Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Batko
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Batko » 25 jun 2014, 23:20

Durden je napisao/la:Muhamed Bešić je najbolji igrač reprezentacije BiH koji je nastupio na prvenstvu u Brazilu.
Uz Begovica

Sent from my Home using fingers

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 jun 2014, 00:11

Muhamede,nikakve Celte,ne zuri.
Ti si igrac za velikog kluba,odmah,bez ikakvih preskakanja.Moras raditi jos,mlad si,temperamentan ali ti si buduca svjetska zvijezda,nema nikakve sumnje.
Sretno junacino bosanska.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 00:14

drummer je napisao/la:Muhamede,nikakve Celte,ne zuri.
Ti si igrac za velikog kluba,odmah,bez ikakvih preskakanja.Moras raditi jos,mlad si,temperamentan ali ti si buduca svjetska zvijezda,nema nikakve sumnje.
Sretno junacino bosanska.
vidi se da se ne razumiješ u fudbal iskreno.
Treba tebe pooslušat, zaglaviti u "velikoj" ekipi, pa da ne zaigra iako je kvalitetniji, samo zato jer je bosanac. De ba ne budi naivan, prvo nek izgradi ime, a ne da sjedi na klupi jer neki brazilac/spanac/englez/njemac ima prednost na osnovu ranijih zasluga.. ;)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 00:19

Vidi se kolko smo zaostali u fudbalu, kod nas je jos u glavi jugoslavensko pravilo, nikud prije 28 godina.

Danas se Hrvati, Srbi prodaju u velike ekipe sa 19,20 godina, al mi trebamo sacekat da izgradimo ime.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jun 2014, 00:22

U procesu dominiranja Primera Lige u Celti ove sezone, zapazit će ga Luis Enrique i dovesti ga sljedeće ljeto već da pokaže ublehama Busquetsu i Mascheranu kako se igra fudbal. Citirajte me slobodno sljedeće godine :kafa:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 00:23

Ne razumiješ šta hoću da kažem. Nisam rekao da tavori po nekim ligama ala ruska/turska, nego da ne cilja na timove koji su A klase zato što će tu biti "talenat" a ne "pojačanje", a svi znamo šta se desi s našim talentima..i Mire je grijao klupu u lyonu određeno vrijeme, dok nije došao kao pojačanje u Romu, a i tu je tavorio pomalo dok se nije izborio ;)

Svakako da bi možda Arsenal bio najbolja opcija, onaj pedofil forsira mlade igrače :mrgreen: al' mislim da je za Mumeta bolja Španska liga, gdje samo "strijeljaju" i trče. Je*eš engleski build up, dodaj tamo, prebaci vamo, pa ako Runi zabije... Našu repku niko ne "udari" na build up nego nas trkom razvuku i sjebu.

Celta je bingo. Posebno zbog veza sa Barcelonom ;) kroz 1 sezonu Mume bi već bio na radaru :) Sorry al to je moje misljenje
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2014, 00:29

http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... tance.html

U pojedinim trencuima je previše agresivan ali grb na lijevoj strani je jedan od razloga za tu agresivnost, borbenost na terenu. Momak koji je bez razloga bio stavljen u drugi plan u utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Pod pritiskom medija Safet mu je uputio poziv i na ovom prvenstvu smo vidjeli da je to u potpunosti opravdao.

Budućnost naše reprezentacije.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 jun 2014, 00:42

Bravo mali sto sam vise gledao tvoju igru sve sam sigurniji da nije vazno u koji klub ides. Jedino je bitno da budes u ligama petice jer za godinu svakako zavrsavas u nekom od velikih klubova. Jos jednom bravo Besa.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 26 jun 2014, 01:11

Bez ikakvog pretjerivanja. Ja jos nisam vidio da jedan igrac toliko promjeni igru jednog tima i daje (barem se meni tako cini) toliko sigurnosti, imam osjecaj da kad on igra da mozemo svakog pobjediti, zaista cudno :geek: , od Ivory Coasta ja ne znam dali je imao gresku ?! uglavnom veliki veliki dobitak za nas, Mume dobro dosao u Zmajeve :bih: :bih:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 01:32

Za nas stare forumase nije, ali za vecinu je otkrovljenje prvenstva! Bravo Besicu! :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 26 jun 2014, 08:52

Mislim da smo "dobili" igraca za sljedecih 13 godina! Ovaj momak je bio najbolji na SP u dresu BiH. Svaki duel isao je 100% On je ZMAJ! A 70% ostalih, mogu se samo ogledati...
G BUSSA BUSS

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 26 jun 2014, 09:11

Nerminovic je napisao/la:Ludjak. :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji kralj, volim ga kao brata. :tokralju:

slika
:lol: :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 09:45

Kako ga je samo Spaha gledao kada je rusio one Nigerijce ko domine. Posebno kad je skrsio Emenikea dva puta zaredom po nogama. U stilu bravo mali. Ovaj je jos gori od mene. :thumbup: :thumbup: :bow: :bow:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 jun 2014, 09:46

slika
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 26 jun 2014, 09:56

Celta Vigo tamo bi igrao... mlad :kafa: i samo nebo je granica.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 10:03

MB7 je napisao/la:Celta Vigo tamo bi igrao... mlad :kafa: i samo nebo je granica.

Najbolje mu je Bundsliga, Serie A ili Engleska liga. Celta Vigo je dobar izbor ali tek iza ovih. Ali svakako je puno bolji klub od sadasnjeg. Najvaznije mu je sada da igra redovno. Mozda ni Arsenal nebi bio los izbor, ako bi dobio garancije da ce odigrati bar 20-tak utakmica godisnje. Cak i Cardiff bi bio odlican izbor ako bi uspjeli ostati u ligi ove sezone. Ovako nebi bilo lose. Kad bi znao da se sljedece godine odma vracaju u Premiership. Ali to je nemoguce znati.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 26 jun 2014, 10:08

Ajax je napisao/la:
MB7 je napisao/la:Celta Vigo tamo bi igrao... mlad :kafa: i samo nebo je granica.

Najbolje mu je Bundsliga, Serie A ili Engleska liga. Celta Vigo je dobar izbor ali tek iza ovih. Ali svakako je puno bolji klub od sadasnjeg. Najvaznije mu je sada da igra redovno. Mozda ni Arsenal nebi bio los izbor, ako bi dobio garancije da ce odigrati bar 20-tak utakmica godisnje. Cak i Cardiff bi bio odlican izbor ako bi uspjeli ostati u ligi ove sezone. Ovako nebi bilo lose. Kad bi znao da se sljedece godine odma vracaju u Premiership. Ali to je nemoguce znati.
Ne vjerujem da bi mogao igrati u Premiershipu zbog radne dozvole. U Seria A ne moze imati nekog napretka bunkerasi nema loptanja u Spaniji bi ispadao ali bi vjerujem stekao mnogo vise def. znanja i iskustva. Ganja se, trci 90 min gore dole.. a Muhamed zna lopte i zna def. :kafa: Njemackoj je vec bio, BVB kod J.Kloppa bi bilo odlicno ali to su samo nase zelje :(

Kakav Kardif :facepalm:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 26 jun 2014, 10:19

Muhamed Besic - BESAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 jun 2014, 10:24

slika

dok ne ubije nekog od ovih štopera neće se proć
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 jun 2014, 10:33

http://bleacherreport.com/articles/2110 ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;

prema jednoj drugoj stranici je M’gladbach zainteresovan za njega
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Beli98, Drum, GG3, hurem, komax, Micron, SanaBosna, Sensei i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []