FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
mene vec neki guse ali necemo o njima
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
a ti bi kao trebao biti moderatorbistrikboy je napisao/la:moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
to je tobistrikboy je napisao/la:moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jest jest svake godine ih bude vise od ovog19TM87 je napisao/la:bilo je RA...kad su se vratili u premijer ligubilino polje je napisao/la: jeli bilo kad vise navijaca na grbavici mislim gostujuci a da nisu iz sarajeva ???????
- bilino polje
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Hocel bit na hayatu opet najava?bilino polje je napisao/la:manijaci pripremite se stizu robovi autobusima neznam tacno koliko al bit ce najmanje po mojoj procjeni 5-8 jel koga god pitas u gradu idesli na grbavicu ljudi odgovaraju isto da me pitas hoculi jesti pa tako bit ce zagusljivo bas....... robovi spremni da pokore grbavicu hahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda nas je malo bilo koliko ce nas sada biti
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru
Svaki dan me ugodno iznenadis sa nekim postom
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- Stole iz Bora
- Kontakt:
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ovo i mene zanima...trixmix je napisao/la:bilino koliko vam je prevoz do Grbavice?
Ljoze - Likce 1:0
UGODNO IZNENAĐEN ! ! !Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru
- Stole iz Bora
- Kontakt:
ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma bjezi Hamo, kakav ti ...Hamo je napisao/la:ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..
uuuu dobro je prepo si meStole iz Bora je napisao/la:Ma bjezi Hamo, kakav ti ...Hamo je napisao/la:ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BetonskiMozgovi, Bonton, Cwirek, drzgemboadislic, Ejnur, ELDIABLO20, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hrasno15, Jarodwest, Kaunas, KimJongEsmer, kraljlavova, Laudrup, legendarnadruga, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, Mana, ManIng, mnon46, MrkiMedo, nmkdak1ng, Orvel, perodeformero, Redfire16, Riziko, Rule_hz, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, Tihi, TvrtkoPrvi, VibeTribeX, zastitaIdentiteta, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 500 gostiju.