Begicu, posalji ovom englezu jedan nas dres. Izgleda neki dobar covjek a napadose ga nasi odmahpobjedesve je napisao/la:Evo ja sad pricao sa momkom izvinio se u ime nacijeNerminovic je napisao/la:aaaaaa hahahahahahahahahaahha
joj raje jbte mi nismo normalni
![]()
![]()
Dobar momak skroz, evo pricamo o sansama BiH na EP 2016![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
-
Nerminovic
- Kontakt:
koji smo mi narod bog te hahahaha pa jel ovo normalnocalcio je napisao/la:Begicu, posalji ovom eglezu jedan nas dres. Izgleda neki dobar covjek a napadose ga nasi odmahpobjedesve je napisao/la:Evo ja sad pricao sa momkom izvinio se u ime nacijeNerminovic je napisao/la:aaaaaa hahahahahahahahahaahha
![]()
![]()
Dobar momak skroz, evo pricamo o sansama BiH na EP 2016![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bez obzira na sve, niko nema pravo pominjati Amru, Edinovu porodicu i slicne stvari. Te stvari se ne smiju raditi. Kritikovati njega i njegove poteze na terenu i van njega svi imamo pravo, clanove porodice mu ostavite na miru.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Postoje dvije vrste navijace: Navijaci prije Cire i navijaci poslije Cirepisac je napisao/la:Ali najace su mi ove zene sto hvalospjeve po fb-u pisu i mene kao kritikuju sto napadam pojedine fudbalere i sto smatram da je ovo na sp neuspjeh. A kad sam isao u Beograd i Albaniju recimo, da pratim reprezentaciju govorile su isto tako da sam lud kad me to zanima i kad zbog toga stavljam glavu u torbu i jos dajem pare za to. Ali za naseg Edina takve su pravi navijaci a ja sam krivi
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pitaj nasu legendu barbareza da ti pomogne da ga nadjes.bparena je napisao/la:hahahahhha - ima onaj majmun svoj page na FB - lahko je nac..pirotehnik je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:aaaaaa hahahahahahahahahaahha
![]()
Buraz iako ce ti biti esencija u ocima (znam i zasto) - uskoro ces ga gledati na klupi BiH 21 reprezentacije.
A onda return Barba. Ogadit ce ti se zivot uskoro.
A onda return Barba. Ogadit ce ti se zivot uskoro.

Igrac utakmice danas
gdje je bio kad smo ga trebali **** ga babo!let3 je napisao/la:
Igrac utakmice danasa hejteri klopaju sopstvene bijele bubrege, satraše i repetu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nema smisla, Pjanic je bio general utakmice.Kaunas je napisao/la:gdje je bio kad smo ga trebali **** ga babo!let3 je napisao/la:
Igrac utakmice danasa hejteri klopaju sopstvene bijele bubrege, satraše i repetu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zabio je gol i protiv Nigerije, regularan dakako....psuj novozelandskog babu, a ne casnog Midhata koji nam je podario Dijamanta

