Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nisam gledao Đokovića, ali nije odigrao loše ako je vjerovati statistici. Ybg, Stepanek iza sebe ima sjajnu sezonu na travi, tako da nije nimalo jednostavan protivnik u ovom trenutku. Slažem se da se s Tsongom nešto dešava, totalno je ispao iz forme i bilježi katastrofalne rezultate. Ni Berdych ne pokazuje neki zavidan nivo, što svakako nije dobro (pogotovo ako uzmemo u obzir odsustvo Del Potra) iz razloga jer razlika između Big Foura i ostatka toura postaje drastična. Sreća pa je Wawrinka drugi čovjek ove sezone, inače...
Kakav mec Sema i Joa
Tsonga igra ova zadnja 2 seta kao protiv Federera prije 2 sezone
A kako tek Querrey igra, strasan mec kako Tsonga spasi mec loptu na mrezi
6:6 5. set, izgleda da se i drugi Tsongin mec nece zavrsit na dan koji je poceo
6:6 5. set, izgleda da se i drugi Tsongin mec nece zavrsit na dan koji je poceo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Ako Murray uzme prva 2 kola 3:0 imas dozvolu od mene da se sepuris po temi.DukeOfWellington je napisao/la:Znači ništa od duela Murray - Federer u četvrtfinalu, šteta. Baš sam se naložio na varijantu da Murray dobije Federera u četvrtfinalu, Đokovića u polufinalu i Nadala u finalu, sve sa po 3:0 kao i sve ostale mečeve na Wimbledonu, pa da se malo šepurim po temi.
Pogledah danas samo Murraya, ipak SP ima prioritet, nikad lakša pobjeda u karijeri u tri seta. Stepanek vidim malo pravio probleme Đokoviću, na Queensu je izbacio Murraya, očito da je u dobroj formi, vidjećemo šta će nam ponuditi Novak kasnije, mislim da je rano da kažemo da će fizički ispuhati do finala.
e moj DavidejohnnyyK je napisao/la:Ferrer ispada od prvog malo ozbiljnijeg protivnika, ako ne i od Kuznetsova danas
Murray je u finalu, to je definitivno ovo postaje njegov turnir lagano, mislim sad je 40 % njegov 60% Rogerov, ali ce postati uskoro njegov. Poslije Rogera prvi igrac koji ima tako dominantnu igru na travi, zrijeb mu je otvoren, dakle u finalu je 99%DukeOfWellington je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Ako Murray uzme prva 2 kola 3:0 imas dozvolu od mene da se sepuris po temi.DukeOfWellington je napisao/la:Znači ništa od duela Murray - Federer u četvrtfinalu, šteta. Baš sam se naložio na varijantu da Murray dobije Federera u četvrtfinalu, Đokovića u polufinalu i Nadala u finalu, sve sa po 3:0 kao i sve ostale mečeve na Wimbledonu, pa da se malo šepurim po temi.![]()
Pogledah danas samo Murraya, ipak SP ima prioritet, nikad lakša pobjeda u karijeri u tri seta. Stepanek vidim malo pravio probleme Đokoviću, na Queensu je izbacio Murraya, očito da je u dobroj formi, vidjećemo šta će nam ponuditi Novak kasnije, mislim da je rano da kažemo da će fizički ispuhati do finala.
Tsonga sutra opet zavrsava mec
9:9...
Andy igra Wimbledon kao prošle godine, mislim da sam dovoljno rekao.
Bravo za Anu. Ana ide sada na nekadašnju prvu tenisačicu svijeta koja nije osvojila niti jedan GS, Caroline Wozniacki. Donna ide sada na Zvonarevu kojoj su povrede zaustavile da osvoji neki GS. Biće teško, ali ako je Vinci pala, što ne bi i Zvonareva. Inače je Vera igrala finale na Wimbledonu i to 2010. godine. Te isti 2010. godine imala je ranking karijere, drugo mjesto na wta listi.
rosol se opet nalozio kao mladi majmun 
Rosol rešeta Nadala servisima i winnerima
Samo tako da nastavi 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- gradacac10
- Kontakt:
Gdje se gleda, kod mene ni jedan jedini kanal u drzavi ne prenosi tenis, katastrofa! Svugdjensamo fudbal i fudbal cccForster je napisao/la:Rosol rešeta Nadala servisima i winnerimaSamo tako da nastavi
Streamgradacac10 je napisao/la:Gdje se gleda, kod mene ni jedan jedini kanal u drzavi ne prenosi tenis, katastrofa! Svugdjensamo fudbal i fudbal cccForster je napisao/la:Rosol rešeta Nadala servisima i winnerimaSamo tako da nastavi
http://www.frombar.com/20140623/vv53a7b ... 41427.html" onclick="window.open(this.href);return false;
6-6 u TB, idemo Lukas
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Nadal spasio set loptu da ne ode na 0:2
Sad bi rasol trebao zalec , valda.
Sad bi rasol trebao zalec , valda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- gradacac10
- Kontakt:
Hvala druze! PozdravForster je napisao/la:Streamgradacac10 je napisao/la:Gdje se gleda, kod mene ni jedan jedini kanal u drzavi ne prenosi tenis, katastrofa! Svugdjensamo fudbal i fudbal cccForster je napisao/la:Rosol rešeta Nadala servisima i winnerimaSamo tako da nastavi
![]()
http://www.frombar.com/20140623/vv53a7b ... 41427.html" onclick="window.open(this.href);return false;
6-6 u TB, idemo Lukas
kyrgios spasio vec 10 mec lopti protiv gasqueta
momak ima srece nije normalno, i evo sad ce napravit brejk 
Kyrgios je next great aussie player,vidim nekoliko GS-ova u buducnosti ovog dijeta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo Tsonge, uze break i riješi meč 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
bravo cole francuski orle 
Sreca Nadalu se otvorio zrijeb, mozda i dodje na megdan najvecem svih vremena na njegovoj podlozi, ako namjerno ne izgubi u cetvrfinalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.