Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi

Po Vašem mišljenju, Marjan je...

Klasični uvlakač, prevrtljivac i poltron
111
55%
49
24%
42
21%

Ukupno glasova: 202

IronMany
Kontakt:

Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 02:42

taj rad....

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 jun 2014, 02:44

tek sad vidim temu, odlična je
:thumbup:
jedan pozdrav za picopevca Marijana
btw. Maki, kako je u Džekinom pakašu?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jun 2014, 05:07

Zanimljiva stvar "obraćanje naciji" kako bi se vjerovatno po Begićevom naređenju odvukla pažnja sa onoga što je izjavio samo nekoliko dana ranije. Dokazao je kakav je narkoman od čovjeka i debil. Ako ti je Spaha pošten i dobar vodi ga kući, a možeš i Papeta zajedno sa Spahom! Možeš i Dijamanta, a nadimak Zmajevi nabij sebi u... Ljiljani! :bih: Što se tiče nolajfera, ima nas na forumu raznih, ima ovdje fakultetski obrazovane raje i onih koji se obrazuju za razliku od tebe koji nemaš ni 4 razreda osnovne! Velika je razlika između seljaka (mn. imenice "seljak"-genitiv) i seljačine Marijana Mijajlovića (čitaj narkomana). Gotivio sam te kao čovjeka i komentatora, ali sad vidim kakav si idiot. Pozdravi kod kuće! Preporučujem da osim selektora i pojedinih igrača promijenimo i komentatora i da ovog heroinskog kralja pošaljemo u mp3!
Marijane, Marijane, Marijaneeeee, Marijane, Marijane, Marijaneeee, Marijane, Marijane, Marijaneeeeee, napuši se...!!! :zviz: :wave:
[youtube][/youtube]

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2014, 07:18

Marjaneee koooo diiiiro??? Mojne da se uzrujavas Marjane nije dobro po psihu, vidim da si sazrio za za dobrog shrinka probaj mislim da ti koja terapija nije na odmet normalno uz koji malo sezci anti depresant.
Suvisno je trositi rijeci na ovog lika, bio mi je simpa iz pocetka ali istrosile se baterije.
Dali je vama bio sumljiv ovaj lik mislim od jednom se pojavi i to iz BG-a, nasa repka je i prije bila blizu istorijskog uspjeha npr. 2003-ce gdje je bio tada??
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 26 jun 2014, 07:29

Je.bo Marjana svi znamo da je levat i hvala dragom Bogu pa ga ne moramo vise slusati dok igra Reprezentacija .

Nego imali ovaj Bahin interview kompletan na yt , volio bi pogledati ??
Glory Glory Man United !!! :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jun 2014, 07:54

Legenda za mene,kao I Divjak Bogicevic itd.itd.Ne gotive ga ovi iz RS,a zna se I sto.
Evo im teme nek se hrane.Samo naprijed Marjane legendo. ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 jun 2014, 09:27

1. Baho je ljubomoran , prvi je on dobijao lovu iz saveza i na racun saveza i to znamo kojeg zla iz saveza , Pusina, Pasalic , Munja....
2. Marjan iritira ponekad svakog , ali frajer je makar pozitivan (sledeci put kad Dzeko primi loptu biti ce gol to mu ne mogu zaboraviti), mojne mi Šuke , Igora , Spahe (mada mi je sad drag nakon onog sa smetljarem) , ova trojca hem sto neznaju hem zna biti 3-4 dodavanja da nekazu nista :roll: Marjan ima svoj stil , malo pokusava da ubaci i viska informacija , neko voli neko ne podnosi , uglavnom ma sta pricali on je i dao nadimke zmajevi, dijamant, mali princ .....
3. FACE TV je ustvari na racun Senada , frajer pokusava biti nezavisan u ovakvoj za*ebanoj drzavi i finansira se od privatnika , i za to mu kapa do poda , ja sam privatnik znam kako je tesko kada nemas stela i jos kad te pokusavaju srusiti , ma sta ko mislio o Senadu , covjek ima ime i prezime i ima mu*a i da ima link iz Brazila a da mu to finansira privatna firma onda je to uspjeh jer to nemaju jace privatne tv iz regiona ;)
4. Marjan ima pravo , MI svi ovdje i kliksu na forumu smo BEZ IMENA I PREZIMENA , znaci lako se meni kao Kobe Bryant nekome na*ebati matere , a drugo je reci ja se zovem Mujo Mujic radim u Mujo doo imam taj i taj uspjeh , a ti narkomane Maki si poltron i veze nemas o poslu idi umi se i sl.

