Zvjezdan Misimović

suhi
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la suhi » 23 jun 2014, 12:50

MIsketu organizovati oprostajnu i zahvaliti mu se ,vec sad ne moze vise od 15 20min na pravom nivou,za 2 god nece moci odraditi trening bez roli .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 13:04

Mozambik je napisao/la:Nadaj se i dalje, al onda se nemoj zalit kad se vratimo u prosjecnost Etonije, Andoire, Izraela, Moldavije itd..
zato sad prštimo od profesionalizma, Edin nam u najvaznijim utakmicama nosi ekipu i najborbeniji je :lol:
pozvani igraci su tu iskljucivo po zaslugama, ne zato sto su prijatelji najvecih zvijezda :lol:
pripremamo se samo na najboljim trening centrima i jedna smo od najspremnijih repki na turniru :lol:

Ma bolje biti prosjecan ali častan i čist, nego imati ova g'ovna dvolicna, bahata i bezdušna u ekipi.
Sad cini toliko štete ekipi ne samo na terenu, nego i van njega.
A i ti ces jednom dijete progledati pa skontati neke stvari ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jun 2014, 14:12

BadrHari je napisao/la: Prešišao je tridesete i igrao je koliko je mogao. Driblao, trcao ali kad tvoje vrijeme prodje ti više ne mozes.
Svakako da je sad za klupe
Kakvo vrijeme mu je proslo? Pa tek je zavrsio sa najboljim igrackim godinama. Koliko godina imaju Olic i Dempsey? Jesi vidio koliko oni trce i bore se za reprezentaciju?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 14:14

Poredit Olica i Misketa :lol: :lol:

Pa Olic ce u 40-oj trcati vise i brze nego sto je Miske u svom naponu karijere.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2014, 14:15

I vidjeli smo koliko Miske trci i bori se. Dakle onom ko zeli vidjeti jasno je da Miske nema sta vise traziti u prvih 11.
Celik!3,2,2.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 14:15

Miske je bio jedan od najboljih igraca i jedan od igraca koji su najvise pretrcali.
Top spreman je za sat igre,tada treba biti zamjenjen.
Valja napomenuti i da je on lose fizicki pripremljen kao i kompletna reprezentacija.Kad i to uzmemo u obzir Miske je trcao ko lav.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 jun 2014, 14:17

Ovo se odnosilo na to da Misimovic uopste nije toliko star. Koliko ima 31-32?
Nije Olic jedini primjer. Ima jos starijih igraca koji drze do sebe i svoje spreme. On je sam kriv sto je propao i nije trebao biti u kombinacijama za utakmice na svjetskom.
Amerikanci su izbacili Donovana pa imaju rezultate, samo je nama genijalac na klupi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 14:24

Ma nije Miske nikad ni trcao.

Miske moze biti dobar za zadnjih 30 minuta, toliko ima snage i moze biti itekako koristan.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 14:24

Mozambik je napisao/la:Ma nije Miske nikad ni trcao.

Miske moze biti dobar za zadnjih 30 minuta, toliko ima snage i moze biti itekako koristan.
+1

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jun 2014, 15:01

Ja sam ga branio, ali nakon ove blamaže protiv Nierije mislim da se kapetanu Misketu moramo zahvaliti za sve dobro i veliko što je učinio za bh nogomet, organizirati mu u 8. mjesecu oproštajnu utakmicu i potražiti nasljednika u Prciću, Pjaniću, Štiliću, Vrančiću.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 15:24

Pauleta je napisao/la:Ja sam ga branio, ali nakon ove blamaže protiv Nierije mislim da se kapetanu Misketu moramo zahvaliti za sve dobro i veliko što je učinio za bh nogomet, organizirati mu u 8. mjesecu oproštajnu utakmicu i potražiti nasljednika u Prciću, Pjaniću, Štiliću, Vrančiću.
Ne trazi nista,vec je pronadjen,neki Tino,kazu mali razvaljuje.Dragovoljca je unistio.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 15:31

