Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2014, 23:21

1988risha je napisao/la:Zakljucak dana :
Nakon utakmice sa izuzetno teškim protivnikom,naša reprezentacija je dobila nova 3 velika pojačanja... Novi Arjen Robben (Avdija Vršajević),novi Genarro Gattuso (Anel Hadžić), i još uvijek se čeka objašnjenje selektora da li nam je otkrio novog Alexa Witsela ili Marouanu Fellainia (Tino Sušić),pošto ne znamo zajedno s njim koju poziciju igra... Vrlo je moguće da je to i kopija Kevina de Bruynea... Belgija je u suzama!!!

I dobili smo jasnu sliku da vi koji prozivate navedene igrace i koji ste ih predstavljali kao invalide nemate pojma jer su momci dokazali da mogu odigrati i biti od pomoci. jbg
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 23:22

dr.van nostrand je napisao/la:Joj da je bilo foruma u ona doba dok su selektori bili Mušovic, Smajlović :urnebes: :urnebes:

ma nemrem zamislit :rol:

cuj nesto, tada smo imali isto 10-tak odlicnih fudbalera :o ali ne ide pa nece i nece :oops:
ali tad nije bio osim tu.nije bilo njegovog lobija u fifi u uefi sa vec poznatim stanjem koje je vladao u nasem fudbalu,gdje u savezu nisi imao nijednog covjeka da u fifi i u uefi ima bilo kakav rejting.sve ubleha do ublehe bilo.s dolaskom osima,i njegovim lobijem i spasavanjem bh fudbala je dosao i safet koji je upao samo u dobru masinu ljudi i uz malo srece dobre grupe otisao na sp.nikakva mudrost.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 25 jun 2014, 23:23

Mislim da selektor nema potencijal da se prebaci na neki veci level. Da odvede nasu reprezentaciju tamo gdje spada. Po kvalitetu igraca tu smo negdje 5-6 trenutno. Nikad necu razumijet postavu protiv Nigerije... Povuci se sa stilom, imas pobjedu protiv Irana . Bosna i Hercegovina ima vise ciljeve..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 23:25

normalaba je napisao/la:
Momciluk Miske jer si ga tako oslovio mada se zna ko je momciluk. Na Sea mislim, inace Seo je legenda.
+1
Postoji samo jedan pravi momciluk i to je Seo. Nas buduci kapiten poslje Spahe. :D :D :thumbup: :thumbup:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jun 2014, 23:26

Ajax je napisao/la:
normalaba je napisao/la:
Momciluk Miske jer si ga tako oslovio mada se zna ko je momciluk. Na Sea mislim, inace Seo je legenda.
Postoji samo jedna pravi momciluk. Nas buduci kapiten poslje Spahe. :D :D :thumbup: :thumbup:
Mislis na Sea? Seo je legenda na Kolasinca mislim.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 25 jun 2014, 23:28

Mislite na Sea momci je li ? Bolje vi mislite na njega, jer ako on pomisli na vas ne bih vam bio u kozi. Samo da kazem mislim na Sea dakle postojim.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 23:30

normalaba je napisao/la:
Mislis na Sea? Seo je legenda na Kolasinca mislim.
Da mislim na Sea. Nadam se da Papetu nece pasti na pamet da izbaci takovg igraca iz udarne momcadi nikad vise. On mora igrati uvjek. Ako slucajno nemoze kao bek, onda bar kao stoper. Momciluk je mnogo bolji igrac od Sunjica kao stoper.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 jun 2014, 23:32

Nepotizam Safete!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 jun 2014, 23:33

slavko njegus je napisao/la:Safet Susic je iskljucivi krivac za nas poraz protiv nikad slabije Nigerije. Onog momenta kad je "brod" zvani Kolasinac ostavio na klupi ukinuo nam je zadovoljstvo prolaska u naredni krug.
I zato ljudi.. nemojte da nas ova pirova pobjeda zavara...On je jedini krivac.
100%
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 23:35

Zamolio bih vas da se upišete u knjigu žalosti, bez obzira kojem klanu pripadate :rol:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=6&t=8804" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 23:40

Japanski selektor Zaccheroni podnio ostavku

Tako to gospoda radi

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 25 jun 2014, 23:42

slavko njegus je napisao/la:Safet Susic je iskljucivi krivac za nas poraz protiv nikad slabije Nigerije. Onog momenta kad je "brod" zvani Kolasinac ostavio na klupi ukinuo nam je zadovoljstvo prolaska u naredni krug.
Potpuno tačno. Slično sam i sam napisao. U Utakmici sa Iranom se vidjelo koliko nam Kolašinac znači na to lijevom beku. Ljudi su se odbijali od njega. Nosio je loptu naprijed. Lomio protivničke napade preko te strane. Da je protiv Nigerije igrao, nikada tom stranom ništa ne bi prošlo, a pošto je neko ranije postavio graf iz te utakmice, gdje se jasno vidi da je sve što je Nigerija radila išlo tom stranom, dok je sve drugo bilo začepljeno, može se jasno reći da nas je Safet Sušić koštao 1/8 finala sa totalno promašenim sastavom i formacijom.

