Ja Sancheza ne volim i mislim da je jako ogranicen igrac, deficitaran sa inteligencijom unatoc odlicnim fizickim prediskozicijama i znanju. Perednost mu je sto radi i bori se svaku utakmicu 90 minuta.Ajax je napisao/la:Fernando je zamisljen kao prva zamjena Yaye ili Fernandinha, odlican igrac. Puno je bolji igrac od Garcie. i odlican posao kluba. Sanchez bi im super legao samo ako momak zeli biti glavni igrac i jos dodaj tu Aguera koji ce uvjek igrati kad je zdrav imas opet istu situaciju ili cak i goru.Janez je napisao/la:
Ali ne dolazi do u izražaja u Barci kao sa repkom, Messi, Neymar dugo je u sjeni zato i želi da napokon ode i postane glavni igrač u drugom klubu. Fernando je extra pojačanje, a došao je za solidnu cifru, e sad šta je Inžinjer zamislio vidjeti ćemo. Sigurno je da Džeku ima u svojim planovima, vjerujem da će mu sada poslije SP ponuditi novi ugovor.
Mana, milion sansi mu treba za gol. Nekad djeluje da sam sebe seva i dosta je smotan u pojedinim situacijama. Ponekad djeluje totalno bezopasno i imas osjecaj da do sutra ne bi dao gol.
Zna fulati mrtvu sansu ali i zabiti euro gol.
Puno vrijedniji radnik od Edina ali losiji finiser. Najveca vrijednost mu je timska igra i zalaganje, manjak nedostatak "klase".
Ko bi igrao u sastavu od njih dvoice, zavisi od trenera i od taktike.
P.S. Navijac sam Barcelone i licno bih volio da Snchez ode.