Kratko je Pape komentarisao i dolazak iskusnog veznjaka Zvjezdana Misimovića: "Miske je stigao k'o maneken", uz smijeh će selektor. :wave: :wave: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 20:29

nadam se da ce neki ljudi sad otvoriti oci i da su vidili koliko miske uspori igru, klupica i ako nekad bude potreban koji minut u najboljem slucaju, to je sve sto bi trebao dobiti u iducim kvalifikacijama
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:38

LenBias je napisao/la:nadam se da ce neki ljudi sad otvoriti oci i da su vidili koliko miske uspori igru, klupica i ako nekad bude potreban koji minut u najboljem slucaju, to je sve sto bi trebao dobiti u iducim kvalifikacijama
to sam ja govorio jos od pocetka priprema, al svi poletiše da kažu, Zaha nije soker...eto nije soker, al nije ni Miske od 24 godine s Avdijinom brzinom.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 20:42

institucija, klasa, zaduzio reprezentaciju itd itd a to sto se gega svo vrijemem usporava ostale igrace i citavu utakmicu ocekujes jedan jedini pas koji se u zadnje vrijeme ne desava to je izgleda nikom nista :problem:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:46

tako ti naš narod tuguje i za titom, dobar bio ovo ono, a što ga više nema jbg, i dalje ga prizivamo umjesto da trazimo "drugog" (ne d'o Bog)

tako i s Misketom, umjesto da se guraju evo igrači tipa Tino, Vrančić, ko već...da se izgrade momci za buducnost, jok..to nista..cekat cemo mi da nam njemačka izbaci reprezentativca :D
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 jun 2014, 21:26

Jedan od najboljih igrača BiH u novijoj historiji, ostavio je neizbrisiv trag i sigurno da nećemo još dugo pronaći nekoga ko će ga adekvatno zamijeniti. Hvala mu za sve ali treba biti iskren i reći da je njegovo vrijeme prošlo. Ja Misketa ne bih pozivao više za reprezentaciju, moramo forsirati mlađe igrače. Šteta je da zbog njega mladići poput Štilića ne dobijaju poziv a oni su budućnost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 21:36

Oprosti se, hvala puno. Doviđenja i prijatno

Sent from my Home using fingers

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 jun 2014, 21:37

Biscione je napisao/la:Jedan od najboljih igrača BiH u novijoj historiji, ostavio je neizbrisiv trag i sigurno da nećemo još dugo pronaći nekoga ko će ga adekvatno zamijeniti. Hvala mu za sve ali treba biti iskren i reći da je njegovo vrijeme prošlo. Ja Misketa ne bih pozivao više za reprezentaciju, moramo forsirati mlađe igrače. Šteta je da zbog njega mladići poput Štilića ne dobijaju poziv a oni su budućnost.

Pjanic je i vise nego adekvatna zamjena. Samo sto ja Misketa jos uvijek nebih odpisao. Njegovo ce iskustvo jos nam trebati kao aduti u nekim utakmicama. Umjesto sto je startao Miske je trebao ulaziti oko 60. minute kad je protivnik vec izmoren. Njegova tehnika bi tek tada dosla do izrazaja. Nego ga ispucamo na pocetku pa kad treba povuci njemu dusa na jezik izlazi.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 25 jun 2014, 21:49

LenBias je napisao/la:nadam se da ce neki ljudi sad otvoriti oci i da su vidili koliko miske uspori igru, klupica i ako nekad bude potreban koji minut u najboljem slucaju, to je sve sto bi trebao dobiti u iducim kvalifikacijama
Ja trubim već par godina da kad on igra mi imamo igrača manje na terenu.
A branioci uvijek traže opravdanje, igrač poteza, i slično, a kako vidimo na prvenstvu onaj ko je bolje fizički spreman u modernom nogometu pobjeđuje.
Al haj ti objasni sljepcima.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.