Safete, ne zasluzujes nas !imperator10 je napisao/la:Safete, ne zaslužujemo te!
Safet Sušić - Pape
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Momciluk Miske jer si ga tako oslovio mada se zna ko je momciluk. Na Sea mislim, inace Seo je legenda.Ajax je napisao/la:Znam. Koji momciluk Vaha ??normalaba je napisao/la:
Momciluk na klupi hladno iduce kvalifikacije. A Ivicu sam spomenuo radi strucnog komentara i kako se to moze preslikat na nasu igru
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Selektor je ubacio u igru Hadzica koji realno nema kvalitet ni za reprezentaciju Andore,i bacio sve u vodu,na klupi ostavio Mujdzu a stavio Vrsajevica cijelu utakmicu,iako je dao gol,momak je odigrao skandalozno,prelos igrac zaista! T.Susic me pozitivno iznenadio i pokazao da se na njega moze itekako racunati u buducnosti,pokazao je vise od Misimovica i Medunjanina! Selektoru je ovo vjerovatno posljednaj utakmica na klupi BIH,on nema znanja za nesto vise,ovo je njegov limit! hvala mu na svemu a mi se moramo okrenuti prema buducnosti i boljim rjesenjima na klupi,Bajevic,Halihodzic su sigurno kud i kamo kvalitetniji strucnjaci koji bi sa ovom ekipom postigli puno vise! Safete hvala ti i sretno!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Najiskrenije se nadam da mu je ovo bilo zadnji put da nas vodi sa klupe, mislim da je vrijeme za nekog sa malo jacim stavom i karakterom, neko kao Bajevic ili Vaha bi bili idealni ja mislim...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Vec ranije sam govorio da je mali Susic najmanje zlo koje je teleći Sušić uradio, on i Spahić su direktni krivci što nismo prošli dallje, danas sam vraćo film i pregledo protiv Nigerije, Džeko i nije toliko srao koju god loptu je dobio nesto je smisleno uradio, sad da mogu štosom bi ga nabio Safeta naravno, ovakva ekipa da ne prodje dalje u ovakvoj grupi je skandalozno.
- DonCorleone
- Kontakt:
Danas razvuko onu zvakacu za vrijeme himne i pozdravio svoje najmilije u Zavidovicima, SELJACINA!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ok Safete, mi tebe ne sazluzujemo, a sad idi ne vracaj se ako ti je imalo stalo do BiH reprezentacije.tyler durden je napisao/la:Safete, ne zasluzujes nas !imperator10 je napisao/la:Safete, ne zaslužujemo te!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jest vala isto čoban s onom žvakom dok se himna intonirala. Nadam se da je zadnje žvakanje na selektorskoj poziciji. Odlazi neznalicoDonCorleone je napisao/la:Danas razvuko onu zvakacu za vrijeme himne i pozdravio svoje najmilije u Zavidovicima, SELJACINA!
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pokušavao sam podržavati Papeta i biti što više na njegovoj strani, ali tek u zadnje vrijeme sam skontao kako sam bio sljep i naivan. Od pozivanja sumnjivih igrača te izbačaj Zukanovića mislim da je sve postalo jasno, a Nigerija je bila posljednja kap. Neshvatljivo i neprihvatljivo je bilo mjenanje formacije i nezalaganje pojedinih igrača, i sada naravno poslje pobjede protiv jednog Irana 70% navijača opet podržava Papeta i diže pojedine igrače u nebesa. Odmah si miš čim se neslažeš sa formacijom Safeta ili ti nedo bog smeta pristup "Dijamanta" i ostalih u utakmici (Otkako znam za sebe volim i navijam za Edina, ali treba biti objektivan...). Nekako je dio mene umro poslje ovoga...
Argentina ide zasluženo dalje, ali mi smo trebali i MORALI biti drugi. Poraz protiv Nigerije je totalni kolaps, i najveća krivica ide Papetu (sudija ne sudija, mogli smo preokrenuti i poslje poništenog gola). Jest da plasman na SP je veliki uspjeh ali imali smo kvalitet proći dalje. Ostaje samo žal - ovo nam je bila zlatna generacija, dosta igrača već stari ali jedna pozitiva je sigurno Bešić, Pjanić, Kolašinac mladi igrači koji će nas voditi do EP-a. Naravno predvodjeni kapitenom Begovićem
Mislim da je Misketu i Spahi ovo vrhunac i da bi se trebali uskoro oprostiti koliko god je neki volili.
