Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Maki Makiii isti siiii gringova taki 

Čekaj, da probamo shvatiti njegovu poruku (premda ni daleko veći umovi ne bi imali uspjeha u tome), on je nas na forumu nazvao "nobody" likovima, dok je on "somebody" iako je s godinama izgubio svoje "ja" utjelovljujući ulogu ulizice i potrčka kojekakvim gazdama.
Yebem ti logiku.
Međutim, ako ostavimo po strani Marjana i ostale prosječne komentatore, činjenica je da smo mi narod kome niko ne valja i kojem je jako teško ugoditi, a kamoli držati ga sretnim i zadovoljnim. Ipak, činjenica je isto tako da mi nemamo kvalitetnog fudbalskog komentatora i da ga vjerovatno u postratnom periodu nismo ni imali. Nemojte mi, molim vas, pričati bajke o Bahi, kada svi znamo da njegovi prenosi nisu bili ništa manje mahalaški od Mijajlovićevih. Poznati su i njegovi hinjski postupci kada kola krenu nizbrdo, a omalovažavanje Salihamidžića je jedan od takvih. Tada najednom postaje insider, počinje spominjati dešavanja unutar reprezentacije za koja se do tada, gle čuda, nije ni znalo. Njegova sujeta je najbolje došla do izražaja na nedavnom flashback dokumentarcu koji je pravio za Al Jazeeru.

Međutim, ako ostavimo po strani Marjana i ostale prosječne komentatore, činjenica je da smo mi narod kome niko ne valja i kojem je jako teško ugoditi, a kamoli držati ga sretnim i zadovoljnim. Ipak, činjenica je isto tako da mi nemamo kvalitetnog fudbalskog komentatora i da ga vjerovatno u postratnom periodu nismo ni imali. Nemojte mi, molim vas, pričati bajke o Bahi, kada svi znamo da njegovi prenosi nisu bili ništa manje mahalaški od Mijajlovićevih. Poznati su i njegovi hinjski postupci kada kola krenu nizbrdo, a omalovažavanje Salihamidžića je jedan od takvih. Tada najednom postaje insider, počinje spominjati dešavanja unutar reprezentacije za koja se do tada, gle čuda, nije ni znalo. Njegova sujeta je najbolje došla do izražaja na nedavnom flashback dokumentarcu koji je pravio za Al Jazeeru.
- tyler durden
- Kontakt:
Otprilike tako.Claus je napisao/la:Čekaj, da probamo shvatiti njegovu poruku (premda ni daleko veći umovi ne bi imali uspjeha u tome), on je nas na forumu nazvao "nobody" likovima, dok je on "somebody" iako je s godinama izgubio svoje "ja" utjelovljujući ulogu ulizice i potrčka kojekakvim gazdama.Yebem ti logiku.
![]()

Baho konobar , a sad odjednom insajder , detektiv, kriticar drustva

Sportsko novinarstvo kao uzrok problema

Ko će vas voditi na Svjetsko prvenstvo kad ova generacija ode? Dobro, možda je ekonomska situacija takva da neće mnogo navijača iz Bosne i Hercegovine u Brazil, ali na Svjetsko prvenstvo će sportski novinari. Oni će vam donijeti duh Brazila u vaše ispodprosječne gradove, ispodprosječne kuće i ispodprosječne živote. Vi ste tu da kupujete novine, da klikćete na reklame na portalima, da konzumirate cjelodnevni program posvećen Zmajevima na prvenstvu. Da budete vjerni kupac i konzument svega što je vezano za brend Zmajeva – jedini sportski brend u zemlji i posljednju mogućnost profita za sportske novinare. Oni će je crpiti dok god bude moguće ne prežući od toga da joj daju mitski, državotvorni i, po potrebi, svaki drugi značaj, pa čak i da vas ubijede kako vam je nogometna reprezentacija važnija od vas samih.
http://slobodni.org/2014/06/25/sportsko ... -problema/" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
kaže Saki
Lepi je kao vino, što stariji to bolji, ništa ne treba mijenjati, imamo mladu ekipu
Lepi je kao vino, što stariji to bolji, ništa ne treba mijenjati, imamo mladu ekipu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ja Marjana ništa i ne čujem kad priča. Glas mu je previše nejasan. Valjda jer je duboko u Emirovom dupetu pa se ne može najbolje čuti.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dobro sve, al' niko ne zna popljuvat ljude k'o mi. 

