Saki i Svenad

To je samo dokaz da raja ne voli ulizice i poltrone.imekorisnicko je napisao/la:Ja koliko se sjećam, on kad je tek došao bio je prilično omiljen među rajom, a sadinače ima jedan snimak kad ga Baho kritikuje...
Hokejom na travi. Al' to nema kod nasConsigliere je napisao/la:Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske?
Kao što @pisac reče ide podvijena repa u Srbiju, tamo će mu na Areni dati da prenosi Klasuru pardon Clausuru iza 3 sata, da svojim drečanjem poveća share u ta doba.Consigliere je napisao/la:Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske?
njegov duhovni otac Senad, kako sam kaže,a inače mi je uvijek bio pomalo homosexualan sa onim uzdisanjem dok prenosipisac je napisao/la:To je samo dokaz da raja ne voli ulizice i poltrone.imekorisnicko je napisao/la:Ja koliko se sjećam, on kad je tek došao bio je prilično omiljen među rajom, a sadinače ima jedan snimak kad ga Baho kritikuje...
Dok si normalan raja ce te gotivi.
Cim pocnes pretjerivati donji si.
Marjan je trenutno u sluzbi onih koji ga placaju i reci ce bilo sta.
Igraci, ondnosno Senad ga koriste.
Samo ne znam gdje ce kad ga uskoro Senad sutne
Nema vise prenosa, nema vise reprezentacije. Ako Senad nikoga ne placa, ne vjeruj ni Marijana da ce.
Imam osjecaj da ce se ubrzo u Srbiju vratiti podvijena repa.
Ovog poltrona ne znas je li ruznije slusati ili vidjeti
habib je napisao/la:Marijane volimo te, pozdrav iz Bihaća
Kako su u zadnje vrijeme gurali onog malog Vedada i forsirali imam osjećaj da će na novu TV da pređe, koja sad veze nemamo.Consigliere je napisao/la:Sta mislite cime ce se baviti kad Face(palm) izgubi i prijateljske?
Nema šanse osim ako nije sredio povratak na male ekrane jer je sa te iste TV bukvalno otjeran i nikada im nije zaboravio.IronMany je napisao/la:Glavu dajem da ima Bahe iza ovog sto je BHT sredio signal i sto su preuzeli prava na prenose utakmica reprezentacije.Ima njegovog dijela i guranja da se to odradi, smijem glavu dati. I neka je....
Nisam znao za to da je otjeran sa BHT-a. Medjutim to ne mijenja cinjenicu da bi mozda od dva zla izabrao ono manje. BHT je ipak javni servis i siguran sam da je pomagao oko toga, kako iznaci nacin da se syebe ovaj sto pozdravlja djevojku u eter tokom prenosa.Janez je napisao/la:Nema šanse osim ako nije sredio povratak na male ekrane jer je sa te iste TV bukvalno otjeran i nikada im nije zaboravio.IronMany je napisao/la:Glavu dajem da ima Bahe iza ovog sto je BHT sredio signal i sto su preuzeli prava na prenose utakmica reprezentacije.Ima njegovog dijela i guranja da se to odradi, smijem glavu dati. I neka je....
To je praksa kod fife, EP i SP se daje državnoj televiziji, da bi što više ljudi moglo besplatno gledati utakmiceNeutral je napisao/la:Samo je državna televizija i imala pravo na prenose Svjetskog prvenstva, ne samo u BiH, nego svugdje.
Mislio je on na naredni ciklus kvalifikacija jer je FACE TV do sada imao gostujuće, a BHT iz Zenice.Neutral je napisao/la:Samo je državna televizija i imala pravo na prenose Svjetskog prvenstva, ne samo u BiH, nego svugdje.
Skin'o ga frajer u orginaluimekorisnicko je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.