IGRAC UTAKMICE PROTIV VELIKOG IRANA, U UTAKMICI BEZ ZNACAJA. KLEKNIMOOOO. OVO JE VECA CAST NEGO KAD GA GOAL.COM PROGLASI ZA IGRACA UTAKMICE. A VIDI OSMIJEHA KAO DA JE SP OSVOJIO, ILI KAO DA JE TEK IZGUBIO OD NIGERIJE.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dijamantu,cestitke na golu i odlicnoj igri.
Osvjetlali ste obraz nase domovine i to pod nevjerovatnim pritiskom.
Osvjetlali ste obraz nase domovine i to pod nevjerovatnim pritiskom.
Steta sto se na ovaj peharcic za MAN OF THE MATCH moze popisat. Da ima nagrada za FLOP OF THE MATCH on bi ga dobio mozda u susretu protiv Nigerije.
Super je sto smo pobijedom zaokruzili takmicenje u grupi, ali ne valja to sto se ovaj smrad usudio da dijeli raju na pravu i laznu.
Ko je to on i cime je zasluzio da ga se ne moze kritikovati nikako?
Samo se Bog ne moze kritikovati, sve ostalo na zemlji je podlozno kritici.
I on kao pravi profesionalac ne bi smio da bude opterecen time sta se pise po forumu tamo nekom, medjutim, on izgleda cita ovaj forum pocesto.
Plus na to sve, on se upusta u rat sa navijacima! Pa taj rat si izgubio odmah u startu jarane. Cim si krenuo u njeg, znaj da si ga izgubio i ne mozes ga dobiti. Navijaci ako hoce mogu da te razapnu da ne znam kako igras. Samo jedna utakmica je dovoljna da im das materijala da te pretvore u nistavilo.
Kod Edina je problem sto duze vremena on vec igra toplo hladno. Duze vremena on hoda po terenu i to je kulminiralo sa onim "Dzeko napolje" u Insbruku.
Opet na to sve, ima drskosti da izadje u pola priprema u nocni zivot.
Nema veze ako si pio sokice i ako si bio "primjeran". To nije i ne prilici jednom IDOLU NACIJE!
Fino danas Mirza rece na FACE TV: u kapitena su sve oci uprte, kapiten mora da bude ogledalo ekipe.
A kod nas Dzekica i zutalj sa kapitenom u nocnom provodu po Mostaru u pola priprema?! Pa WTF???
Jel to profesionalizam i jel oni stvarno misle da je to odnos kakav treba da bude prema zastavi i grbu na prsima koji nose?
Ako jeste, Edine, mozes ti da budes Man of The match hiljadu puta i da postignes hiljadu golova, al' ostace mrlja i upisano da si se ponasao neprofesionalno u reprezentaciji u koju se kunes dok u klubu Sheiku ne smijes prdnut bez da ti da dozvolu za to.
Man of the match my ass.
Super je sto smo pobijedom zaokruzili takmicenje u grupi, ali ne valja to sto se ovaj smrad usudio da dijeli raju na pravu i laznu.
Ko je to on i cime je zasluzio da ga se ne moze kritikovati nikako?
Samo se Bog ne moze kritikovati, sve ostalo na zemlji je podlozno kritici.
I on kao pravi profesionalac ne bi smio da bude opterecen time sta se pise po forumu tamo nekom, medjutim, on izgleda cita ovaj forum pocesto.
Plus na to sve, on se upusta u rat sa navijacima! Pa taj rat si izgubio odmah u startu jarane. Cim si krenuo u njeg, znaj da si ga izgubio i ne mozes ga dobiti. Navijaci ako hoce mogu da te razapnu da ne znam kako igras. Samo jedna utakmica je dovoljna da im das materijala da te pretvore u nistavilo.
Kod Edina je problem sto duze vremena on vec igra toplo hladno. Duze vremena on hoda po terenu i to je kulminiralo sa onim "Dzeko napolje" u Insbruku.
Opet na to sve, ima drskosti da izadje u pola priprema u nocni zivot.
Nema veze ako si pio sokice i ako si bio "primjeran". To nije i ne prilici jednom IDOLU NACIJE!
Fino danas Mirza rece na FACE TV: u kapitena su sve oci uprte, kapiten mora da bude ogledalo ekipe.
A kod nas Dzekica i zutalj sa kapitenom u nocnom provodu po Mostaru u pola priprema?! Pa WTF???
Jel to profesionalizam i jel oni stvarno misle da je to odnos kakav treba da bude prema zastavi i grbu na prsima koji nose?
Ako jeste, Edine, mozes ti da budes Man of The match hiljadu puta i da postignes hiljadu golova, al' ostace mrlja i upisano da si se ponasao neprofesionalno u reprezentaciji u koju se kunes dok u klubu Sheiku ne smijes prdnut bez da ti da dozvolu za to.
Man of the match my ass.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 25 jun 2014, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
haj ne riselet3 je napisao/la:Zabio je gol i protiv Nigerije, regularan dakako....psuj novozelandskog babu, a ne casnog Midhata koji nam je podario Dijamanta![]()
Mexikancima ponište 2 gola, ljudi na kraju opet dobiju tekmu, prestanite krivit sudiju, krivite Papeta i co.
Džeko se šetkao u toj tekmi i ništa dobro nije uradio, da je igrao kao danas, mi bi dobili ali se njemu nije igralo neki dan, ha ya...
15.10.2013.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
https://www.facebook.com/mark.rule.5" onclick="window.open(this.href);return false;
a ovo je onaj pomocni ima mu i gospodja na fb

a ovo je onaj pomocni ima mu i gospodja na fb
Daj uozbiljite se. Moramo li se uvijek sramotit? Pustite covjeka. Jos fali da mu nadjete djecu pa ih njih pocnete maltretirat.KrojcicaHills je napisao/la:https://www.facebook.com/mark.rule.5
a ovo je onaj pomocni ima mu i gospodja na fb![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna i 10 gostiju.