manje-vise najzasluzniji za ovo (Dzeko,Spahic,itd). Imbecili da nam je selektor bio Baka Sliskovic,Ciro Blazevic ili neko zapeli bi opet u barazu ili se suncali negdje. Da Dzeko nije medju 3 najbolja strijelca kvalifikacija mogli bi mi pusiti **** umjesto da gledate prvenstvo. Da odbrana sa Spahom na celu nije primila najmanje golova isto tako bi mogli ovo gore navedeno.
I jos da dodam, nazivate pogrdnim rijecma naseg najboljeg igraca svih vremena. A sta je vas najveci uspjeh u zivotu ? Naucili ste izddrkati sebi lijevom i desnom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali šta on zna, on je pravi selektor jedne reprezentacije. Kauč selektori bolje znaju."Čestitam Bosni i Hercegovini, uz svo dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, BiH je bila najbolja reprezentacija u ovoj grupi."

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Nadam se da ovo nije istina!ZahaKING je napisao/la:Henderson je efendija j3boga ti. On radi kako IZ kaže.donniedarko je napisao/la:Nemaju druze, Henderson je dijete a calcio se boji duhova proslostiNeutral je napisao/la:@Calcio i @Henderson imaju sigurno neke rodbinske veze sa Safetom, pa ne možeš biti tako ofiran. Mind - control, level 9999999999999999.
Ostani Pape,ko **** ove imbecile.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Svak bi nas odveo na ovo SP,i da je trener izbornik bio trener GOŠK-a,isto kao što je Ćiro osvojio treće mjesto sa HR u Francuskoj.
Pogodio je momenat,i to je to.Nema tu znanja,naprotiv.
Pogodio je momenat,i to je to.Nema tu znanja,naprotiv.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 25 jun 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
@velez_mostar...Hajde TI budi selektor ...usreći nas MOLIM TE !!!!
- mordfustang
- Kontakt:
sekretar je napisao/la:I dalje traje najezda imbecila na temu covjeka koji nas je odveo prvi put na Svjetsko prvenstvo i donio nam prvu pobjedu tu,kao i na temam igraca koji su manje-vise najzasluzniji za ovo (Dzeko,Spahic,itd). Imbecili da nam je selektor bio Baka Sliskovic,Ciro Blazevic ili neko zapeli bi opet u barazu ili se suncali negdje. Da Dzeko nije medju 3 najbolja strijelca kvalifikacija mogli bi mi pusiti **** umjesto da gledate prvenstvo. Da odbrana sa Spahom na celu nije primila najmanje golova isto tako bi mogli ovo gore navedeno.
Čitam i ne vjerujem,kontam ne možeš biti ozbiljan i ovo izjaviti

Dečko izadji malo na svježu kišu,ne može ti škoditi
- legenda reala
- Kontakt:
Nađi da je neko napiso, da nismo bolji od Nigerije i Irana, shvataš li da ta izjava ne ide u korist tvoj idolu, mi jesmo klasa ispred Nigerije i Irana i ne treba biti puno pametan da to zaključiš, ali ne idemo dalje, ti nađi krivce što ne idemo daljeHenderson je napisao/la:Ali šta on zna, on je pravi selektor jedne reprezentacije. Kauč selektori bolje znaju."Čestitam Bosni i Hercegovini, uz svo dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, BiH je bila najbolja reprezentacija u ovoj grupi."
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mozes pohvaliti danasnju utakmicu. Ali nebudi nefer ( zbog buducnosti nase reprezentacije ) i nemoj opravdavat Papetovu odluku da odigra sa rovitim Lulicem na poziciji ofanzivnog beka i jos Spahic nije bio 100% spremen. Znas i sam da je trebao ubaciti Kolasinca. Da tada skoro sigurno nebi primili onaj gol i imali bi zatvorene prlaze golu. Znas i sam da je nama nerjeseno odgovaralo a Nigeriji ne. Vrijeme je da i Pape prvi put u 4 godine jednom KONACNO prizna da je jednom on nesto pogrjesio ( izostavljane Kolasinca ) jer to i mnogo mnogo veci treneri od njega rade.calcio je napisao/la:S kim ja diskutujem, sa ljudima koji ne kontaju da bekovi mogu igrati ofanzivno i da stoperi ili zadnji vezni moraju krpiti rupe kada oni odu u napad... To je normalna stvar
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
I pored ove pobjede u posljednjem mecu Pape bi trebao da leti sa mjesta selektora, a sa njim i Avdukic, Spahic, Misimovic koji su stari te Ibricic, Hadzic i Vrsajevic koji definitivno nemaju kvalitet za repku. Sunjic i TSS su se svojim nastupima na Sp-u iskupili i pokazali su da imaju kvaliteta za repku.
- Evolution87
- Kontakt:
PAPE HVALA TI ZA SVE!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.