Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Krokodil
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Krokodil » 25 jun 2014, 21:03

slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 21:06

Krokodil je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 jun 2014, 21:06

Edin Džeko igrač utakmice protiv Irana

Bh. reprezentativac Edin Džeko proglašen je igračem utakmice protiv Irana u trećem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Zmajevi su savladali izabranike Carlosa Quieroza sa 3:1 a strijelac prvog gola bio je Edin Džeko koji je u nekoliko navrata prijetio golu Irana, tačnije četiri puta je testirao golmana Haghighija.

Dijamant je na terenu proveo 84 minute nakon čega je u igru ušao Edin Višća. Ubilježio je napadač Zmajeva 23 pasa u večerašnjem susretu na Areni Fonte Nova u Salvadoru.

Ovo je bio njegov drugi gol na prvenstvu, ali sudija Peter O'Leary poništio mu je onaj prvi protiv Nigerije zbog nepostojećeg ofsajda.

Ispostavit će se da je ovo greška koja je Zmajeve koštala prolaska u osminu finala Mundijala.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 21:07

Babayaro je napisao/la:
Upravo tako.
Danas se stvarno trudio, njemu izgleda treba **** mater redovno da odigra kako treba.
Bravo ! Ali sa pogresne strane je doslo , trebao mu je Sušić jbt. sve po spisku i gadjati ga komackom u glavu , a ne navijaci i mi po forumima :roll:

Fudbaleri su klosari , ako im malo popustis oni ce ti jbt. majku , sa njima mozes samo ostro , evo vidi se rezultat ;)

Zato ni (redom) Sušiću , Spahiću , Džeki, Misimoviću , Luliću , Mujdži, Medunjaninu, Salihoviću ne mogu haliliti još onakvu sramotnu prestavu protiv Nigerije , ptolaz samo za (redom prema zaslugama) Begović, Bešić, Pjanić, Hajrović, Šunjić i Ibišević.
Jest nas i sudija za*ebao sa onim golom bi i prosli vjerovatno, ali ono trckaranje (Džeko) i slaba taktika (Sušuć) kao i potpuni kolaps nekih igraca (Lulić Misimović) a neko nije znao sta igra pa je smetao (Haris) a neko je van forme (Mujdža) a neko kikasa kada je najpotrebnije (Spahić) a neko ni kad udje ne doenese ništa )Salihović i Sušić) Ja im ljudi ne halalim , neki imaju šanse da se poprave ali nekima se treba zahvaliti prije svega selektor (Sušić) i kapiten (Spahić) i zamjenik kapitena (Misimović) .....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 21:08

Care, on je ovdje mogao samo napraviti faul za zuti karton. A da je prevara Safet izveo pravi sastav on se svakako ne bi nasao na toj poziciji da je brani od 3 puta brzeg igraca... Pa gledate li vi fudbal ikako ili vas je potpuno zaslijepila mrznja i zavist?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 25 jun 2014, 21:11

sekretar je napisao/la:
Zao mi bude kad vidim koliko trenerskih mozgova i umjetnika propada na ovom forumu.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 21:14

Consigliere je napisao/la:
Care, on je ovdje mogao samo napraviti faul za zuti karton. A da je prevara Safet izveo pravi sastav on se svakako ne bi nasao na toj poziciji da je brani od 3 puta brzeg igraca... Pa gledate li vi fudbal ikako ili vas je potpuno zaslijepila mrznja i zavist?
Nenenenenene on je ovdje trebao napraviti faul, a da ga je napravio psovali bi mu jos vise Amru, Midu, mamu, sestru, Mirzu Soljanina itd.

Dzeko je jedan fenomen, svi ga satro volimo, a jedva docekamo da bacamo trnje i kamenje na njeg.

ebem ti Bosnu :puke: :puke: :puke:
a... pehari su tu

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 25 jun 2014, 21:15

Consigliere je napisao/la:Ma, nema tu pomoci... Jednostavno postoje ljudi koji ce pljuvati naseg najboljeg igraca ikada bez obzira kako on odigrao i jednostavno se s tim treba pomiriti... Kakav je to fenomen? Ne znam... Trebalo bi vjerovatno kakvu naucnu studiju platiti da se to istrazi :hmmmmm:
nas najbolji igrac ikada :lol: :lol: :lol:
kakav je fenomen da vi branite igraca koji seta po terenu u jednoj od odlučujućih utakmica :?: :? .... i covjek se jos smije nakon poraza i ispadanja sa S.P a dok navijaci placu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 21:17

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 21:19

I sta sa zutim kartonom?

