Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Dzoni
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Dzoni » 25 jun 2014, 21:16

el-fighter je napisao/la:Koja igracina!! Definitivno uz Kolasinca najveci dobitak za reprezentaciju u posljednje vrijeme.
+1

Za mene nas najbolji igrac na prvenstvu.
:cool:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 21:17

posle tekme

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jun 2014, 21:21

el-fighter je napisao/la:Koja igracina!! Definitivno uz Kolasinca najveci dobitak za reprezentaciju u posljednje vrijeme.
Šunjić??
A.F.C. Bournemouth!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 21:37

Nerminovic je napisao/la:Ludjak. :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji kralj, volim ga kao brata. :tokralju:

slika
Hodi sine vamo da te babo ponese :bow: :bow: :bow: :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 jun 2014, 21:41

rambo16 je napisao/la:
Šunjić??
Toni je odigrao ekstra zadnje dvije utakmice i sigurno da je ovim nastupima skrenuo paznju na sebe. On je duze u reprezentaciji od Besica i Kolasinca, ali je uvijek bio po strani. Sada je dobio priliku da se pokaze i iskoristio je na pravi nacin. Mada mislim da kada je Bicakcic 100% spreman, da Sunjic ne moze biti u prvih 11.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jun 2014, 21:44

Besic opet izdominirao danas. Samo mu treba dobar trener da mu podesi osjecaj za zustrinu startova. Ne mora uvjek 120% dovoljno je i 100% ;) .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 jun 2014, 21:45

Naš najveći dobitak sa ovog SP-a, zadnji vezni je možda čak i najvažnija pozicija za jednu ekipu a mi smo tu poziciju abd riješili za narednih 15 godina. Samo tako Mume, igraj ludo igraj jako :salut:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 25 jun 2014, 21:49

možel jedna fotka gdje se ovaj frajer smije :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2014, 21:49

Postoji li lijek za zaustavljanje ovog momka? :cool: Mume je igrač koji nam je godinama nedostajao u reprezentaciji, vjerovatno najveći potencijal od svih koje smo imali na poziciji zadnjeg veznog. Kako je krenuo, mada je još nezahvalno prognozirati, mislim da će vrlo brzo nadmašiti Rahimića. Samo polako, smireno i pamet u glavu, rezultat (u ovom slučaju potpis za veliki klub) će doći sam po sebi uz takav pristup. Još kada bude stekao više iskustva i bude sposoban dozirati agresivnost i pravilno je kanalisati, bez problema će ući u konkurenciju najboljih DM-ova svijeta.

Iako nismo prošli dalje, složio bih se da je SP ipak donijelo mnogo toga dobrog. Na prvom mjestu stoji činjenica da smo dobili nove igrače za predstojeće izazove, tj. momke koji će sljedećih desetak godina biti glavna pokretačka snage naše reprezentacije.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 21:51

truts je napisao/la:možel jedna fotka gdje se ovaj frajer smije :mrgreen:
slika
:kafa: :kafa:

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 25 jun 2014, 21:52

momenat slabosti :D :cool:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 jun 2014, 21:53

Kralj si Mume :kralj: nevjerovatno je da nismo znali kakva igracina si.Samo ljubi te brat nastavi tako,i budi predvodnik naseg uspjeha u buducnosti :tokralju: Postavio si nam nove standarde i podignuo ljestvicu ocekivanja :bow: :bow: :bow: :bih: :bih: :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:53

Bravo Muhamede za svih 5 utakmica kojih si odigrao od povratka u reprezentaciju. :clap:

Veliki dobitak za naš tim definitivno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 21:54

truts je napisao/la:momenat slabosti :D :cool:
Na pressici pa opustena varijanta :) :) :) :) :) A njega i Seu zateci nasmijane- dobro ti se ne pise :D :D :D To ti je onaj kiseli osmjeh koji je znak- il se skloni, il te nece biti. :mrgreen: :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 21:54

Jos jednom :tokralju: :tokralju: :tokralju: za naseg Mumeta :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 jun 2014, 21:56

Preko Mehmeda Bešića, oca Muhameda Bešića, saznali smo puno o našoj novoj nadi odbrane. To je jedan čestiti čovjek, otresit, direktan, a dobar k'o hljeb. On nije nijedan trening svog sina propustio. Ispričao nam je zgodu - kad je Muhamed imao 14 godina, neki mu je trener zabranio da igra utakmicu i dok ga je otac vozio u autu kući, samo je ljutito šutio, dok nije zagrmio:

"Ja ću, baba, biti najbolji igrač na svijetu, il' me neće biti."

Tada ga otac Mehmed uopšte nije uzeo za ozbiljno, al' priznao nam je kad ga je Pape pozvao u reprezentaciju - da je tek tada osjetio težinu riječi svog sina Muhameda.

Kako se njih dvojica vole, kako mali poštuje svog oca, kako je to sve toliko nabijeno emocijama i ne može se riječima opisati - na mene je ostavilo "strašan" utisak.

Sad, prvi put počinjem da gledam trening, kao da sam progledao. Ljudi, priznajem, od predrasude prema fudbalu nisam znao da gledam trening, a kamoli da pratim šta-ko-pojedinačno-radi-itd... I odjednom uviđam malog Muhameda koji - blista! Toliko je brz da je jednostavno - svugdje. Lopta mu je k'o zalijepljena za kopačke. Mislim, iako sam fudbalski diletant, da Pape nije mogao boljeg igrača odrediti da čuva Messija.

O svima njima vam mogu po jednu pričicu napisati. Želim sad da zaključim ovu moju ispovijest i pokajanje o predrasudi koju sam imao. Sasvim jednostavno - upoznao sam naše Zmajeve i sve sam ih zavolio. S razlogom!

http://balkans.aljazeera.net/blog/ispov ... -zmajevima

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 25 jun 2014, 22:18

Ovakvog igraca jos nisam vidio. Veoma inteligentan sa preciznim pasovima a zvijer u odbrani. Na izgled slabasan i mrsav ali izgled vara. Igrac za Premiership. Jedino sto se ovdje pomenulo ponekad je preagresivan ali to se da ispraviti a i ako se ne ispravi velikim igracima se to i tolerise a Muhamed je kalibar za velikog igraca.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 jun 2014, 23:03

71% zemljine kugle pokriva voda a ostalo Muhamed Besic :cool:

Bravo mali svaka cast za 30 i vise kilometara koje si pretrcao u ove 3 tekme :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 25 jun 2014, 23:16

Muhamed Bešić je najbolji igrač reprezentacije BiH koji je nastupio na prvenstvu u Brazilu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jun 2014, 23:17

ubjedljivo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BelajBoy, Futbol, GG3, goonmo, JHam, Kljukusar, MostarNeretva, Proximic, random11, Uprava i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []