Jel dovoljno reci da je @aldin...MANIJAKAdiFKS je napisao/la:Al' ova 2-3 dezurna strumfa na nasoj temi, pa tacno ne znas bili im se smijao, ili ih sazaljevao. Kakvi rezoni i intelekt, ako se to moze tako nazvati uopste, da se najezis.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Već je počelo rastaljivanje, uzeće nam sve pareJosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:pa koliko ja znam jos 20-tak dana do tekmehilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
A imamo i 12. sa cardiffom![]()
pa prijateljske koje ce se 99% prenositi iz slovenijebrzo ce to proci
samo da se zavrsi ov sa igrackim kadrom haman cu osjediti
Igrate protiv juniora kardifa. Nešto mi sumljiv onaj tan, da se ne misli rastalit pa da završite ko kk bosna
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Šteta,svi smo ocekivali velškog giganta na koševu a ipak samo juniori dolaze.. 
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
I mi ti sve mamu ocekujem, a ipak ti samo seke dolaze...
-
fcsforever
- Kontakt:
Southboy je napisao/la:Šteta,svi smo ocekivali velškog giganta na koševu a ipak samo juniori dolaze..
greska , namjerna li ne ...greska
dolazi kombinovani tim..znaci malo juniora , malo prvog tima
Southboy je napisao/la:Šteta,svi smo ocekivali velškog giganta na koševu a ipak samo juniori dolaze..
Tako ste mali i jadni.
Jesam li ja sta napisao pogrešno ili neku laž..
A ovaj sto spominje majku i sestre,stvarno je duhovit,al eto necu se ja spustat na njegov nivo i vrijedjat najmilije(mislim da te se otac sam srami sto te nije izdrkao)..
Ali sad ozbiljno ako ce doci ti mladi igraci,jaca bi vam provjera mogla biti na nekim pripremama,gdje ce obje ekipe biti nalozene i u punom trenaznom procesu,a ovako ovo ce biti tekma za "navijace",vise šprdnja i dobri potezi za raju nego neka ozbiljna provjera..
A ovaj sto spominje majku i sestre,stvarno je duhovit,al eto necu se ja spustat na njegov nivo i vrijedjat najmilije(mislim da te se otac sam srami sto te nije izdrkao)..
Ali sad ozbiljno ako ce doci ti mladi igraci,jaca bi vam provjera mogla biti na nekim pripremama,gdje ce obje ekipe biti nalozene i u punom trenaznom procesu,a ovako ovo ce biti tekma za "navijace",vise šprdnja i dobri potezi za raju nego neka ozbiljna provjera..
19TM87
-
licencirani
- Kontakt:
jesi i provocirao si, ne dolaze juniori nego kombinovani tim. a ti si svakako za pajpa najmanje, dakle mucki provokator.Southboy je napisao/la:Jesam li ja sta napisao pogrešno ili neku laž..
U21 plus par prvotimaca, ekipe iz PREMJER lige je tebi šprdnja?Southboy je napisao/la:Jesam li ja sta napisao pogrešno ili neku laž..
Pa njihova U21 ekipa ima jako puno igraca koji igraju ili su na klupi Cradiffa
drugo, mi idemo na pripreme u sloveniju dje vec imamo određeno s kim igramo a da to nisu siroki, velez i ekipe sa dna tabele HR lige...
Neko igra sa Cardiffom pa makar i sa njihovim juniorima a neko sa Famosom jbg, isto tako nekome je pojačanje Džemal Berberović a nekome veliki Nedo Turković..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ma pustite malene.
Nego kad je izvlacenje Premijer lige.
Nego kad je izvlacenje Premijer lige.
Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
Ima li ko da sumnja,u ovo sto je rekao.
-
fcsforever
- Kontakt:
Nekome babe prostiru najdže heklane stolnjake a nekome u goste dolazi komb.sastav Cardifa.
Ps...čini mi se da je 17 jula izvlačenje za našu ligu
amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
strumfovi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
sumnjamRule_hz je napisao/la:amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
strumfovi
fcsforever je napisao/la:Nekome babe prostiru najdže heklane stolnjake a nekome u goste dolazi komb.sastav Cardifa.
Ma ko da je bitno koji je sastav.
Mnogi klubovi bi pozeljeli da se slikaju na terenu sa igracima Cardifa,a kamoli da igraju.Ostace im samo sanak pusti.
Tema je FK Sarajevo nikakvi štrumpfovi, tračnice , Pape ili bilo šta nevezano ! Vratite se temi !!! I zamolio bih vlakovođe ako već dolaze na temu da diskutuju a ne provociraju i pišu nebuloze .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
U ovo ne sumnja niko iole normalan pa tako ni mi, navijaci Želje ali kada kazu da dolaze u najveci i najbolji klub u drzavi to je onda vec diskutabilnoRule_hz je napisao/la:amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
strumfovi
habib
-
fcsforever
- Kontakt:
čuj vlakovodže
ahahahahaahaha
ahahahahaahaha
-
fcsforever
- Kontakt:
probajte malo zaobilaziti nas, previše problema imate da bi ovdje "bili pametni"