Moje Ime i Prezime zna slucajno i administrator i direktor portala , i zna se da nemam nikakve veze ni sa Senadom (osim sto smo bili zajedno u opsadi Sarajeva ) ni sa Marjanom.

P.S. Ovim putem dajem podrsku i Marjanu i Senadu na trudu da se reprezentacija malo digne sa svojom pozitivom , mozda ste samo pretjerali jer forsirate previse sebe (mada je ralno Senad doveo i Miralema i Vedada prvi i napravio pritisak javnosti da se dovedu u repku , gdje se prije PLACALO da dobijes poziv pogotovo mladi igraci)
Mi smo narod koji brzo zaboravlja , a odmah pocne sa kritikovanjem , ja se divim na hrabrosti i mogucnosu da privatnom lovom ovo postignete :bih:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 jun 2014, 09:40

Nekad ga gotivio al sad vidim da mu je prirodno stanište "zidovi" analnih otvora drugih ljudi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2014, 09:52

Ti moraš da shvatiš neke stvari.

Kao prvo, gdje to piše, u kojoj svetoj knjizi, zavjetu, ma bilo gdje, da onaj ko kritikuje nekog mora da bude neka poznata i uspješna (ovo je ionako relativno) ličnost. To što ja nisam odlučio da otvorim televiziju ne znači niti će ikad značiti da neću uputiti opravdane i oštre kritike prema nekoj lošoj i krajnje neprofesionalnoj televiziji. Nikakav certifikat mi nije potreban da bih to radio niti će mi ikad biti potreban. Što se tiče imena, tačno je da se ovdje piše pod nickovima, ali evo nek kaže ko to od nas koji kritikujemo nije spreman da Marjanu lično u brk saspe sve ovo što misli. Ja sam prvi spreman, što se mene tiče kad god treba, sve ono što sam napisao mogu da mu saspem u brk, ne krijem se uopšte.

I kao drugo, što se tiče toga kako je teško otvoriti privatnu televiziju i kako se Senad namučio bez bilo čije pomoći, ja na to samo mogu reći - šta me briga. Zbog čega sam ja uopšte dužan da i jedan jedini sekund razmišljam o tome kako je njemu bilo teško otvoriti televiziju ili tebi firmu, ili ovom sportsportu portal i slično. Imam li ja ikakve materijalne koristi od Senadove televizije, tvoje firme ili ovog portala? Nemam niti ću ikad imati i shodno tome ne zanima me ni najmanje kako su nastali i kako posluju. Ono što ja vidim je ono što ide u eter, a to što vidim je najobičnija smijurija. Pri tome ne branim niti mogu da branim bilo kome da misli da je program te televizije vrhunski i da je to nešto najbolje što se može gledati. Ali ako sam ja iznio svoj stav i iznio razloge zašto imam takav stav, za što, kako ranije rekoh, nisam trebao nikakvu referencu onda to ne znači da očekujem da se svaki pojedinac mora usaglasiti sa mojim stavom. Ja sam savršeno sretan što sam u stanju da iskoristim pravo da iznesem mišljenje o bilo čemu, a da li će se sa tim mišljenjem neko usaglasiti ili ne to je sasvim druga priča. Ono što je neprihvatljivo u cijeloj priči je to da ti, u ime muka privatnika, pokušavaš da ljudima oduzmeš pravo da iznesu mišljenje o tome uz klasičnu 'šta si ti uradio' retoriku. Nisam ništa uradio i svejedno mislim da je televizija Senada Hadžifejzovića obično smeće. Možda ću sutra nešto uraditi pa će to neko drugi okarakterisati na isti način, pravo na mišljenje ima svako, a koliko mišljenje vrijedi zavisi od toga kakvi ljudi i koliko njih se usaglasilo sa tim mišljenjem. To je to.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 jun 2014, 10:08

Ma nije me briga sta, kako, ko... Cija je Face tv, i tako te stvari. Znam samo iz prilozenog, da je Marjan potrcko te nenormalno iritantan. Bar meni... Ova kritika je dokaz da se ili lahko lozi ili je po obicaju pod uticajem opijata..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 26 jun 2014, 10:22

Kako jedan ozbiljni sportski novinar može prije par dana onako sav razočaran pričati, tačnije rečeno ne pričati( ko je gledao i zna), kukati na atmosferu u repki, kako ne može od pojedinih igrača dobiti izjave.......a sad odjednom sve ok, sve štima. Što je najgore on to sve govori u eter, ma brate pravi reality show. Svaki ozbiljni gledatelj će pomisliti ili da je pukao ili da je promjenio dobavljača...

