Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Imao srece covjek, al ostaje cinjenica da je mutav.
Pogledaj samo jedan intervju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok mutav jeMozambik je napisao/la:Imao srece covjek, al ostaje cinjenica da je mutav.
Vahu ili Duska zelim..... ako dodje neko tipa alkosa Blaza ili pocetnika tipa Sergeja ostavi "mutavca i amidzu" Papeta, AMAR OSIM bi isto ovako ako ne bolje vodio "zmajeve"
Zadnja izmjena: normalaba, dana/u 26 jun 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Više puta sam napisao da bih pristao na sve samo da Spahić ode iz reprezentacije, ako bi Pape bio cijena toga, zašto da ne.DukeOfWellington je napisao/la:Možemo se barem nadati boljem. Ostanak Sušića znači i ostanak Spahića, to želiš?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pogledaj mimiku, nacin izrazavanja, nacin razmisljanja, zvaku tokom himne, onaj duks na svijetskoj sceni itd.!Mozambik je napisao/la:Imao srece covjek, al ostaje cinjenica da je mutav.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nas kapiten, nas gazija ostaje. Dusko ce ga dovest u redVirtu4l je napisao/la:Više puta sam napisao da bih pristao na sve samo da Spahić ode iz reprezentacije, ako bi Pape bio cijena toga, zašto da ne.DukeOfWellington je napisao/la:Možemo se barem nadati boljem. Ostanak Sušića znači i ostanak Spahića, to želiš?
-
bordobijeli
- Kontakt:
bajevic,vaha ili amar osim bilo ko od njih trojice bio bi dobarElegant je napisao/la:Ko li ce nas sad voditi?
- donniedarko
- Kontakt:
Nema smisla fkt da ostane pored ozbiljnih imena kao Bajevic !
S novim sistemom takmicenja bi daleko dogurali na EP 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto, sam kažeš da si upućen u to šta on radi 10 godina. Jedan Sušić, koji ga nakon najgore partije u karijeri ne smije ostaviti na klupi, trebao bi da se obračuna sa njim koji je pustio korijenje koje seže puno dalje od samog terena i učvršćeno je u zidovima zgrade Saveza. I to Sušić koji sada ima još i repove radi nekih stvari, o čemu bi Spahić jedva čekao da kaže. Samo veliki autoritet bez repova može da kaže doviđenja Spahiću sve skupa sa njegovom jeftinom SPACE TV demagogijom. Ja ne znam šta treba da se desi da Spahić ode pod uslovom da Sušić ostane, to mi je krajnje nerealan scenario.Virtu4l je napisao/la:Više puta sam napisao da bih pristao na sve samo da Spahić ode iz reprezentacije, ako bi Pape bio cijena toga, zašto da ne.DukeOfWellington je napisao/la:Možemo se barem nadati boljem. Ostanak Sušića znači i ostanak Spahića, to želiš?
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 26 jun 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Vaha ne jer ce dobiti ponudu nakon SP da ne moze odobit.bordobijeli je napisao/la:bajevic,vaha ili amar osim bilo ko od njih trojice bio bi dobarElegant je napisao/la:Ko li ce nas sad voditi?
Dusko OK
Amar hamm ne znam nije on za toga
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bordobijeli je napisao/la:bajevic,vaha ili amar osim bilo ko od njih trojice bio bi dobarElegant je napisao/la:Ko li ce nas sad voditi?
Neko ko ima muda da otjera Spahica, Ibricica i jos njih par!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Amar hamm ne znam nije on za toga[/quote]
Kad je mogo Sajo od Zavidovica onda moze i Amar.
Kad je mogo Sajo od Zavidovica onda moze i Amar.
- imekorisnicko
- Kontakt:
mnogo se izvinjavam na neupućenosti al u čemu je fol sa SPACE TV?DukeOfWellington je napisao/la: Eto, sam kažeš da si upućen u to šta on radi 10 godina. Jedan Sušić, koji ga nakon najgore partije u karijeri ne smije ostaviti na klupi, trebao bi da se obračuna sa njim koji je pustio korijenje koje seže puno dalje od samog terena i učvršćeno je u zidovima zgrade Saveza. I to Sušić koji sada ima još i repove radi nekih stvari, o čemu bi Spahić jedva čekao da kaže. Samo veliki autoritet bez repova može da kaže doviđenja Spahiću sve skupa sa njegovom jeftinom SPACE TV demagogijom. Ja ne znam šta treba da se desi da Spahić ode pod uslovom da Sušić ostane, to mi je krajnje nerealan scenario.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
[youtube][/youtube]imekorisnicko je napisao/la: mnogo se izvinjavam na neupućenosti al u čemu je fol sa SPACE TV?
- donniedarko
- Kontakt:
Jedina stvar koja mi se dopala na njegovom radu je ostavljanje Ibricica na klupi
Ali onda se zapitam otkud uopste na SP 
- Consigliere
- Kontakt:
Kakvo ce nestrpljenje i iscekivanje u meni vladati svaki put kad ujutro budem palio SS.ba u slijedecih 10ak dana!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Drago mi je sto je barem uspio da ga ne ubaci ni minute na SP-u. Makar to ako nista drugo. Nek je sobarici pokazao gdje joj je mjesto.donniedarko je napisao/la:Jedina stvar koja mi se dopala na njegovom radu je ostavljanje Ibricica na klupiAli onda se zapitam otkud uopste na SP
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Kad bi ovo bila samo istina:
''Ovo je moja oproštajna utakmica. Žao mi je što neću više biti na klupi Bosne i Hercegovine. Lijepo je nekada biti slobodan, a ja sam sada slobodan i odlučujem sam o svojoj sudbini. To je moj odgovor. Bit će mi žao kada budem odlazio iz reprezentacije,'' izjavio je popularni 'Pape.'
Za Sušića je ovo bila 44 utakmica, a upisao je 22 pobjede, 15 poraza i 2 remija.
''Ovo je moja oproštajna utakmica. Žao mi je što neću više biti na klupi Bosne i Hercegovine. Lijepo je nekada biti slobodan, a ja sam sada slobodan i odlučujem sam o svojoj sudbini. To je moj odgovor. Bit će mi žao kada budem odlazio iz reprezentacije,'' izjavio je popularni 'Pape.'
Za Sušića je ovo bila 44 utakmica, a upisao je 22 pobjede, 15 poraza i 2 remija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.