New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: New York Knicks
pa ne znaci da Melo necw potpisati za Knickse ..ebiga vidjet cemo sta ce biti ..nadam se da dolazi u Bullse
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja ga ni dušmanu ne bih poželio.LenBias je napisao/la:samo da ne dodje nama u heatKawhi je napisao/la:U suštini bolji su bilo sa samim Amarom nego kad je došao i Melo
Nadam se da će u Bullse
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakvo kenjanje cuj majketi nebi ga pozelio dusmanu...jarane on nama treba jer bolje da nam on puca nego nekad Brewer i slicni koji su nam bili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma pusti trollere, gdje god Melo zavrsi to ce biti odlican posao za bilo koji tim.
Ostao ili ne ostao vjeruje Jacksonu sta radi.
Ostao ili ne ostao vjeruje Jacksonu sta radi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da najbolju ponudu za Mela mogu Bullsi dati(ukoliko ne htjedne nastavit u NYK) imamo 16 pick 19 pick sacramentov pick i Mirotic te nekoliko asseta koji mogu posluzit, ne znam kako vi gledate na to
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma brate dragi nemamo mi sta gledati, kao sto Hare kaze vjerujemo Philu, gore tesko da moze biti, pa polako, izvucemo se nekako valjda, ha ya.
Melo mi je ono sto bi djeca rekla idol
i stvarno bih volio da uzme prsten, ali Knicksi su najvazniji, a za Melovu buducu ekipu cu navijati kad Knicksi ispadnu (ako uospte udjemo) iz PO i dobro svima.
Najvise bih volio da ode, mi da krenemo ispocetka, ali onda se sjetim da ce i ovu sezonu igrati Amare i Andrea i onda sta da ti kazem.
Nisam pametan nikako.
Melo mi je ono sto bi djeca rekla idol
Najvise bih volio da ode, mi da krenemo ispocetka, ali onda se sjetim da ce i ovu sezonu igrati Amare i Andrea i onda sta da ti kazem.
Nisam pametan nikako.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Zna Phil znanje!!!!
Ray Felton i Chandler za Dalemberta, CALDERONA i Shane Larkina.
Marc Stein, Espn prije par minuta. Nadam se da prolazi trade.
Evo edit:
Ray Felton i Chandler za Dalemberta, CALDERONA i Shane Larkina.
Marc Stein, Espn prije par minuta. Nadam se da prolazi trade.
Evo edit:
The trade is expected to cost Dallas two starters -- point guard Jose Calderon and center Samuel Dalembert -- along with prized young point guard Shane Larkin, reserve guard Wayne Ellington and future second-round draft compensation
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Na prvu,dobar potencijalni trade za obje ekipe,ali mislim da,ipak,vi bolje prolazite.Dobijate 'finog' i iskusnog PG,zajedno sa C kojeg mozete odmah otpustiti(jer ima TO u ugovoru),solidnog sutera i potencijalno dobrog mladog PG-a.Dajete igrace od kojih covjek nikad ne zna sta moze ocekivati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
S druge strane,nekako mi se cini da vas ovaj trade malo udaljava od produzenja s Melom,jer dajete jedinog igraca koji moze braniti obruc....
Ma Chandler je slabo sta branio u zadnje dvije sezone ako vec iskreno. Drago mi je sto smo ga tradeovali. Samo se zalio, a sto je najgore nije se pretjerano trudio, posebno kada je odbrana u pitanju.
Yahoo: Dobijamo 34. i 51. pick, super smo prosli.
Postoji caka, Calderon ima ugovor do 2017., 7 miliona po sezoni, mada moguce da cemo i njega tradeovati nekad kasnije.
Yahoo: Dobijamo 34. i 51. pick, super smo prosli.
Postoji caka, Calderon ima ugovor do 2017., 7 miliona po sezoni, mada moguce da cemo i njega tradeovati nekad kasnije.
ESPN javlja da je i zvanicno postignut dogovor.

Otišao ti Felton

Odlican trade po nas, posebno jer odlazi preguljeni Felton.
Napokon da se i kod nas nesto desava.
Fino je sto smo dobili i ove pickove, posebno ovaj 34. jer ce se moci uzeti solidan igrac na ovom draftu sa te pozicije.
Napokon da se i kod nas nesto desava.
Fino je sto smo dobili i ove pickove, posebno ovaj 34. jer ce se moci uzeti solidan igrac na ovom draftu sa te pozicije.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Felton mi je najdrazi igrac stvarno od svih nasih igraca, istina sada je bivsi, ali eto. Imao je losu sezonu, ali neka mi je sa srecom u Dallasu.
Chris Herring, novinar Wall Street Journala tvrdi da pokusavamo tradeovati Larkina i Dalemberta u posebnim tradeovima. Ne znam koliko je istina.
Chris Herring, novinar Wall Street Journala tvrdi da pokusavamo tradeovati Larkina i Dalemberta u posebnim tradeovima. Ne znam koliko je istina.
Bit će lud ovaj naredni period sa tradovima sigurno. Što se tiče mela treba sačekati pa vidjeti njegovu odluku. Ja mislim da će otići, neko moje mišljenje
Da Knicksi nemaju na platnom spisku Amarea i Bargnania sve bi to išlo ko podmazano, ovako valja sačekati narednu sezonu za nešto više. Sad je na ugovoru i Calderon (vidjet ćemo šta će biti s njim).
Ja bi lično volio da Shump ostane i da JR napusti ekipu, to su neke realne želje. Inače od "nerealnih" u budućnosti bi volio volio vidjeti Ronda i Lovea u ekipi
Da Knicksi nemaju na platnom spisku Amarea i Bargnania sve bi to išlo ko podmazano, ovako valja sačekati narednu sezonu za nešto više. Sad je na ugovoru i Calderon (vidjet ćemo šta će biti s njim).
Ja bi lično volio da Shump ostane i da JR napusti ekipu, to su neke realne želje. Inače od "nerealnih" u budućnosti bi volio volio vidjeti Ronda i Lovea u ekipi
odličan trade... samo čisti
nadam se da je i JR na tapeti
btw. izgleda da smo ponudili Thundersima Larkina i Dalemberta ??? for what ?

btw. izgleda da smo ponudili Thundersima Larkina i Dalemberta ??? for what ?
#Ausilio OUT
Phil gospodin!
Vazda dajemo pickove, vakat je da koji i dobijemo. Nadam se da cemo nekoga tradeovati za pick prve runde, po mogucnosti JRa.
Vazda dajemo pickove, vakat je da koji i dobijemo. Nadam se da cemo nekoga tradeovati za pick prve runde, po mogucnosti JRa.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dug je put pred Knicksima..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
NY Post kaze da cemo vjerovatno zadrzati Dalemberta obzirom da nema mnogo opcija sto se tice big mana.
Evo odlicnog teksta zasto nam Chandler nece faliti:
http://theknicksblog.com/knicks/knicks- ... dalembert/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo odlicnog teksta zasto nam Chandler nece faliti:
http://theknicksblog.com/knicks/knicks- ... dalembert/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.latimes.com/sports/sportsnow ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;At the top of Rivers’ list is a deal that would send L.A.’s pick and Barnes to the New York Knicks for swingman Iman Shumpert, whom the Clippers tried to acquire at the trade deadline.
Bolje bi bilo tradeovati Shumpa za 21. obzirom da je Oklahoma zainteresovana za njega, mada što se mene tiče može ostati. Malo je defanzivaca u ligi kakav je Shump.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.