Toni Sunjic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

teferič
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la teferič » 25 jun 2014, 21:58

Pored Bešića, dobitak prvenstva.

Osim toga, uvršten u ekipu grupe F po portalo WhoScored:
" onclick="window.open(this.href);return false;

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jun 2014, 21:59

Najlakse je pisat nakon svega , oduvijek sam branio i njega i zukanovica od naleta hejtera. Nasa defanzivna linija sem budnesligasa je u pet deka. Idalje mislim da je zukanovic kompletniji igrac od tonija medjutim toni se moze koristit protiv skakci jakih ekipa i ekipa koje nisu tako prodorne. Dva sasvim solidna nastupa na SP , uz malo srece mozda i napusti ukrajnu svakako bitno da je da ga imamo ... Bravo majstore :bih:

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 25 jun 2014, 23:02

Iako osporavan mnogo puta momak je pokazao da ima kvalitete za reprezentaciju, odigrao je skoro bez greske obje utakmice na prvenstvu i definitivno igrac na kojeg mozemo racunati. Vidjeti kakva ce biti situacija u Ukrajini(ovi nemiri), ako se smiri neka nastavi i razvijati se tamo. Ukrajinska liga je dobra i njegov klub igra evropsku ligu. Svaka cast

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 23:52

grgr je napisao/la:Najlakse je pisat nakon svega , oduvijek sam branio i njega i zukanovica od naleta hejtera. Nasa defanzivna linija sem budnesligasa je u pet deka. Idalje mislim da je zukanovic kompletniji igrac od tonija medjutim toni se moze koristit protiv skakci jakih ekipa i ekipa koje nisu tako prodorne. Dva sasvim solidna nastupa na SP , uz malo srece mozda i napusti ukrajnu svakako bitno da je da ga imamo ... Bravo majstore :bih:
Tako je sasvim solidan nastup. Mada je kod gola Iranaca on zakasnio. Po meni je ipak Zukanovic malo bolji igrac od njega. Odnostno spretniji je i sigurniji sa loptom. Ima i malo brze reflekse. Sto se tice igre glavom tu je Sunja najbolji. Mada Zukanovic ni tu nije los. Ako ga ova dva nastupa na SP nece prodati onda neznam sta ce.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 23:56

Toni otkrovenje.Nadam se da ce ici u bolji klub,njegove igre sigurno nisu prosle nezapazeno.
Jos iskustva i eto pravog stopera.
Bravo Toni.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 01:37

Najugodnije iznenadjenje na turniru za nas. Samo mu mogu pozeljeti da nadje kakav nama blizi klub, pa da ga mozemo cesce i pratiti... Sretno, care! :bih:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 02:12

Pojedoh goFno Toni zbog tebe, uvijek sam bio mišljenja da od tebe nema ništa, iskreno. Malo pomalo stvaram novu sliku o tebi iz razloga što pružaš sve bolje i bolje partije u dresu repke, samo nastavi! :thumbup:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jun 2014, 23:43

Zaboravih da pozdravim dobre partije ovog čovjeka. Živio ti nama! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 jun 2014, 23:48

Toni majstore ako sad ne pređeš u neki jači klub, nećeš nikad :bih:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 29 jun 2014, 00:10

I ja sam bio misljenja da je los. Odigrao je odlicno sa jednim kiksom ne mogu se sjetiti u kojoj utakmici od ove tri kada je lagano dodao nazad loptu i skoro da je protivnik stigao to ali smo nekako izbacili. Osim tog kiksa sto nekad tako lose doda ekstra odigrao. Samo se nadam da nije onaj adrenalin efekat i da je ovo ono kad te opuca adrenalin pa igras negdje ili radis nesto puno bolje nego ustvari jesi. Ali ako ovako uvijek bude igrao treba biti ispred bicakcica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 00:11

TONI NE ZASLUZUJEMO TE !

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 29 jun 2014, 00:31

Kad sam vidio Šunjića u sastavu protiv Nigerije, kont'o sam da su sa Spahićem u zadnjoj liniji igrali i lošiji igrači od Tonija, pa je to Spahić stizao krpiti. Međutim, ispade da je Šunjić popravljao Spahićeve greške.

slika

Sigurno pozitivno iznenađenje.
FK Željezničar 1921

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jun 2014, 00:44

Nadam se uskoro da će ići iz ukrajinske lige, još je Luhansk na krajnjem istoku, a tu su najveći problemi, pitanje je hoće li se uopšte igrati liga. Nadam se transferu u jači klub, da napreduje aBd, sa štoperima smo godinama u nazad tanki.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jun 2014, 00:51

Mislio sam da je Toni novi Adnan Mravac, na srecu pogrijesio sam, i mnogo nas je pogrijesilo po pitanju ovog momka, i njemu zelim da se prebaci zapadnije ili istocnije u Rusiju ne bi bio problem sam da se kupi iz rata

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jun 2014, 00:53

Minimum minimum ako bi zelio da bude u prvih 11 reprezentacije. Je da zaigra za neki klub iz liga petice standardno. Makar klub pri dnu tabela. Tek tada bi se vidjela njegova stvarna vrijednost. U utakmicama protiv jakih protivnika. Isto tako u takvim timovima bi prije napredovao kao igrac. Ako ga DVIJE utakmice u prvih 11 na SP nisu prodale. Onda ga nece nista !!!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 jun 2014, 09:55

Dajte jbt vise s tom pricom, liga nije mjerilo.. pri tome ne mislim sad da igra u drugoj ligi belgije i sl. Onaj ko ima kvalitet ce sigurno isplivat i ako nista izborice se za status u klubu i ligi u kojoj nastupa. I jake utakmice jesu plus ali nisu presudne pa imas Bicakcica igra BL pa do sad nije nesto odusevljavo i ne vidi se bog zna kakva razlika izmedju njega i Tonija. Najbolji primjer i je i Besic i kamaru rusa i ukrajinaca koji su odlicni igraci a rijetko koji ode iz domace lige.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 01 jul 2014, 17:40

Postoji veliko zanimanje za usluge Toni Šunjića, kako sad stvari stoje najbliži je jednom Bundesligašu.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jul 2014, 17:46

Dobra stvar bi to bila. Kako za njega, tako i za reprezentaciju. Sretno Toni, kako god! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 jul 2014, 17:48

da neće u WERDER :D :D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jul 2014, 18:08

Može u Hoffenheim, to bi bila dobra stvar za nas, imali bi uigran tandem Bico-Šunjić :bow

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.