Uvjeren sam da ćemo ići i na EP abd ali samo sa novim trenerom. Dosta je bilo Sušića, vrijeme je za čistku. Vahid/Bajević su odlične opcije.
Argentina ide zasluženo dalje, ali mi smo trebali i MORALI biti drugi. Poraz protiv Nigerije je totalni kolaps, i najveća krivica ide Papetu (sudija ne sudija, mogli smo preokrenuti i poslje poništenog gola). Jest da plasman na SP je veliki uspjeh ali imali smo kvalitet proći dalje. Ostaje samo žal - ovo nam je bila zlatna generacija, dosta igrača već stari ali jedna pozitiva je sigurno Bešić, Pjanić, Kolašinac mladi igrači koji će nas voditi do EP-a. Naravno predvodjeni kapitenom Begovićem
Mislim da je Misketu i Spahi ovo vrhunac i da bi se trebali uskoro oprostiti koliko god je neki volili.
Uvjeren sam da ćemo ići i na EP abd ali samo sa novim trenerom. Dosta je bilo Sušića, vrijeme je za čistku. Vahid/Bajević su odlične opcije.
Zadnja izmjena: Dalix, dana/u 25 jun 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
ma nije skandalozno iz razloga sto smo debitanti tu i odmah znaci da ne moras proci grupu,jer nece biti neuspjeh,ma ono prvi put smo tu.naravno da je krivac susic ali po mom misljenju jedini koji je usro sve.lisander je napisao/la:Vec ranije sam govorio da je mali Susic najmanje zlo koje je teleći Sušić uradio, on i Spahić su direktni krivci što nismo prošli dallje, danas sam vraćo film i pregledo protiv Nigerije, Džeko i nije toliko srao koju god loptu je dobio nesto je smisleno uradio, sad da mogu štosom bi ga nabio Safeta naravno, ovakva ekipa da ne prodje dalje u ovakvoj grupi je skandalozno.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ako Safet ostane, zaista mi ne zasluzujemo nista bolje od prosjeka.donniedarko je napisao/la:Koliko se sjecam, zar nije vladao opci konsenzus na ovom forumu da ako ne uspije proci do osmine finala dolazi njegovo vrijeme da ide. Otkud sada preokret kod istih tih likova koji su trazili mir pred mundijal pa i dalje idu tvdom linijom tvrdeci da treba ostati selektor. Sto se plasite promjene ?
Ne mogu da vjerujem koliko glupih ljudi ovdje ima, pa da nakon svega nista nisu naucili.
Safet nas je kostao 1/8 finala SPa. Safet je napravio toliko gresaka da to nije normalno, a Spaha (kojeg mnogi krive) nije nista lose uradio osim sto je ostao sam (Safetovom taktikom) i bio osudjen na propast. Safet pojma jednostavno nije u rangu vrhunskih trenera koji su potrebni za ovaj nivo. Ostane li on nakon ovoga - to je zaista sramota, ne samo za repku nego za BH sport uopste.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- DonCorleone
- Kontakt:
Pogrijesiti je normalno, prihvatiti gresku odlika velikih, promijeniti misljenje na osnovu te greske logican potez.Dalix je napisao/la:Pokušavao sam podržavati Papeta i biti što više na njegovoj strani, ali tek u zadnje vrijeme sam skontao kako sam bio sljep i naivan.
Suprotno tome imas i dalje likove koji su odlika sluge i neznalice, a zna se ko je zlatna trojka, karcinomi ovog foruma.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Pogrijesiti je normalno, prihvatiti gresku odlika velikih, promijeniti misljenje na osnovu te greske logican potez.Dalix je napisao/la:Pokušavao sam podržavati Papeta i biti što više na njegovoj strani, ali tek u zadnje vrijeme sam skontao kako sam bio sljep i naivan.
Suprotno tome imas i dalje likove koji su odlika sluge i neznalice, a zna se ko je zlatna trojka, karcinomi ovog foruma.
Kad samo vidim komentare ljudi po fb-a tipa "Pa pape nas je odveo na SP, šta se bunite", "Ko je protiv Papeta nek mi puši k....."
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
http://www.--- SPAM ---/sp2014/clanak/susic ... 56577.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj ovog pusikurca.
Cuj ovog pusikurca.
