Travancica. Cisto da zna ko je najveci.samo_lijevo je napisao/la:Zna li neko koga bi mogli poslati u Bosnu na posudbu?
Do kraja naredne sedmice bi se trebao potpisati sporazum.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Garo i Trava ...ovaj prvi da malo igra a loker da bude malo ponižen.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ozbiljan sam bio,tesko mi je u to povjerovati.koalem je napisao/la:Travancica. Cisto da zna ko je najveci.samo_lijevo je napisao/la:Zna li neko koga bi mogli poslati u Bosnu na posudbu?
PS. ko je Garo?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
pa imamo li 5 gara ili jednog jedinog
Cuj ovog manijaka jada pa manijaci su u centru kao krme u teheranu,jos dodaj da sa salom zelje na carsiji i u centru nemozes nikog vidjeti,jer oni centar
Grada i casiju na razglednici vide dobrinjski papci jos im dodaj ove iz hadzica i to je to
Grada i casiju na razglednici vide dobrinjski papci jos im dodaj ove iz hadzica i to je to
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
e bgm kad ja od rodjenja mogu uvijek proc u dresu zelje ili sa salom bascarsijon, to su stvari koje vas 90% djecurlije ovdje ne razumije, kretena ima sa obje strane i nažalost ih je sve visenolimit je napisao/la:Cuj ovog manijaka jada pa manijaci su u centru kao krme u teheranu,jos dodaj da sa salom zelje na carsiji i u centru nemozes nikog vidjeti,jer oni centar

a o tom famoznom rasporedu navijača, nigdje veze kao sto i kod mene u mahali, cijelom starom gradu ima i jednim i drugih tako je i sa drugim opstinama(naravno negdje vise ovih negdje onih), to je i car kad ti jaran, rodjak, komšija navija za rivala

- samo_lijevo
- Kontakt:
nemam pojma,ja nisam navijac Sarajeva,znam okvirno 13-14 igraca koji su igrali tokom prosle sezone.fcsforever je napisao/la:pa imamo li 5 gara ili jednog jedinog
evo nasao sam na vasoj stranici,sada znam sta znaci "garo".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
ozbiljan sam bio,tesko mi je u to povjerovati.samo_lijevo je napisao/la:koalem je napisao/la:Travancica. Cisto da zna ko je najveci.samo_lijevo je napisao/la:Zna li neko koga bi mogli poslati u Bosnu na posudbu?
I ja sam mrtav ozbiljan. Evo par momaka su potvrdili da je momak stvarno potpisao, i ja bih ga poslao tamo par sedmica. Ne može srati po klubu, i vratiti se kao da ništa nije bilo.
4.10.2009.
ne bih na ovoj temi da ulazim u raspravu,samo me zanima kakve veze ima sto je nekopo anketama bio najbolji igrac.ovdje je u pitanju trenerski posao.jose murinjo nikad nije igrao fudbal pa ima titula na pretek.ne igra to nikakvu ulogu,mozda si mlad pa ne znas o cemu pises.Ado76 je napisao/la:1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSICJosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:KAZE "ODJAVA" KOJI bi da Osim bude sljedeci selektor reprezentacije kuknjava kuknjava kuknjava
Jok eto treba papeta ostaviti on je bog
2.Najbolji igrac BiH po svi anketama SAFET SUSIC
3.Najbolji igrac PSG svih vremena SAFET SUSIC
JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi
Ado76 je napisao/la:1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSICJosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:KAZE "ODJAVA" KOJI bi da Osim bude sljedeci selektor reprezentacije kuknjava kuknjava kuknjava

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[/quote]
1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSIC
JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi[/quote]
Argumenti bez premca.[/quote]
ajd prosetaj krele

1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSIC

ajd prosetaj krele

Ako ne bi ulazio u raspravu sto onda pises o necemu sto nema veze sa ovom temom.Valjda neko od admina malo zavede reda,jer ovo prelazi svaku normalnu granicu ponasanja.Ovde se spominju politicari,nacionalnost,stranke,selektor,repka,sve sto nema veze sa ovom temom.

1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSICunion1966 je napisao/la:Jok eto treba papeta ostaviti on je bog

ajd prosetaj krele

Ako sam ja krele šta si ti tek?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tema F.k. Sarajevo. Pape odavno nije dio Sarajeva
Btw jel se ovo meni čini ili mahala opet šuška o pojacanju.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mancini je napisao/la:1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSICunion1966 je napisao/la:Jok eto treba papeta ostaviti on je bog

ajd prosetaj krele

setnja ajmo vozi ba glupko. pa pa

Suska moj qurac, mahala ne bi pogodila ko je slijedece pojacanje i da ga vide u dresu....GunnerS je napisao/la:Tema F.k. Sarajevo. Pape odavno nije dio Sarajeva![]()
M.O.S je na koljenima
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Možda nisi imao prave info. Ja ev, nije da se hvalim al za Dzemu sam čuo ima mjesec i više. Samo pravi ljudi, ne djeca, ne pričaju o tome.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ajd prosetaj kreleunion1966 je napisao/la:Mancini je napisao/la:1.Jedini plasman BiH na SP SAFET SUSICunion1966 je napisao/la:Jok eto treba papeta ostaviti on je bog
JOS NESTO???A Bog nije ni slucajno tobejarabi![]()
![]()
Argumenti bez premca.

setnja ajmo vozi ba glupko. pa pa

Ja se povlačim pošto si inteligentniji od mene.

Re: Odg: FK Sarajevo
Kad nam stize Dzemo?GunnerS je napisao/la:Možda nisi imao prave info. Ja ev, nije da se hvalim al za Dzemu sam čuo ima mjesec i više. Samo pravi ljudi, ne djeca, ne pričaju o tome.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Cao papcicu, ****

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, MSOZ101, pitara, riki46, rimljanin90, sekac, Vrhbosnian i 65 gostiju.