znaci imamo 112 miliona budzet sad.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
yebasmo mi sociedadu majku sa ovim klauzulama i stavkama u ugovoru s velom.

pa najlakse smo Matuidija mogli dovest.Isticao mu je ugovor ovo ljeto,ali je Profesor dzentlmenski pustio da produzi ugovor!Dennis je napisao/la:Da mogu bilokojeg dmf dovest, to bi bio Matuidi. To je igracina, cista dominacija...
Alexis ako dođe sigurno nece igrat centralno. Besmisleno je, a i ne sjecam se da je wenger ikad u 18 godina imao CFa tog tipa. Igrat ce lijevo ili desno.
Za CFa prva želja Benzema, ali tesko ostvarivo. Tiha nada mi je da Benzema u reprezentaciji shvati sto moze biti i da u realu to nikad nece postati i da pozeli odlazak. Malo vjerojatno jbg...
O RBu mi se ne da razmisljat, ocekujem samo da se pojavi i da bude dobar
Definitvno bi jos jednog stopera...
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
mogli smo ga dovest besplatno samo da mu se dala plaća i opet ****,lik ide ko tenk,mrcina od igrača,bar da dovede schneiderlina koji mi je među lošijim rješenjima za dmf ali puno lakše dovodljiv nego npr,martinez,a možda neće niti dovoditi dmf, da panja artetu opet kao kakvog balavca otresu u duelimaDennis je napisao/la:Da mogu bilokojeg dmf dovest, to bi bio Matuidi. To je igracina, cista dominacija...
Alexis ako dođe sigurno nece igrat centralno. Besmisleno je, a i ne sjecam se da je wenger ikad u 18 godina imao CFa tog tipa. Igrat ce lijevo ili desno.
Za CFa prva želja Benzema, ali tesko ostvarivo. Tiha nada mi je da Benzema u reprezentaciji shvati sto moze biti i da u realu to nikad nece postati i da pozeli odlazak. Malo vjerojatno jbg...
O RBu mi se ne da razmisljat, ocekujem samo da se pojavi i da bude dobar
Definitvno bi jos jednog stopera...
Mozda nije htio besplatno uzet PSGu igraca. Dobar je prijatelj s vlasnicima, on im je i reko da kupe psg.
Najjace su ove price imamo 100 imamo 140 mil. Otkud mi znamo koliki budzet ima Arsenal ??
Mozda na osnovu par supljih clanaka novinara iz engleske.
istina. I nigdje se ne spominje jel se te cifre odnose samo na odstete ili na i na place. Razlika je ogromnaVGS je napisao/la:Najjace su ove price imamo 100 imamo 140 mil. Otkud mi znamo koliki budzet ima Arsenal ??
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... ala/134425" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da je laz ali eto,,kao sto je wenger demantovao dolazak marija balotelija rekao da je sve izmisljotina,ostaje da vidimo 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vidalj e masina ali sta ce nam on? Koliko znam on jeste borben igrac koji radi defanzivno ali nije DMF a uz to nizak je.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
topnik1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... ala/134425 mislim da je laz ali eto,,kao sto je wenger demantovao dolazak marija balotelija rekao da je sve izmisljotina,ostaje da vidimo
Napadač Juventusa našao se na meti osvajača FA Cupa, londonskog Arsenala, tvrde engleski mediji.
topnik1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... ala/134425 mislim da je laz ali eto,,kao sto je wenger demantovao dolazak marija balotelija rekao da je sve izmisljotina,ostaje da vidimo
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Ozymandias
- Kontakt:
Da je imalo ambiciozan pjeske bi trebao doci u Arsenal jer od te Saban lige nema hljebaSissoko je napisao/la:topnik1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... ala/134425 mislim da je laz ali eto,,kao sto je wenger demantovao dolazak marija balotelija rekao da je sve izmisljotina,ostaje da vidimodjaba su spremili.
šta bi dao kad bi Wenger ušićario Jamesa Rodrigueza 
besica i sunjica za klupe, ulozit male pare, a mogu se visetruko isplatiti
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Tako je.Mogu donosit vodu Kossu i Mertu 
Ozymandias je napisao/la:Da je imalo ambiciozan pjeske bi trebao doci u Arsenal jer od te Saban lige nema hljebaSissoko je napisao/la:topnik1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... ala/134425 mislim da je laz ali eto,,kao sto je wenger demantovao dolazak marija balotelija rekao da je sve izmisljotina,ostaje da vidimodjaba su spremili.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bar će proći skupinu lige prvaka
a ne da ga izbace titani galatasaray i kopenhagen 
-
BigBigBang
- Kontakt:
ko uzima ovu sprdnju od juventusa a i italijanskih klubova za ozbiljno? Pali su odavno ku?cu za usi a sad im je pocela i reprezentacija da pada zbog te kvazilige ko ja se samo srozava a ta reprezentacija im ej bila zadnji bastion i argument u korist italijanskog fudbala jedno vrijeme su mogli da ne ispastaju sto im je liga u banani ali toliko su srozani da je pocelo i repku da im sroza.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vrijednosti igraca ovih dana nisu normalne. Cuj vidal 44m, onda luiz 60m pa me jaran ubjedjuje da seo vrijedi 20m. Svijet otisao u ****.
Arsenal can confirm that 11 players will be leaving the club when their contracts officially expire on June 30.
Nicklas Bendtner and Ju Young Park come to the end of their contracts, while Kim Kallstrom and Emiliano Viviano’s loan spells are set to conclude.
As already communicated, Bacary Sagna, Lukasz Fabianski and Zak Ansah have completed permanent moves to Manchester City, Swansea City and Charlton Athletic respectively.
Meanwhile, academy players Chuks Aneke, Daniel Boateng, Zach Fagan and Leander Siemann also depart having reached the end of their current agreements.
Everyone at Arsenal would like to take this opportunity to thank all of these players for their contribution to the club, and to wish them well for the future.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.