Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
sta tebe boli k sta ja radim ?
Koji ste vi licemjeri hocete da mi slavimo Dzeku jer je postigao gol,a vi koji branite Dzeku ne podnosite organski Vrsajevica (bar vecina vas) koji je takodjer postigao gol danas
Ima li neko gif. kad je uzeo loptu ispred Pjanica i unistio akciju
Ima li neko gif. kad je uzeo loptu ispred Pjanica i unistio akciju
Što to, ja sam Ovrebu poslao desetak porukaCartman je napisao/la:Daj uozbiljite se. Moramo li se uvijek sramotit? Pustite covjeka. Jos fali da mu nadjete djecu pa ih njih pocnete maltretirat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DZEKO INSTITUCIJAlet3 je napisao/la:
Igrac utakmice danasa hejteri klopaju sopstvene bijele bubrege, satraše i repetu
Razbio Irance sa pola snage. Igrao onoliko koliko je bilo potrebno
- Consigliere
- Kontakt:
Boze dragibparena je napisao/la:+1Cartman je napisao/la:Njemu je licni uspjeh vazniji od ekipe, tako je uvijek bilo. Vidi mu se i po proslavi golova u Cityu i Wolfsburgu. Takav je i Ronaldo, samo sto ova nasa balerina nije ni blizu tog nivoa, pa to izgleda samo jadno, sebicno i traljavo. Protiv Nigerije je Izetu skinuo loptu s noge, danas Pjanicu. Opucao je jedno 20 puta na ovom prvenstvu, da dobije taj svoj jedan posrani gol. On je vjerovatno zadovoljan sa ovim prvenstvom, svoj ego je dodatno nahranio. Sad moze rec da je dao gol na SP.
On bi radio ispao u grupi i dao jedan gol, nego dosao do polufinala bez postignutog gola. Takav je tip, na nasu zalost. Sebican, pun sebe, a nema kvalitet jednog Ibrahimovica ili Ronalda.
Svi smo vidjeli da je svjesno smetao Pjanicu da ovaj ne bi postigao gol. Niko mi ne moze reci da nije bilo tako...
I ja bi se sad trebao upustati u neke rasprave?
Ovdje ispade da zbog zbog Dzeke izgubili protiv Nigerije, a istina je da je bilo barem pet losijih na terenu, plus izgubljeni Susic sa svojom formacijom.
Moze jedno pitanje prije nego sto se oprostim od ove bolesne teme: kako se osjecate kad Edin pogodi za reprezentaciju? Ono, drago ti zbog gola repke, a gadi ti se tip koji ga je (po ko zna koji put) zavalio? Kakav je osjecaj?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
što bi ja takve poput tebe malo za jaja, pa zavrto, dok plavi liceKrojcicaHills je napisao/la:sta tebe boli k sta ja radim ?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
stvarno duhovitoZahaKING je napisao/la:što bi ja takve poput tebe malo za jaja, pa zavrto, dok plavi liceKrojcicaHills je napisao/la:sta tebe boli k sta ja radim ?mudonja na forumu. mrš.
I hope your hand dries out.Virtu4l je napisao/la:Što to, ja sam Ovrebu poslao desetak porukaCartman je napisao/la:Daj uozbiljite se. Moramo li se uvijek sramotit? Pustite covjeka. Jos fali da mu nadjete djecu pa ih njih pocnete maltretirat.kako se na engleskom kaže 'ruka ti se osušila dabogda'
A znam lika sto mu je bio komsija skoro, kaze bilo mu je osiguranje ispred kuce mjesecima, nesto nezamislivo u Norveskoj inace. Opasni ste vi plavci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

klan se drži na okupu i dalje
Tri havera ljuta, a ljuti krajišnik je trebao dobiti barem poluvrijeme danas, da i Dijamantu bude srce na mjestu
Ovaj Ibro je kralj. Boli njega qurac. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ocajne Kucanicelet3 je napisao/la:
klan se drži na okupu i daljene može im niko ništa, jaci su od sudbine
Tri havera ljuta, a ljuti krajišnik je trebao dobiti barem poluvrijeme danas, da i Dijamantu bude srce na mjestu
StarMo nije skutorija...
Ne znam je li iko stavio ovo ili komentarisao, ali evo izvinite ako je bilo.
Znaci potpuno identicni golovi, lijevom nogom, kroz noge, od stativu u istu stranu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znaci potpuno identicni golovi, lijevom nogom, kroz noge, od stativu u istu stranu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
da nije dao gol prije poluvremena sigurno nebi se ni digao i poceti trcati pa igrati bolje, smetao je i Pjanicu na jednu priliku. Odlican gol ali ocekuje se puno vise od njega, on je najveci igrac BiH i djeca ga gledaju i vole.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
Chupacabra
- Kontakt:
Koja slučajnost čovječecaseres je napisao/la:Ne znam je li iko stavio ovo ili komentarisao, ali evo izvinite ako je bilo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Svaka ti cast!bparena je napisao/la:
@Consigliere
hos odgovor - danas mi je sve bilo TUZNO i zalosno. "yebo te on sad - nosi ga kuci sminkeru" to je bila ne samo moja reakcija u kaficu na covjeka koji nekoliko noci ranije nije htjeo guzove da digne i nogu da pruzi za uspjeh i nasu srecu...
I savjet: nadji na netu i pogledaj jos jednom tekmu kontra Nigerije pa se uvjeri zbog koga smo je izgubili a radi koga smo je trebali uzeti. Zivio
Fit Tony: I keep my friends close...
Ljuti Krajišnici su pored ostalih bili Hasib Mahmić, Vildan Pehlić, Almir Kasumović rahmet im duši. Nije Ibričić sigurno, on je Džekin haver i pratnja na pripremama. Ljude koji su poginuli na putu da bi gledali repku BiH i jednog Ibričića ne možeš nikako uspoređivati, jedino zajedničko im je mjesto porijekla. Ništa višelet3 je napisao/la:a ljuti krajišnik je trebao dobiti barem poluvrijeme danas, da i Dijamantu bude srce na mjestu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Edine ti si ponos ove države.
Na EURU 2016 očekujem krunu reprezentativne karijere.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Edin definitivno nije najveci krivac za poraz protiv Nigerije.
Zabio je kao i protiv Irana gol koji bi definitivno promijenio tok tekme ali eto, sudija ga nije htio priznati.
Puno su gori bili ovi u odbrani, zbog kojih je svaki napad Nigerije bio preopasan.
Kompleksasi ce uvijek pljuvati po Edinu i pljuju vec godinama a ne samo sada.
Oni ti ga puše Edine, Edine Edine!
Zabio je kao i protiv Irana gol koji bi definitivno promijenio tok tekme ali eto, sudija ga nije htio priznati.
Puno su gori bili ovi u odbrani, zbog kojih je svaki napad Nigerije bio preopasan.
Kompleksasi ce uvijek pljuvati po Edinu i pljuju vec godinama a ne samo sada.
Oni ti ga puše Edine, Edine Edine!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.