U seheru je...praši onoga što sa kerom živi....valjda mu dotuzilo da stalno kera pritišće a čuo je toliko pozitivnih stvari o crncima...pa sigurno da probafedeltafrotta je napisao/la:dokle je stigao jimmy floyd
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ooo pa đesi talijan/šiptar/sandžaklija/kolumbijac , šta imaaa ?fedeltafrotta je napisao/la:dokle je stigao jimmy floyd
075
Šiptar im je vođa tribine samo,nemoj tako brateTzBulevar87 je napisao/la:Ooo pa đesi talijan/šiptar/sandžaklija/kolumbijac , šta imaaa ?fedeltafrotta je napisao/la:dokle je stigao jimmy floyd
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slijececi koji dodji sa provokatorskim postom, zna se na koga se odnosi, 7 dana bez pregovaranja pa et..nemam ja kad svaku prijavu citat, brisat, opominjat...lakse je banovat jer i onako drugacije necete doc pameti ha ya
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
E moj Azmire, sa konja na magarca...
Slazem se, al buraz sedin je stoper.. Sretno sedinu, dabogda se vise kod nas ne vratio..amypitar je napisao/la:Po meni Sedin bi Vam bio najvece pojacanje, u zadnjih par godina.
Sigurno jedan od najboljih bekova Premijer lige.Ako vam on dođe,u sta ja cisto sumnjam ne da ste dobili igraca vec, pojacanje u pravom smislu te rijeci.
Tesko da ima klub u Premijer ligi,a da Sedin ne bi imao mjesta u startnoj poziciji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
wienultras
- Kontakt:
bolje jak magarac,nego konj pred izdisajemvedoz je napisao/la:E moj Azmire, sa konja na magarca...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tvoj jaran i moj jaran i Chicaga Damir Dado Skaljic..bio je i nas trans Tuzla takodjer sa njima..uglavnom momci iz Chicaga otišlikrmpotich je napisao/la:Samo da se zna da nas ima i u Brazilu. Jaran moj vrli![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
intercontinental
- Kontakt:
Ništa još vezano za pojačanja,ova tišina ubija

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
wienultras
- Kontakt:
-
intercontinental
- Kontakt:
tako smo govorili i prije 5-6 dana i nikako da dođe ta bura :swienultras je napisao/la:zatisje pred buru
-
intercontinental
- Kontakt:
http://www.****/utakmica/ALj1dvMn/#detalji
Objavio Mehanović ovo i opis je ''Lijepo si počeo,bravo Miigig
''
Ja se prepao kontam otišo nam Migara kad ono tamo neki njegov rođak Mirzad Mehanović (isti nadimak imaju Migi)
Objavio Mehanović ovo i opis je ''Lijepo si počeo,bravo Miigig
Ja se prepao kontam otišo nam Migara kad ono tamo neki njegov rođak Mirzad Mehanović (isti nadimak imaju Migi)
Zadnja izmjena: intercontinental, dana/u 27 jun 2014, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
wienultras
- Kontakt:
imamo prevelika ocekivanja,i husic i sadikovic su rekli da se pregovara sa 5,6 igraca,da se neki sami nude,za par dana bi se trebalo to iskristalizirati..nesumnjam da ce biti dobrih igraca,sigurno 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
moram priznat da sam vise ocekivao od pojacanja,ako nam je Memisevic pojacanje za ovu sezonu,tesko nama..nadam se da ce me predsjednik i uprava demantovat uskoro..ubi ovo cekanje
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
da ipak sacekamo kraj prelaznog roka pa cemo o pojacanjima....nije zahvalno sada o tome diskutovati a ima jos dosta do kraja prelaznog roka...kada zavrsi znat cemo tacno na cemu smo...samo polako....ova nasa miki maus liga je takva da mozes u jednom danu 3 igraca potpisat...za sada ovo sa pojacanjima tipa memisevic nije nimalo obecavajuce ali ponavljam da ne treba trcati pred rudu...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo polako ljudi bice pojacanja, vjerujte u Azmira.
Ko nije, treba pogledati izjavu predsjednika na zadnjoj skupstini i bice mu sve jasno.. Ali opet ne sumnjam da ce se skuckati ekipa za ostanak, nas najveci igrac je Sasa koji ima jake veze u savezu tako da dok je tu bar moze garantovat da nas ne ostete ostalo je na nama
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Dobro rekose ovi iz lukavca , doci ce vrijeme kad ce opet slobodu voditi vojvodic darko . . . Kad moze veci smrad od darka ,moze i darko . . . Samo zato sto tuzla nema karakter ,prije par mjeseci je svrsavao kad su nas pobjedjivali i psovao nam majku ,a danas ga carsija podrzava kako vidim ,, aferim navijaci . Dok je ovog denisa ,zaboli mi za ekipu i pojacanja ,samo zelim da sjever blista . . . P.s. nabijem i azmira i denisa sadikovica
Čuj "nabijem Azmira"
Bože dragi, kakvih sve bolida ima... 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.