NK Zvijezda Gradačac

YNWA
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la YNWA » 24 jun 2014, 23:19

astra1922 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ibrahim skahic prvo pojacanje
Škahić se pojavio na prozivci, nije potpisao uopšte.
pa znam da nije potpisao mora prvo na probu :D ;) .
realno skahicu neigdje ne bi bilo bolje igrace premijer ligu blizu je kuci sta mu treba drugo

valjo bi nam jedan bar napadac iz slobode oni ih imaju i viska
Skaha je predobar igrac da dolazi na probu u ovu Zvijezdu ;)...svi koji su jucer bili na prozivci i gledali trening su mogli vidjeti da je ova Zvijezda dotakla dno, i da onoj ekipi treba najmanje 5-6 iskusnih igraca, a love nema, Maksa nije ostao jer su mu ostali duzni dobru lovu i plus mu nudili daleko manju platu....a i ostalim igracima su ostali duzni dosta plata,pa skoro cijelu proslu polusezonu su igrali dzaba, dobili jednu platu samo i to cini mi se u martu...sreca pa je pola igraca placalo da igra u Zvijezdi :mrgreen:, dosta ih otislo i vjerovatno oprostili dugove za papire, pa sad se duguje plata samo ovim sto su ostali, a njim nema puno, niti su imali neka visoka primanja...

Ako nista u klubu su novi ljudi, pa ce sigurno uci i neka lova, samo pitanje je hocel biti dovoljno da se dovedu pojacanja :?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2014, 23:35

yebote i forum i fudbal i sve pa nama ovdje neki likovi iz srebrenika pametuju o klubu....pa sta je trebalo onoj ekipi spomenike podizat kad su izgubili gotovo sve utakmice.... nisu ni zasluzili svojim zalaganjem nista vise.
iz pouzdanih izvora znam da dolazi 5 igraca koji ce igrati prvu postavu uz ove sto su ostali i uz nase mlade nade bicemo stabilni.....izgleda da nekim smeta sto vec nismo doveli 10 srbijanaca da se sepure po gradu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 jun 2014, 23:50

astra1922 je napisao/la:yebote i forum i fudbal i sve pa nama ovdje neki likovi iz srebrenika pametuju o klubu....pa sta je trebalo onoj ekipi spomenike podizat kad su izgubili gotovo sve utakmice.... nisu ni zasluzili svojim zalaganjem nista vise.
iz pouzdanih izvora znam da dolazi 5 igraca koji ce igrati prvu postavu uz ove sto su ostali i uz nase mlade nade bicemo stabilni.....izgleda da nekim smeta sto vec nismo doveli 10 srbijanaca da se sepure po gradu
smiri ce care, nismo mi iz Srebrenika krivi sto su u klubu bili ljudi koji su Zvijezdu doveli do ovog ;)...
Sarajevo i Liverpool

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2014, 12:25

Ja ne kontam je l' pojedinci lažu sebe ovde kad me citiraju sa ovim tipa, ''ima Zvijezda para al neće bacati na nepotrebne igrače''.. pa da ima para ne bi 3 zadnje plate bile neisplaćene.

Niko nije došao nemir unositi, samo kažem kako jeste trenutno, podržavam i Zvijezdu i Slobodu od naših klubova u PL trenutno, neću navijati za npr Zrinjski garant.
YNWA je napisao/la:
smiri ce care, nismo mi iz Srebrenika krivi sto su u klubu bili ljudi koji su Zvijezdu doveli do ovog ;)...
+1
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jun 2014, 13:30

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ja ne kontam je l' pojedinci lažu sebe ovde kad me citiraju sa ovim tipa, ''ima Zvijezda para al neće bacati na nepotrebne igrače''.. pa da ima para ne bi 3 zadnje plate bile neisplaćene.

Niko nije došao nemir unositi, samo kažem kako jeste trenutno, podržavam i Zvijezdu i Slobodu od naših klubova u PL trenutno, neću navijati za npr Zrinjski garant.
YNWA je napisao/la:
+1
al kako ti to benjo matereti znas da u zvijezdi nije bilo plate,ti iz vukojebine srebenika naso nesto govorit i zvijezdu,idi bolan gledaj svoje brdjane,mani se zvijezde :guz:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jun 2014, 14:29

crvenobijeli je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ja ne kontam je l' pojedinci lažu sebe ovde kad me citiraju sa ovim tipa, ''ima Zvijezda para al neće bacati na nepotrebne igrače''.. pa da ima para ne bi 3 zadnje plate bile neisplaćene.