brazzo
Kontakt:

Re: $: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi

Post Postao/la brazzo » 26 jun 2014, 10:49

legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Saki i Svenad :lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:
to je ta prica lave o kojoj sam piso :D sve receno ovim klipom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jun 2014, 10:53

Amir81 je napisao/la:Kako jedan ozbiljni sportski novinar može prije par dana onako sav razočaran pričati, tačnije rečeno ne pričati( ko je gledao i zna), kukati na atmosferu u repki, kako ne može od pojedinih igrača dobiti izjave.......a sad odjednom sve ok, sve štima. Što je najgore on to sve govori u eter, ma brate pravi reality show. Svaki ozbiljni gledatelj će pomisliti ili da je pukao ili da je promjenio dobavljača...
dobio direktivu iz saveza/ekipe da promjeni ploču ili.... vjerovatno će kod senada dobiti lekciju jer mu je srušio ionako narušeni imidž televizije. ako senad ne raguje, onda je i on isti. a marjan je obični profiter, nekada sa munjom ušanovićem visio po restoranima. samo to mi je dovoljno da vidim koliko je sati kada je taj poltron u pitanju
nema potpisa

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 jun 2014, 10:54

bravo @Duke... ;) , ovo volim , zbog ovoga i postoje forumi , bez obzira sto se neslazemo ali imamo i kulturu dialoga i debatu ;)

ja bih samo napomenuo da se ugledamo na kritike Mese Selimovica ;)

Mi uvijek gledamo covjeka tako da mu istaknemo MAHNE , a nikad VRLINE, nama realno nevalja ni jedna TV ni jedan novinar , sto dolazi do zakljucka da ili MI kao narod neveljamo ili opet MI kao naorod nevaljamo jer smo dopustili da amateri i sljeacine vode glavnu rijec u drzavi ;)

i opet vlast , novinari , javne licnosti i sl. su ogledalo naroda , znaci opet to je slika vecine ;)

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 26 jun 2014, 11:21

Kobe Bryant je napisao/la:bravo @Duke... ;) , ovo volim , zbog ovoga i postoje forumi , bez obzira sto se neslazemo ali imamo i kulturu dialoga i debatu ;)

ja bih samo napomenuo da se ugledamo na kritike Mese Selimovica ;)

Mi uvijek gledamo covjeka tako da mu istaknemo MAHNE , a nikad VRLINE, nama realno nevalja ni jedna TV ni jedan novinar , sto dolazi do zakljucka da ili MI kao narod neveljamo ili opet MI kao naorod nevaljamo jer smo dopustili da amateri i sljeacine vode glavnu rijec u drzavi ;)

i opet vlast , novinari , javne licnosti i sl. su ogledalo naroda , znaci opet to je slika vecine ;)
E zato ovakvima poput MArijana ne treba dati na TV, kao što ti reče da nas amateri i seljačine ne bi više pravile budalama. Ja od novinara koji ode na SP očekujem da nas objektivno izvještaja o stanju u i oko reprezentacije. Ako stanje ne valja, ko će drugi to napisati nego oni. PA i ta kritika može samo dovesti da repka bude bolja.Odstrani sve kojima je lični interes i lična promocija ispred reprezentacije. Mi smo navikli na ne talasaj, polako....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 11:28

IronMany je napisao/la:taj rad....

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 26 jun 2014, 11:36

:kafa: Bas je sebi sada digao reputaciju

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2014, 11:38

Mijajlovicu popusi ga smecaru!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 jun 2014, 11:42

Jos nesta da kazem kad Mimo šahimpašić kritikuje njegov amaterski OBN nebi mogao prenositi ni bozicni turnir u Skenderiji (vrh im je Vjekina kuhinja i slicni ****) , Hayat-u je vrh ZMBT , Baho kad je bio u TV1 isto nisu mogli nista , drzavne TV su tako nesposobne i ako dobiju na tacni prenos neznaju nista vise covjeku pruziti SRAMOTA.
Mislim jest FACE amaterski , ali ljudi to je podvig da su mogli da organizuju i goste i javljanja i sl. pogotovo ono iz Litvanije ;)

jedina profesionlna TV je aljazeera ali oni su reginalni samo sa studiom u BBI i dokumentarcima , a plus neznaju sta ce od Katarske love , a valja privatno da obezbjedis markenting , a zaobilaze te stranacke firme Dodika, SDP , SDA ,... ja kazem uz sve mane ipak treba to izdrazati na ovom nasem jadnom trzistu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2014, 11:46

Marjane javi seeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.