1946
Željko je jedan od najvećih trenera svih vremena u sportu kojim se profesionalno bavi i nije lijepo kad ga se stavlja u istu rečenicu ili uspoređuje sa slobodno mogu reći početnikom koji je bio vrhunski igrač i koji je mislio da ako si vrhunski igrač da možeš biti i vrhunski trener,i prevario se kao i 90% ljudi koji tako misle..Kobe Bryant je napisao/la:evo slicno nije isti sport , ali to su klosari , snjima samo ostro , Dzeko i Spaha su odigrali sto neko rece vise za sujetu vecerasnormalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk![]()
[youtube][/youtube]
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- slavko njegus
- Kontakt:
Safet Susic je iskljucivi krivac za nas poraz protiv nikad slabije Nigerije. Onog momenta kad je "brod" zvani Kolasinac ostavio na klupi ukinuo nam je zadovoljstvo prolaska u naredni krug.
I zato ljudi.. nemojte da nas ova pirova pobjeda zavara...On je jedini krivac.
I zato ljudi.. nemojte da nas ova pirova pobjeda zavara...On je jedini krivac.
Vidi, još uvijek su aktivni oni koji repku prate od baraža sa Portugalom 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Joj da je bilo foruma u ona doba dok su selektori bili Mušovic, Smajlović
ma nemrem zamislit
cuj nesto, tada smo imali isto 10-tak odlicnih fudbalera
ali ne ide pa nece i nece 
ma nemrem zamislit
cuj nesto, tada smo imali isto 10-tak odlicnih fudbalera
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- 1988risha
- Kontakt:
Zakljucak dana :
Nakon utakmice sa izuzetno teškim protivnikom,naša reprezentacija je dobila nova 3 velika pojačanja... Novi Arjen Robben (Avdija Vršajević),novi Genarro Gattuso (Anel Hadžić), i još uvijek se čeka objašnjenje selektora da li nam je otkrio novog Axela Witsela ili Marouanu Fellainia (Tino Sušić),pošto ne znamo zajedno s njim koju poziciju igra... Vrlo je moguće da je to i kopija Kevina de Bruynea... Belgija je u suzama!!!
Nakon utakmice sa izuzetno teškim protivnikom,naša reprezentacija je dobila nova 3 velika pojačanja... Novi Arjen Robben (Avdija Vršajević),novi Genarro Gattuso (Anel Hadžić), i još uvijek se čeka objašnjenje selektora da li nam je otkrio novog Axela Witsela ili Marouanu Fellainia (Tino Sušić),pošto ne znamo zajedno s njim koju poziciju igra... Vrlo je moguće da je to i kopija Kevina de Bruynea... Belgija je u suzama!!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sušić mora da ide jer ima previse prica oko para , (a tamo gdje ima dima ima i vatre)
1. Uzeo pare Besica da ga stavi u prvi sastav (mada kako je mali odigrao mora ih vratiti
)
2. Nece da do kraja objasni slucaj Zukanovic
3. Stavljanje da graju Vrsajevic i Hadzic iako po svim normama nisu po kvalitetu rezerve niti jedne reprezenacije time dobio lovu i od Hajduka i od agencije
4. Stavjanje da mu bratov sin igra (iako mali veceras nije razocara cak sta vise) ali opet , ipak je ovo SP a ne prijateljske ili neke lagane kvalifikacione tekme , nepotizam + lova od hajduka
Sto rece neko , nek makar objasni malo situaciju u svlacionici i odnose i sta je stvarno zamislio u tekmi sa Nigerijom , to jos niko i od amatera do strucnjaka nije mogao objasniti
takvu taktiku i sastav i onda jos cudnije izmhene , ako makar na to ne odgovori iz srca i iz duse mora da ide pa makar Dusan i Vaha nepristali da budu selektori 
1. Uzeo pare Besica da ga stavi u prvi sastav (mada kako je mali odigrao mora ih vratiti
2. Nece da do kraja objasni slucaj Zukanovic
3. Stavljanje da graju Vrsajevic i Hadzic iako po svim normama nisu po kvalitetu rezerve niti jedne reprezenacije time dobio lovu i od Hajduka i od agencije
4. Stavjanje da mu bratov sin igra (iako mali veceras nije razocara cak sta vise) ali opet , ipak je ovo SP a ne prijateljske ili neke lagane kvalifikacione tekme , nepotizam + lova od hajduka
Sto rece neko , nek makar objasni malo situaciju u svlacionici i odnose i sta je stvarno zamislio u tekmi sa Nigerijom , to jos niko i od amatera do strucnjaka nije mogao objasniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.