Safet Sušić - Pape
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Safet se vodi onom izrekom: Odluke se donose hladne glave, pa ce vjerojatno kad malo bolje razmisli htjet ostat i dalje..
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
delpiero10
- Kontakt:
I ja sam misljenja da od Vahe nema nista, sjetimo se Kodre i kako je zavrsila njegova avantura u repki i to samo sto nije dao da mu se iko mjesa u rad a posto novinari vole da se mjesaju i da prave tim nisu ni podrzali Kodra, zato je najbolje rjesenje za savez i novinare Safet da ostane jer i ljudi iz saveza i novinari mogu mu nametati svoje misljenje posto on nema svoje a navijacima prospu pricu legenda nas odvela na svjetsko i navijaci ushiceni, isto ko prije kada su nam prosipali pricu umjesto da odemo direktno na neko takmicenje mi u baraz pa ljudi iz saveza i novinari raspale pricu kako je to uspjeh dok protekle kvalifikacije nije Osim reko prvo mjesto i nema druge.Vrijeme je da Osim ponovo odigra i da kaze glavni cilj odlazak na evropsko i to direktno bez baraza i na evropskom prolaz u drugi krug sve ispod toga je neuspjeh pa ako Safet misli da moze to uradit neka ga a mislim da nemoze A Bajevic bi se mogao dovesti e sad kolika je zelja ljudi u savezu pitanje jekokakolas je napisao/la:Cuj sad ni Bajevic ne valja. Izgleda sve pubertetlije na ovom forumu pa nikada nisu culi za Princa sa Neretve.
Svi prizeljkujemo Vahu, mada sam osobno skeptican da se on zeli zaj*bavat sa ovom nasom bagrom u savezu.
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... io-milione" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1988risha
- Kontakt:
A kad sagledam ovako sve sta se desavalo,i sta su sve pojedinci pisali i dizali ga u nebesa,i provocirali raju... Volio bi da ostane,bas zbog njih,jer znam da im je muka,i da vise žele da Pape ode nego mi
Sad je samo problem što ih je stid da se poseru sami sebi na glavu,i da priznaju neke stvari
Sa Sajom ako ostane gubimo svakako nove potencijalne... On je bazu napravio,sad se spisak zna
Taj od one ekipe koju ima ne zna izvuci najbolje,nego ih samo moze uciniti gorim,tako sto ce glumit stratega i mijenjat im pozicije... Ako ostane nadam se da nas Belgija nece pregazit...
Sa Sajom ako ostane gubimo svakako nove potencijalne... On je bazu napravio,sad se spisak zna
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
pa vidis da je stranicu napravio neki papak iz tuzle,iz mosnika pise.selendra neka.njega mogu samo podrzavati isti kao on.
Potreban takticar!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Citam clanak na ovom portalu maloprije i ljudi pogodise tacno ono sto sam i ja mislio..Veliki je problem to sto mi,odnosno Savez kao njegov poslodavac,nije Safetu odredio jasan cilj na ovom SP..Bilo da je to turisticki odlazak,postizanje bar jednog gola,pobjeda ili prolaz..Ali da se zna to i to..I onda nakon SP-a bi bilo lakse pricati o svemu..Ovako smo otisli da probamo nesto napraviti,sad se moze reci da smo probali,nismo uspijeli i jbg..To je velika greska po meni..
Sve u svemu,ako postoji sansa da se dovede bolji strucnjak koji ce zavesti red,rad i disciplinu aposlutno se treba zahvaliti Safetu
Sve u svemu,ako postoji sansa da se dovede bolji strucnjak koji ce zavesti red,rad i disciplinu aposlutno se treba zahvaliti Safetu
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
safete glodaru odlazi iz svetinje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U kvalifikacijama: 14 pobjeda, 4 remia, 5 poraza
Hvala ti Pape
Hvala ti Pape
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- 1988risha
- Kontakt:
Zalit cemo ko i za Avdijom i Tinom,a vala i Hadžićem... te 3 persone uz Sušića su donijele renesansu u ovu reprezentaciju...
Mi sigurno idemo na EP,ko god da bude trener
Samo da se ovog riješimo,i nek ide u Sporove il đe hoće... S njim se nikad ne zna,i kad si favorti napravi od nas autsajdere... Jer imamo igrače koji kad su totalno spremni mogu pobijediti i bez selektora... Dugo su zajedno,znaju se u dušu... A taktičara nikad nismo ni imali... Osim u tekmi s Nigerijom,to je bilo remek djelo 
Mi sigurno idemo na EP,ko god da bude trener
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 26 jun 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Sve stoji, ali i sam znas da Pape uopste nije los covjek niti zlo kojim ga zele pojedinci prikazati.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma realno, Pape je u ove cetiri godine imao i dobrih i losih faza, usotalom kao i svaki trener. Licno mu najvise zamjeram nad necuvenom taktikom protiv Nigerija, mada je sigurno i on zelio najbolje, ali je pogrijesio, te na bezmudnosti. Jednostavno, covjek nije imao muda. Trebao je presjeci zarad dobrobiti repke, ali... On se Dzeki i Spahi osvetio tako sto im je ponizio druga koji uz dva golmana nije odigrao ni minut na SP.Head je napisao/la:Kako ce pojedini zaliti za Susicem.
Nek mi se ponjamke svi usta ako vise ikad odemo na svijetsko.
1946
- 1988risha
- Kontakt:
Opet klasična priča,Pape nije loš čovjek
Pa koga briga,stalno vraćate na isto... Šta me briga kakav je čovjek,niko od nas nije Bog pa da kaze ovaj je dobar ovaj zao...
Njegov pos'o nema veze s dobrotom ili sa zlom... Taktika i rukovođenje tim igračim i repkom,o tome se da pričat... Ostalo je sve naprđivanje,tipa : Zavidovići,seljak,i razni epiteti koje su mu pojedinci dodijelili... a to veze s fudbalom nema...
Njegov pos'o nema veze s dobrotom ili sa zlom... Taktika i rukovođenje tim igračim i repkom,o tome se da pričat... Ostalo je sve naprđivanje,tipa : Zavidovići,seljak,i razni epiteti koje su mu pojedinci dodijelili... a to veze s fudbalom nema...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
prvo : nije svijetsko,nego svjetskoHead je napisao/la:Sve stoji, ali i sam znas da Pape uopste nije los covjek niti zlo kojim ga zele pojedinci prikazati.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma realno, Pape je u ove cetiri godine imao i dobrih i losih faza, usotalom kao i svaki trener. Licno mu najvise zamjeram nad necuvenom taktikom protiv Nigerija, mada je sigurno i on zelio najbolje, ali je pogrijesio, te na bezmudnosti. Jednostavno, covjek nije imao muda. Trebao je presjeci zarad dobrobiti repke, ali... On se Dzeki i Spahi osvetio tako sto im je ponizio druga koji uz dva golmana nije odigrao ni minut na SP.Head je napisao/la:Kako ce pojedini zaliti za Susicem.
Nek mi se ponjamke svi usta ako vise ikad odemo na svijetsko.
drugo : ne znam da li je los ili dobar covjek ali znam da nema srama ni sekunde niti postuje navijace..Prije svega zbog poziva igracima iz bratove agencije a onda i stavljanje istih u prvih 11 iako ni u svojim klubovima koji su sve samo ne jaki ne igraju redovno a za to zadnje sto si napisao mene je stid u tvoje ime
tipkam sa mobitela lingvisticaru
a stojim iza svega sto sam napiso,ako vise ikad odemo na prvenstvo svijeta evo moja glava
a stojim iza svega sto sam napiso,ako vise ikad odemo na prvenstvo svijeta evo moja glava
1946
bravoHead je napisao/la:tipkam sa mobitela lingvisticaru
idemo odmah na iduce i prolazimo grupu, naravno u slucaju da pape ne ostaneHead je napisao/la:tipkam sa mobitela lingvisticaru
Closed mouths don't get fed on this boulevard.