Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Dobar je danas bio, vidi se da je citao i slusao kritike.
Protiv Nigerije, a posebno Argentine je utusio.
Protiv Nigerije, a posebno Argentine je utusio.
@tyler & @Tariq
Ma radilo se o klasičnom izvinjenju gledateljstvu, gdje je zamolio za oprost one kojima je zasmetao njegov način komentarisanja, a ujedno se i zahvalio onima koji su ga podržali. Rekao je da su on i Igor (koji ga je potpisao od riječi do riječi), kao i svi uostalom, bili pod stresom i da je utakmica bila teška za sve. Eto, to bi bilo to.
Btw, kad smo već kod uzvika, sjetite se Demirovića poslije revanš utakmice protiv Islanda...
Ma radilo se o klasičnom izvinjenju gledateljstvu, gdje je zamolio za oprost one kojima je zasmetao njegov način komentarisanja, a ujedno se i zahvalio onima koji su ga podržali. Rekao je da su on i Igor (koji ga je potpisao od riječi do riječi), kao i svi uostalom, bili pod stresom i da je utakmica bila teška za sve. Eto, to bi bilo to.
Btw, kad smo već kod uzvika, sjetite se Demirovića poslije revanš utakmice protiv Islanda...
[youtube][/youtube]

- NeverGiveUp
- Kontakt:
A komentara grob te yebo... 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
[youtube][/youtube] ja ovo tek danas 'odgleda' Spaho porasto si mi u ocima i izvinjavam ti se za svaku ruznu rijec
doduse idalje ostajem pri misljenju da si tvrda klocina i da nisi za ovog posla ali od sad cu sa visim stepenom tolerancije pratit tvoje prenose.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Zmislite kako bi Konjic reagovao u prenosu da se ovo desilo nekome našem igracu protiv Nigerije ili protiv Argentine.Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Blek_Stena
- Kontakt:
Muhamed Konjić: "Pjanić insistira da asistira" 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- Probisvjet
- Kontakt:
Blek_Stena je napisao/la:Muhamed Konjić: "Pjanić insistira da asistira"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mislim da je to Igor rekao, al' u svakom slučaju
.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Često se događa da se ovo rijetko viđa.
Komentatori na našim prostorima su... treba dobro procijenit ko može popratit ovakva sportska dešavanja.
Komentatori na našim prostorima su... treba dobro procijenit ko može popratit ovakva sportska dešavanja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
amerikanci su pobjednici skupine, savladali su SAD
ako Gana dodje do maksimalne pobjede...
pa cijela priča kako je Pepe razbio glavu Mulleru pa zato nosi flaster
ako Gana dodje do maksimalne pobjede...
pa cijela priča kako je Pepe razbio glavu Mulleru pa zato nosi flaster
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Prvog đula 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- Consigliere
- Kontakt:
Suko veceras za Grcku (
) i Spaho danas za Meksiko. Favorizirajte koga kod hocete, ali nemojte dopustiti da se to osjeti u prenosu, levati! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Chupacabra
- Kontakt:
Jel iko upratio danas Holandija-Meksiko kad je Spaho rekao:"Šansa za portugalce", nešto u tom smislu 
Slika gore. Ali se još uvijek samo (odvojeno) zadovoljava usmenim opomenama.
Inače, mnogo serrete po Konjiću. Uopšte ne radi loše prijenose.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
+1zizu1991 je napisao/la:Slika gore. Ali se još uvijek samo (odvojeno) zadovoljava usmenim opomenama.
Čovjek je veliki patriota i razumije igru.Prenose radio sa velikom količinom emocija sto je najbitnije kad repka igra, a raja ga vise kritikuje zbog našeg ispadanja i neuspjeha protiv Nigerije nego zbog samog komentarisanja.
Nakon Irana i nase pobjede bilo najmanje negativnih komentara.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kako je Suko ispratio promasaj Salpingidisa u 1.poluvremenu, odmah sam znao da je igrao Grcku na kladionici. Evo i Nikic to potvrdi sada u studiju.
Bezobrazno komentarisanje, treba ga otjerat odmah sa komentatorske pozicije, kreten obicni.
Bezobrazno komentarisanje, treba ga otjerat odmah sa komentatorske pozicije, kreten obicni.
Zoran ima namjerne izvale tipa : "Glavni sudija nije još sam razgovarao sa Blatterom" ili "Suarez voli da grize, a Pepe da bode" "Neka je ošišao onu bruku" (Raul Meireles) itd, i zato ga mogu slušati. Nekad davno je pokušao uvesti "voćstvo, vodćvsto", srećom pa nije prošlo.
Al kod sanse Salpingidisa kaze Suko: "Savladan je bio Navas", a covjek odbranio sut

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.