Otkad se to bjezi od zutih kartona?

Jel to nesto cudno primiti zuti karton?

Jel se umire od dobijanja zutog kartona?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 21:20

semir01 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ma, nema tu pomoci... Jednostavno postoje ljudi koji ce pljuvati naseg najboljeg igraca ikada bez obzira kako on odigrao i jednostavno se s tim treba pomiriti... Kakav je to fenomen? Ne znam... Trebalo bi vjerovatno kakvu naucnu studiju platiti da se to istrazi :hmmmmm:
nas najbolji igrac ikada :lol: :lol: :lol:
kakav je fenomen da vi branite igraca koji seta po terenu u jednoj od odlučujućih utakmica :?: :? .... i covjek se jos smije nakon poraza i ispadanja sa S.P a dok navijaci placu
A sta bi on trebao? Ganjati igrace do svog peterca, pa da u 15. minuti ne moze disati. Klosari nasli 2-3 gifa gdje nije reagovao u skladu sa zeljama nase zahtjevne publike, a gol, odbranjen sut i stativu su rutinski zaboravili.... Ma, sto Spaho kaze: Nasa posla.. :puke: :puke: :puke:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 25 jun 2014, 21:20

IronMany je napisao/la:
I sta sa zutim kartonom?

Otkad se to bjezi od zutih kartona?

Jel to nesto cudno primiti zuti karton?

Jel se umire od dobijanja zutog kartona?
Napravit ce prekid sa 21m to je 3x opasnije nego da to prepusti lijevom beku.......... e jbg. mi nemamo lijevog beka. Cija li je to krivica :think: :think: :think:
a... pehari su tu

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 21:21

Krokodil je napisao/la:
sekretar je napisao/la:
Zao mi bude kad vidim koliko trenerskih mozgova i umjetnika propada na ovom forumu.
To kralju :) Hahah :) Nek me iko razumije u pm :P

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 21:21

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:24

Šteta Edine, što ovako nisi/niste slobodno mogu reći, igrali protiv Nigerije, sad bi mi svi slavili.. :)

Dao si gol, odradio si svoj posao, sad ti ne mogu ništa reći. Dok kod zabijaš ti si uradio svoj posao, kad ne zabijaš (plus još odigraš veoma loše) onda moraš očekivati kritike.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2014, 21:30

Mene samo interesuje zasto nema kritika na racun Ibisevica koji je danas bio potpuno nevidljiv a i nije se istakao nekom trkom?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 21:33

Consigliere je napisao/la:Mene samo interesuje zasto nema kritika na racun Ibisevica koji je danas bio potpuno nevidljiv a i nije se istakao nekom trkom?
Je li igrao na prirodnoj poziciji? Je li u kvalifikacijama igrao na prirodnoj poziciji? Igrač koji je zbog Džeke stavljen u drugi plan (na krilo koje nikako ne igra u Stuttgart-u niti Hoffenheim-u svojevremeno) i pored toga je zabio Litvaniji za Brazil, te Argentini nakon ulaska sa klupe.

Džeki se ne zamjeraju promašaji, nego zalaganje i osmijeh nakon Nigerije. Zbog toga je pao mnogima u očima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 jun 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 25 jun 2014, 21:34

Consigliere je napisao/la:Mene samo interesuje zasto nema kritika na racun Ibisevica koji je danas bio potpuno nevidljiv a i nije se istakao nekom trkom?
Jesi to onako rekao, samo da zakuhaš situaciju ili si fakat upratio Vedada danas? :shh:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 jun 2014, 21:35

Velika razlika u trudu u dvije utakmice kod njeg a i kod mnogih drugih, smrdi tu nešto.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 25 jun 2014, 21:36

Neutral je napisao/la:
Je li igrao na prirodnoj poziciji? Je li u kvalifikacijama igrao na prirodnoj poziciji? Igrač koji je zbog Džeke stavljen u drugi plan (na krilo koje nikako ne igra u Stuttgart-u niti Hoffenheim-u svojevremeno) i pored toga je zabio Litvaniji za Brazil, te Argentini nakon ulaska sa klupe.

Džeki se ne zamjeraju promašaji, nego zalaganje i osmijeh nakon Nigerije. Zbog toga je pao mnogima u očima.
objasnio covjek :salut:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Vaya i 39 gostiju.