Fino je što smo se oprostili pobjedom, ali ostaje gorak okus da se nismo morali još oprostiti, samo da se jedan čovjek nije odlučio kockati u ključnoj utakmici SP-a.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 23:47

revan je napisao/la:
Potpuno tačno. Slično sam i sam napisao. U Utakmici sa Iranom se vidjelo koliko nam Kolašinac znači na to lijevom beku. Ljudi su se odbijali od njega. Nosio je loptu naprijed. Lomio protivničke napade preko te strane. Da je protiv Nigerije igrao, nikada tom stranom ništa ne bi prošlo, a pošto je neko ranije postavio graf iz te utakmice, gdje se jasno vidi da je sve što je Nigerija radila išlo tom stranom, dok je sve drugo bilo začepljeno, može se jasno reći da nas je Safet Sušić koštao 1/8 finala sa totalno promašenim sastavom i formacijom.

Fino je što smo se oprostili pobjedom, ali ostaje gorak okus da se nismo morali još oprostiti, samo da se jedan čovjek nije odlučio kockati u ključnoj utakmici SP-a.
+1
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 25 jun 2014, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 23:51

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 23:55

Sušić Hajduku i svojoj obitelji donio milijune

Safeta Sušića slavi Hajduk koji sada konačno nekome može "uvaliti" Avdiju Vršajevića, bočnog nogometaša koji je u Salvadoru zabio prvi gol u dresu bh. reprezentacije. Hajduk i njegovi navijači slave i nastup Tina-Svena Sušića koji je asistencijom za drugi gol na utakmici sebi podigao cijenu za nekoliko stotina tisuća eura. Osim toga Hajduk će od FIFA-e zahvaljujući Sušiću dobiti skoro 200 tisuća eura kao naknadu za nastup svojih igrača na Svjetskom prvenstvu.

I dok Hajduk na svom Facebooku već reklamira dvojac Vršajević-Sušić uz nezaobilazno Hajduk 1911 pivo, navijači bh. reprezentacije razočarani su onime što je Safet Sušić napravio od te momčadi. Papetu su navijači, kao i glavni igrači, prešli preko toga da na Svjetsko prvenstvo povede "svoje igrače", ali ne i da ih stavi od prve minute u utakmici u kojoj BiH lovi povijesne bodove.

Sada je svima jasno - Sušić je reprezentaciju koristio za privatne interese

"`Ajde što ima veze da Tino-Sven, Vršajević i Hadžić odu na Svjetsko prvenstvo kad ionako neće zaigrati. Nema veze tko je 21., 22. i 23. igrač, bitno je samo onih jedanaest na travnjaku", tako su branili Sušića oni koji su žmirili prije mjesec dana na privatiziranje reprezentacije.

Večeras su takvi progledali, jer gle čuda "21., 22. i 23. igrač reprezentacije" su zajedno na Svjetskom prvenstvu odigrali 250 minuta, iako nisu ni trebali biti u Brazilu.

:kafa:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 23:57

Hajmo realno sagledati stvari.

Ima u Papeta dosta pozitivnih stvari, nevezanih za plasman na SP.

On je zelio da igra lijepo, po zemlji sa kontrolom lopte, sa izradjenim akcijama, bez nabijanja koje nas je "krasilo" godinama.

Do te kobne Amerike sve je islo kao po loju. Gazili smo ove male ekipe, pregazili smo Grcku (za sta mu odajem veliko priznanje) Nije lako Grcku onako pregazit, bez obzira kolko ih svi osporavaju. Mi njih nismo samo pobjedili, mi smo ih unistili.

Nakon Amerike su kola krenula nizbrdo, prividno su se zaustavila nakon plasmana na SP, ali onda je dosao Egipat.

Pred pocekat SP cinilo se da je dosao pameti, pripremne utakmice dosta dobre, protiv Argentine dosta dobro, i onda Nigerija.

Ja bi samo voli da objasni sta je zelio, nista vise, samo nek objasno sta je on mislio uraditi u toj utakmici.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 00:01

Ama puknulo je nešto u ekipi, a šta niko ne zna.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2014, 00:10

Mozambik je napisao/la:Hajmo realno sagledati stvari.

Ima u Papeta dosta pozitivnih stvari, nevezanih za plasman na SP.

On je zelio da igra lijepo, po zemlji sa kontrolom lopte, sa izradjenim akcijama, bez nabijanja koje nas je "krasilo" godinama.

Do te kobne Amerike sve je islo kao po loju. Gazili smo ove male ekipe, pregazili smo Grcku (za sta mu odajem veliko priznanje) Nije lako Grcku onako pregazit, bez obzira kolko ih svi osporavaju. Mi njih nismo samo pobjedili, mi smo ih unistili.

Nakon Amerike su kola krenula nizbrdo, prividno su se zaustavila nakon plasmana na SP, ali onda je dosao Egipat.

Pred pocekat SP cinilo se da je dosao pameti, pripremne utakmice dosta dobre, protiv Argentine dosta dobro, i onda Nigerija.

Ja bi samo voli da objasni sta je zelio, nista vise, samo nek objasno sta je on mislio uraditi u toj utakmici.
niko ziv ne moze skontati zasto je stavio lulica na beka pored kolasinnca,zasto medunjanin kad nije igrao u pripremnim .stvarno je katstrofa taktika bila protiv nigerije .kao sto si rekao bilo je dobri ali i loši stvari u njegovom mandatu ,uglavnom mislim da treba otici ,hvala na svemu al vrijeme je za drugog selektora .

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 26 jun 2014, 00:16

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.