Safet Sušić - Pape

the scouser
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la the scouser » 26 jun 2014, 00:46

Consigliere je napisao/la:Ajmo realno:

- jesmo li druga najkvalitetnija ekipa u grupi? jesmo
- jel objektivan i ocekivan cilj bio osmina? jeste
- jel cilj ostvaren? nije

PAPE, hvala i dovidjenja! :salut:
To je to, kraj priče.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 00:47

Virtu4l je napisao/la:Kad je potpisao novi ugovor cilj je bio plasman na SP.
Potpisao je i prije toga jedan ugovor,a cilj je bio plasman na EP.
Pa smo demolirani u baražu...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 jun 2014, 00:47

Ogroman problem vidim u samoj cinjenici da je Safet mutav. Kako covjeku objasniti da je on pogrijesio kada je mutav. On je yebeno mutav lik. Da ponovim, MUTAV, ali dzaba kada ne konta da je mutav.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 00:49

1988risha je napisao/la:Pa sad se samo čeka,da se vidi hoće li ga neki SPOR u Turskoj tražit... To je sve... U savez se nema sta uzdat da će tražit nekog drugog,svi su ono zajedno,i u pobjedi i u porazu,plate se beru... Nama nesto znaci 1/8 finala,njima ako ćemo pošteno ne znači ništa... Oni su pare digli... vidjeli more,plaže... zasto bi se ponovo mucili s dovođenjem novog selektora,ako Papeta ni jedan klub neće,a vjerovatno neće... Ovako će gurat sve dok ne doživimo fijasko,i to je to...
Reprezentacije koje ovo prvenstvo završe već u grupi osvojit će po 5,8 miliona eura, dok plasman u osminu finala donosi 6,6 miliona eura.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 jun 2014, 00:49

the scouser je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ajmo realno:

- jesmo li druga najkvalitetnija ekipa u grupi? jesmo
- jel objektivan i ocekivan cilj bio osmina? jeste
- jel cilj ostvaren? nije

PAPE, hvala i dovidjenja! :salut:
To je to, kraj priče.
Upravo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jun 2014, 00:53

Pape hvala za sve, al odlazi... Počeo si lutat brate mili, ni sam više ne znaš šta ćeš...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2014, 00:54

DonCorleone je napisao/la:Ogroman problem vidim u samoj cinjenici da je Safet mutav. Kako covjeku objasniti da je on pogrijesio kada je mutav. On je yebeno mutav lik. Da ponovim, MUTAV, ali dzaba kada ne konta da je mutav.
SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC BIH SVI VREMENA , PRVI KOJI JE BIH ODVEO NA JEDNO VELIKO TAKMICENJE ,NAJBOLJI IGRAC PSG SVIH VREMENA ,ovo su ti cinjenice volio neko safeta ili ne .i ja ne volim murinja al je on najbolji trener danasnjice to njegovi rezultati govore .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 00:56

bordobijeli je napisao/la:SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC BIH SVI VREMENA , PRVI KOJI JE BIH ODVEO NA JEDNO VELIKO TAKMICENJE ,NAJBOLJI IGRAC PSG SVIH VREMENA ,ovo su ti cinjenice volio neko safeta ili ne .i ja ne volim murinja al je on najbolji trener danasnjice to njegovi rezultati govore .
Zamisli, šest godina na klupi reprezentacije... neprocjenjivo. Biće nestašica aparata :yawn:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 jun 2014, 00:57

bordobijeli je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Ogroman problem vidim u samoj cinjenici da je Safet mutav. Kako covjeku objasniti da je on pogrijesio kada je mutav. On je yebeno mutav lik. Da ponovim, MUTAV, ali dzaba kada ne konta da je mutav.
SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC BIH SVI VREMENA , PRVI KOJI JE BIH ODVEO NA JEDNO VELIKO TAKMICENJE ,NAJBOLJI IGRAC PSG SVIH VREMENA ,ovo su ti cinjenice volio neko safeta ili ne .i ja ne volim murinja al je on najbolji trener danasnjice to njegovi rezultati govore .
E ovo je vec vrhunac debilizma. Vole ga oni sto su na njegovom levelu. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 00:57

Mozambik je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Pa sad se samo čeka,da se vidi hoće li ga neki SPOR u Turskoj tražit... To je sve... U savez se nema sta uzdat da će tražit nekog drugog,svi su ono zajedno,i u pobjedi i u porazu,plate se beru... Nama nesto znaci 1/8 finala,njima ako ćemo pošteno ne znači ništa... Oni su pare digli... vidjeli more,plaže... zasto bi se ponovo mucili s dovođenjem novog selektora,ako Papeta ni jedan klub neće,a vjerovatno neće... Ovako će gurat sve dok ne doživimo fijasko,i to je to...
Reprezentacije koje ovo prvenstvo završe već u grupi osvojit će po 5,8 miliona eura, dok plasman u osminu finala donosi 6,6 miliona eura.
Ne razumijes ti mene... Kazem ti da cemo mi biti ogorčeni danima što nismo prošli... A oni iz saveza će već sutra na to zaboravit,izaci ce na neku konferenciju,reći kako je rezultat u okviru očekivanog,dat podršku Papetu i to je to! Pare su svakako legle... sad mogu uzivat... A mi cemo jos danima pisat o idiotskoj postavi protiv Nigerije...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 jun 2014, 00:58