Marksizam u skole!
- legenda reala
- Kontakt:
Sve po zaslugama, a ovo je malo šta je ovaj poltron zaslužioTariqAli je napisao/la:Dobro sve, al' niko ne zna popljuvat ljude k'o mi.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imaš li možda link tog dokumentarca? Baš me zanimaClaus je napisao/la:Njegova sujeta je najbolje došla do izražaja na nedavnom flashback dokumentarcu koji je pravio za Al Jazeeru.

[youtube][/youtube]Janez je napisao/la:Imaš li možda link tog dokumentarca? Baš me zanimaClaus je napisao/la:Njegova sujeta je najbolje došla do izražaja na nedavnom flashback dokumentarcu koji je pravio za Al Jazeeru.
taj rad....

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Hvala Claus

ali ovo je vjerovatno najbolji gif svih vremena, ako ne najbolji onda sigurno u nekih top 5mandraX je napisao/la:IronMany je napisao/la:taj rad....
![]()
![]()
![]()
![]()

ps. marjane iduce kolo na sp se kladim da skupim pare platit sarajevskim klosarima da te natamburaju, moli se onom u kojeg vjerujes da sve bude naopako sto se tice favorita

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Probisvjet
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:IronMany je napisao/la:taj rad....
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Marjan je najbolji komentator ikad sa ovih prostora. Ima taj neki svoj stil, al' jednostavno je najbolji. Čovjek je euforičan, tu euforiju prenese i na gledatelje, dok te Šuko i Kristić uspavaju tokom utakmice. Plus Šuko i Kristić imaju pomoćnika za uspavljivanje, a to je naravno Muhamed Konjić (Veliko poštovanje prema njemu kao fudbaleru, ali kao komentator je čista nula).Također, Marjan zna sve živo o fudbalu, o historiji... Pa eto vi razmislite koga više želite slušati...
Gospodine Mijajloviću, kapa dole

Pregledao sam, pa tek sada vidim da on na utakmicama BiH gdje je igrao Salihamidžić skoro da ga i nije spominjao. Ide ona akcija kod gola Bolića kaže "Ide lopta na drugu stranu Boliić goool" pa nije Casper bio tamo.Claus je napisao/la:Njegova sujeta je najbolje došla do izražaja na nedavnom flashback dokumentarcu koji je pravio za Al Jazeeru.

Kako je hinjski preskočio detaljnije oko problema sa Savezom i nastavio oko Muzurovića. Valjda je tada počeo da gubi Pašalića i ostale jarane. A da nije bilo tog bojkota ko zna kad bi se riješili i da li bi ikada došlo do Bečkog sastanka.

Obicni cirkusant i prelivoda.
-
- Kontakt:
incara je napisao/la:Marjan je najbolji komentator ikad sa ovih prostora. Ima taj neki svoj stil, al' jednostavno je najbolji. Čovjek je euforičan, tu euforiju prenese i na gledatelje, dok te Šuko i Kristić uspavaju tokom utakmice. Plus Šuko i Kristić imaju pomoćnika za uspavljivanje, a to je naravno Muhamed Konjić (Veliko poštovanje prema njemu kao fudbaleru, ali kao komentator je čista nula).Također, Marjan zna sve živo o fudbalu, o historiji... Pa eto vi razmislite koga više želite slušati...

Marjane jes' to ti il' se ćuko posr'o?
Ronaldo - Isco - Bale
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je u biti kompletan Marjanov karakter i život sažet u jedan gif od nekoliko sekundi. Neprocjenjivo.IronMany je napisao/la:taj rad....
![]()
- tyler durden
- Kontakt:
pozdrav za cincaru iz konjicaincara je napisao/la:Marjan je najbolji komentator ikad sa ovih prostora. Ima taj neki svoj stil, al' jednostavno je najbolji. Čovjek je euforičan, tu euforiju prenese i na gledatelje, dok te Šuko i Kristić uspavaju tokom utakmice. Plus Šuko i Kristić imaju pomoćnika za uspavljivanje, a to je naravno Muhamed Konjić (Veliko poštovanje prema njemu kao fudbaleru, ali kao komentator je čista nula).Također, Marjan zna sve živo o fudbalu, o historiji... Pa eto vi razmislite koga više želite slušati...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.