YNWA je napisao/la:
+1
al kako ti to benjo matereti znas da u zvijezdi nije bilo plate,ti iz vukojebine srebenika naso nesto govorit i zvijezdu,idi bolan gledaj svoje brdjane,mani se zvijezde :guz:
Blizak Benjo Ordagiću ;) ........Nemojte tako,Gradinini igrači redovno su popunjavali i popunjaju našu ekipu.Jbg.nije nama niko kriv što nemamo kvalitetnih trenera u omladinskom pogonu da izbacimo dobrog igrača što za Gradinu nije slučaj ili naša opština možda ne rađa takve talente.Nisam siguran,mislim da ne griješim,nova zvijezda BH fudbala ima korijene iz Falešića-Srebrenik,znamo svi ko je Muhamed Bešić :) :bih: :bih: :bih:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jun 2014, 15:01

crvenobijeli je napisao/la:

YNWA je napisao/la:
+1
Nemoj džaba vrijeđat ljude ja sam iz ove naše velebajne čaršije i znam da igrači nisu primili po 3-4 plate znam da je Jugović i još neki sami sebi plaćali stan. A iz iste te vukojebine i Gradine su nama dolazili ponajbolji igrači. Zato mani s..nja.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jun 2014, 15:11

YNWA je napisao/la:
+1[/quote]
al kako ti to benjo matereti znas da u zvijezdi nije bilo plate,ti iz vukojebine srebenika naso nesto govorit i zvijezdu,idi bolan gledaj svoje brdjane,mani se zvijezde :guz:[/quote]
Nemoj džaba vrijeđat ljude ja sam iz ove naše velebajne čaršije i znam da igrači nisu primili po 3-4 plate znam da je Jugović i još neki sami sebi plaćali stan. A iz iste te vukojebine i Gradine su nama dolazili ponajbolji igrači. Zato mani s..nja.[/quote]
ko ti je dobar doso iz srebrenika,mujo?,smajlovic? svaka cast ordagicu,mujo je bio dobar u nizim ligama,dok je u pl.letio ko ovca bez glave,smajlovic je kao i mujo,treba mu 100 prilika da bi dao 1 go,a gradacac je velegrad naspram srebrenika, :salut:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 jun 2014, 15:36

Imate svoj klub svoju temu i brisi sa nase teme ,vi se brinite za svoju Gradinu koliko vasi igraci nisu dobili plata bog samo zna tako da imate svojih problema pustite nas na miru ....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 25 jun 2014, 15:52

E moj crvenobijeli ti skroz površno pratiš fudbal ili si još mlad pa neznaš neke stvari.
Nama su iz Srebrenika došli Mujo koji je i i prije Zvijezde igrao premier ligu sa Slobodom te sa istom igrao u evropi-intertoto kup,
Smajlović koji je isto igrao premier ligu sa Slobodom i bio jedan od ponajboljih igrača. I danas tvrdim da Zvijezda poslije Ede Halilkana nije imala boljeg špica koji je više radio za ekipu.
Imali smo Jasku koji je dugo bio kapiten i tad vam je valjo.
Imali smo golmana kojeg smo otjerali a koji je sada među dva najbolja u ligi-Oštraković.
Ordagića koji je i sad kod nas a ove koji nisu ostavili dublji trag neću ni da spominjem. Pa i sada pričate o prvom pojačanju opet iz gradine - Škahić.
Tako da toliko o tome i o kvaliteti njihovih igrača, daje nama škola kao što je njihova.
A to što spominješ da su selendra nema nikakve veze sa fudbalom a i dokaz je tvog odgoja i kulture.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jun 2014, 15:55

combe je napisao/la:E moj crvenobijeli ti skroz površno pratiš fudbal ili si još mlad pa neznaš neke stvari.
Nama su iz Srebrenika došli Mujo koji je i i prije Zvijezde igrao premier ligu sa Slobodom te sa istom igrao u evropi-intertoto kup,
Smajlović koji je isto igrao premier ligu sa Slobodom i bio jedan od ponajboljih igrača. I danas tvrdim da Zvijezda poslije Ede Halilkana nije imala boljeg špica koji je više radio za ekipu.
Imali smo Jasku koji je dugo bio kapiten i tad vam je valjo.
Imali smo golmana kojeg smo otjerali a koji je sada među dva najbolja u ligi-Oštraković.
Ordagića koji je i sad kod nas a ove koji nisu ostavili dublji trag neću ni da spominjem. Pa i sada pričate o prvom pojačanju opet iz gradine - Škahić.
Tako da toliko o tome i o kvaliteti njihovih igrača, daje nama škola kao što je njihova.
A to što spominješ da su selendra nema nikakve veze sa fudbalom a i dokaz je tvog odgoja i kulture.
ja sam zavrsio srednju skolu u srebreniku,i dobro znam da su seljaci poput tebe,gdje je daanas taj mujo,taj smajlovic,gdje,da su dobri bili nebi otisli,ustvari otjerani,oni su kvazi igraci koje su uspjeli nesto sa slobodom,na racun drugi igraca i pojedinaca

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 jun 2014, 15:58

a jesu ljud navalili nema plata igracima,pa sta vas zanima imal il nema,brinte se za svoje guzice,a i ako nisu dobili platu,nisu je ni zasluzili,da su bolje igrali sigurno bi je i dobili,,,zato mante se smorovi naseg kluba

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jun 2014, 16:09

Krkanluka svugdje ima i u Gradačcu i u Srebreniku.Ovo je sportska tema,koliko god nekom nepravo bilo u poslijeratnom periodu Gradina je bolje igrače proizvodila ;) Sada,sto neko nesto ima protiv Srebrenika i obrnuto,to nema veze sa ovom temom i sportom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2014, 19:06

neka pise ko hoce ali pisati na tudoj temi da klub nema para je stvarno bezveze.
zvijezda je posla stediti novac i dosli su pravi ljudi u klub a nikom se nece ostati duzno.ovi sto su otisli oprostili su dog a ordagi se sigurno nece ostati duzno.teska je situacija u svim klubovima u nasoj ligi.mi da nemamo para istupili bi iz lige.....zvijezda ce pokazati da je na pravom putu i da nas je onaj mustafa samo unazadio

mene sto se tice srebrenik nam je dao dobre igrace i netreba to sporiti.smajlovic je legenda bez njegovih golova ne bi mozda ni vidjeli premijer ligu

Nova sezona nova nafaka

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 jun 2014, 21:13

astra1922 je napisao/la:neka pise ko hoce ali pisati na tudoj temi da klub nema para je stvarno bezveze.
zvijezda je posla stediti novac i dosli su pravi ljudi u klub a nikom se nece ostati duzno.ovi sto su otisli oprostili su dog a ordagi se sigurno nece ostati duzno.teska je situacija u svim klubovima u nasoj ligi.mi da nemamo para istupili bi iz lige.....zvijezda ce pokazati da je na pravom putu i da nas je onaj mustafa samo unazadio

mene sto se tice srebrenik nam je dao dobre igrace i netreba to sporiti.smajlovic je legenda bez njegovih golova ne bi mozda ni vidjeli premijer ligu
samo sam napisao ono sto je istina, i lijepo sam stavio da su dosli novi ljudi u klub i da ce uci i neka lova, da li ce biti dovoljno vidjet cemo, mogao bi jos mnogo toga napisati o prosloj upravi ali to nije za foruma, bilo i proslo i neponovilo se ;) ...bitno je da Zvijezda krene naprijed sa novom upravom :)

za ove koji pisu da gledam Gradinu, u ovom trenutku me vise zanima Zvijezda nego Gradina, naravno zbog Ordagica, znam ga cijeli zivot, savjetovao sam mu da ide u Zvijezdu iako je imao i bolje ponude i zbog njega sam odgledao skoro svaku domacu utakmicu Zvijezde na kojoj je igrao, cak i mnoge prijateljske, i tako ce biti i dalje ;)
Sarajevo i Liverpool

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2014, 21:22

nekad je lakse nekom ucerat metar u guzicu nego cent u glavu stara narodna tako kaze.....para ima dovoljno da se odigra sezona ....samo sto je nekada trebalo puno vise da se natrpaju dzepovi pojedincima

zvijezdini simpatizeri su oduvijek zeljeli nasu djecu u timu eto ove sezone cemo jos vise gledati nase momke.
ja sam optimista samo da se ispostuje ovo da dode par provjerenih premijerligaskih igraca i bice sve oke

Nova sezona nova nafaka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2014, 21:28

udzem ponekad na ovu temu da malo pogledam desavanja oko zvijezde..meni dragog kluba...i ni manje ni vise frajer iz gradacca mrtav hladan napisa za srebrenik da je v.u.k.o.j.e.b.i.n.a :urnebes: :urnebes: ....da je iz londona,puno li je :urnebes: :urnebes: ....inace vam je kao i Slobodi neka sredina tabele plafon ove sezone....sretno komsije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 jun 2014, 00:21

Ko vidi- nece da vidi, a ko cuje - nece da cuje. :crazy:
Dragon Town

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jun 2014, 00:55

slika

@crvenobijeli uzmi koju,smiri se malo..izgleda dok si ucio skolu u srebreniku da su ti neki cigle prodavali,neko te zlostavljao...
OFK Gradina Srebrenik

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2014, 07:38

Brcko87 je napisao/la:slika

@crvenobijeli uzmi koju,smiri se malo..izgleda dok si ucio skolu u srebreniku da su ti neki cigle prodavali,neko te zlostavljao...
hehe to ti iz svoje kolekcije i iz svog iskustva,hvala na prijedlogu,probat cu mozda mi pomogne :crazy:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.