Vidim da pali, Safet je MUTAV :mrgreen: ! On je yebeno mutav lik!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2014, 01:00

Virtu4l je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC BIH SVI VREMENA , PRVI KOJI JE BIH ODVEO NA JEDNO VELIKO TAKMICENJE ,NAJBOLJI IGRAC PSG SVIH VREMENA ,ovo su ti cinjenice volio neko safeta ili ne .i ja ne volim murinja al je on najbolji trener danasnjice to njegovi rezultati govore .
Zamisli, šest godina na klupi reprezentacije... neprocjenjivo. Biće nestašica aparata :yawn:
Ma jašta, nek crknu hejteri, koga briga što će reprezentacija da grohne kao nikad.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 01:00

A Papet podržavaju isti likovi kao i ovi u navedenom tekstu... smorili čovjeka ni kriva ni dužna,kontali da je sudija :salut:
slika

Englez Peter O'Leary, putem Facebooka, napisao je pismo Bosancima i Hercegovcima, jer je njegov korisnički profil bio preplavljen porukama navijača BiH.

Naime, grijeh Petera O'Learyja, je to što ima isto ime kao sudija s Novog zelanda koji je oštetio našu reprezentaciju protiv Nigerije.

"Građani Bosne i Hercegovine i dijaspore u svijetu. Molim vas da pročitate ovo prije nego mi pošaljete poruku. Ja nisam sudija sa Novog Zelanda", napisao je Peter.

"Ovo je ljubazna poruka svim Bosancima, onima u BiH i svijetu, koji mi šalju poruke o tome kako je BiH eliminisana sa Svjetskog prvenstva. Dijelim ime i prezime sa sudijom tog susreta. On je sa Novog Zelanda, ja sam iz Engleske. Ponovit ću još jednom. Nisam sudija koji je neopravdano poništio legalan gol Edina Džeke", napisao je O'Leary na Facebooku.

Zanimljivo je da je ovaj Englez očito zaljubljenik u našu zemlju, vidi se to po njegovim statusima, ali i po tome što na naslovnoj strani svog Facebook profila ima sliku Starog mosta.
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 26 jun 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2014, 01:01

Greivis je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
E ovo je vec vrhunac debilizma. Vole ga oni sto su na njegovom levelu. :salut:
ja ga uopšte ne volim i mislim da treba da ode al pisati da je neko mutav a ostace upisan u historiju da nas je prvi odveo na sp i da je nas najbolji igrac svih vremena .

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 jun 2014, 01:01

DonCorleone je napisao/la:Vidim da pali, Safet je MUTAV :mrgreen: ! On je yebeno mutav lik!
Ali ostaje. :facepalm:
Jesmo glupa nacija, ne mogu da vjerujem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 01:02

Virtu4l je napisao/la:
Pa i Maradona je najbolji svih vremena pa je **** od trenera.

Potrefila mu se dobra generacija i lagana grupa, a i to je zamalo uprsko svojim eksperimentima.

Zaboravljamo stativu Nemeca na pocetku drugog poluvremena.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 01:03

DukeOfWellington je napisao/la:Ma jašta, nek crknu hejteri, koga briga što će reprezentacija da grohne kao nikad.
Ti i ja ništa ne možemo promijeniti. U takvim situacijama uvijek biram opušteniju varijantu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 jun 2014, 01:04

Greivis je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Vidim da pali, Safet je MUTAV :mrgreen: ! On je yebeno mutav lik!
Ali ostaje. :facepalm:
Jesmo glupa nacija, ne mogu da vjerujem.
Ako ostane, propada najjaca generacija svih vremena, a ja napustam forum ako se to desi :mrgreen: . Rusi mi zdravlje koliko je glup ali najgore je da nije ni malo svijestan koliko je glup. Fakat je svako kriv osim njega :evil: . Glup i mutav, majko mila koja kombinacija za celu reprezentacije.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2014, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ma jašta, nek crknu hejteri, koga briga što će reprezentacija da grohne kao nikad.
Ti i ja ništa ne možemo promijeniti. U takvim situacijama uvijek biram opušteniju varijantu.
Možemo se barem nadati boljem. Ostanak Sušića znači i ostanak Spahića, to želiš?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2014, 01:05

Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pa i Maradona je najbolji svih vremena pa je **** od trenera.

Potrefila mu se dobra generacija i lagana grupa, a i to je zamalo uprsko svojim eksperimentima.

Zaboravljamo stativu Nemeca na pocetku drugog poluvremena.
ja i nisam rekao da je dobar trener nego sam napisao sta je sve covjek postigao a mutav :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic, passatb6, torbica i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []