Možda pokušat sa apelom da Konjić više ne komentariše?brazzo je napisao/la:Jbt zar ovaj forum ima toliki uticaj ? Daj otvarajte temu Hocemo Epl na javnom servisu i da unicredit smanji proviziju na 0.1 %
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Nad tobom sunce najljepše sja
cekaj, ja na ovom videu ne cuh da Marjan konkretno spomenu ss.ba, vjerovatno je logicno samo po sebi, ali nije to sluzbeno rekao 
sta kaze, on u Brazilu ? pa bili bismo i mi svi da nam je fortuna okrenuta kao i njemu, on prati repku ? pa nije jedini, ima jos ljudi koji su otisli u Brazil, pa se ne busaju tako u prsa, ima nas koji je pratimo i iz Bosne, pa sta, mi smo sad manji navijaci ? on dao nadimak, bolje je da ga nije dao, forsiranje Zmajeva je bas ruzno (barem meni)...
sve u svemu, pozdrav Marjanu i hvala za citanje ! (sumnjam da ga je zadnji put otvorio prije 5 godina
)

sta kaze, on u Brazilu ? pa bili bismo i mi svi da nam je fortuna okrenuta kao i njemu, on prati repku ? pa nije jedini, ima jos ljudi koji su otisli u Brazil, pa se ne busaju tako u prsa, ima nas koji je pratimo i iz Bosne, pa sta, mi smo sad manji navijaci ? on dao nadimak, bolje je da ga nije dao, forsiranje Zmajeva je bas ruzno (barem meni)...
sve u svemu, pozdrav Marjanu i hvala za citanje ! (sumnjam da ga je zadnji put otvorio prije 5 godina

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja ne znam gdje je on spomenu ovaj forum ?voltron30 je napisao/la:Ne kontam fol?Šta smo to mi ''no lajferi'' uradili da se dotični kreštavac uvrijedio?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A mozda je mislio na klix forum ili neki drugi 
Marijane prelivodo srpska. Tamo te ljudi ocima ne mogu jer si izdajica a uskoro ce isto tako i ovdje biti.
Ti jesi dao ovaj ofirni i glupi nadimak zmajevi. Zmejevi nikakve veze sa Bosnom nemaju. Puno blizi nam je medjed i bas zboh toga yebo ti medjed mater narkomansku.
Bruko ona poltronska.

Marijane prelivodo srpska. Tamo te ljudi ocima ne mogu jer si izdajica a uskoro ce isto tako i ovdje biti.
Ti jesi dao ovaj ofirni i glupi nadimak zmajevi. Zmejevi nikakve veze sa Bosnom nemaju. Puno blizi nam je medjed i bas zboh toga yebo ti medjed mater narkomansku.
Bruko ona poltronska.
Vi fkt kontate da je on bas na ovaj forum mislio i bas na vas licno
?

[youtube][/youtube]
2:15
Sta kaze "forum ... "
2:15
Sta kaze "forum ... "

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa normalno da jest! Samo se na ovome forume sinoć pisalo u vezi tuča, svađa i ostalog...Guarin14 je napisao/la:Vi fkt kontate da je on bas na ovaj forum mislio i bas na vas licno?
Re: $: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
a zar je bitno ? Kakva je razlika ? Smijesno je da ga takve stvari uopste doticu al hajde bice da mu je ego povrijedjen... Baho moj, kakav potop nakon tebeGuarin14 je napisao/la:Vi fkt kontate da je on bas na ovaj forum mislio i bas na vas licno?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Prelivodo, za ovaj prilog si dobio pare od Edina i Spahe ili su ti samo zaprijetili?
Kupili mu 2-3 grama koke Marjane polizi nas ispod mošnica narkomanu jedanpisac je napisao/la:Prelivodo, za ovaj prilog si dobio pare od Edina i Spahe ili su ti samo zaprijetili?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Sta vam je ljudi dragi, nije ovo jedini forum na kojem se svasta pise, sta ste se svi uvrijedili, boli vas qrc..
Sto se tice Marjana, ne zanima me sta prica, niti mi je drag nesto (iako mi je bio predrag na SK i na pocetku prenosenja reprezentacije) ali nesto kontam, kako bi vi reagovali kada bi vidjeli da vas citava drzava pljuje, naravno da vam ne bi bilo svejedno.
Sto se tice Marjana, ne zanima me sta prica, niti mi je drag nesto (iako mi je bio predrag na SK i na pocetku prenosenja reprezentacije) ali nesto kontam, kako bi vi reagovali kada bi vidjeli da vas citava drzava pljuje, naravno da vam ne bi bilo svejedno.
I da se Rifat makne iz kuhinjebrazzo je napisao/la:Jbt zar ovaj forum ima toliki uticaj ? Daj otvarajte temu Hocemo Epl na javnom servisu i da unicredit smanji proviziju na 0.1 %

To je teret koji slava nosi sa sobomGuarin14 je napisao/la:ali nesto kontam, kako bi vi reagovali kada bi vidjeli da vas citava drzava pljuje, naravno da vam ne bi bilo svejedno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Marjane otvorio si mi oči, odoh sutra do Brazila da uživam je.bo ovaj život pravi sam no lifer sta je samnom gdje cu komentarisat njihove greške ma oni su nepogrijesivi bogovi

Ma ne pricam o nasim reprezentativcima, nego o Marjanu (samo treba da ispadne da ga branim sadVirtu4l je napisao/la:To je teret koji slava nosi sa sobomGuarin14 je napisao/la:ali nesto kontam, kako bi vi reagovali kada bi vidjeli da vas citava drzava pljuje, naravno da vam ne bi bilo svejedno.ta ista država im je spremila doček kad su se vratili iz Litvanije, doček kojeg se ne bi postidile i puno veće zemlje od naše.

Pa njega nismo pljuvali, nebitan nam je, malo smo ga pljuckali, ono usput. Ali kad glumi advokata, eto, neka vidi šta se misli o njemu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovo je jedini veliki sportski forum, najposjećenijiGuarin14 je napisao/la:Sta vam je ljudi dragi, nije ovo jedini forum na kojem se svasta pise, sta ste se svi uvrijedili, boli vas qrc..

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
"nobody likovi bez imena i prezimena" XD ...i kao on je zadnji put pratio forume prije 5 godina....mrš POLTRONE
A.F.C. Bournemouth!
- legenda reala
- Kontakt:
ma boli nas k... za Marjana, realno, nego nam se ukaza dobra prilika da mu jbmo m.... hhahahahha odavno nam se popeo na k... sa svojim valjanjem gluposti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sva sreća pa mi ne volimo kritikovati 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 6 gostiju.