Kad znaju fino dicite se kad odigraju predobro onda nek' kritike i pljuvanje onda prihvate. kao sto neko napisa, ponasaju se kao kad dijetetu otmes igracku.. sramota.. Sto ne pokusa onako se ponasat u City? Tamo je godinama pa nije ni pomislio da to uradi... Nije ovo vise onaj Dzeko koji gine na terenu bez obzira na sve.. Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale. Sad oni kao uvrijedjeni. ma poserem im se usta.. kao nije nista bilo u svlacionici? Pa nismo ovce, nit' smo glupi. Odveli nas na SP i trebam sad svrsavat? Svaka cast ponosan sam, ali toliko dici narod i ovakav samar opaliti a svi znamo da su mogli i da posjedjuju kvalitet je sramotan cin. Radi nekih svojih privatnih razloga momci se zainatili na stetu reprezentacije i napacenog naroda...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ako sta napises protiv zvjezdica odmah si prootiv reprezentacije, protiv drzave, itd.. omdah si ajveci neprijatelj.. uozbiljite se, odrastite...
Kad znaju fino dicite se kad odigraju predobro onda nek' kritike i pljuvanje onda prihvate. kao sto neko napisa, ponasaju se kao kad dijetetu otmes igracku.. sramota.. Sto ne pokusa onako se ponasat u City? Tamo je godinama pa nije ni pomislio da to uradi... Nije ovo vise onaj Dzeko koji gine na terenu bez obzira na sve.. Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale. Sad oni kao uvrijedjeni. ma poserem im se usta.. kao nije nista bilo u svlacionici? Pa nismo ovce, nit' smo glupi. Odveli nas na SP i trebam sad svrsavat? Svaka cast ponosan sam, ali toliko dici narod i ovakav samar opaliti a svi znamo da su mogli i da posjedjuju kvalitet je sramotan cin. Radi nekih svojih privatnih razloga momci se zainatili na stetu reprezentacije i napacenog naroda...

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Pare čovjeka kvare 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Sevap bi bilo zatvoriti ovu temu.
Kritike su ok, ali normalne kritike i onda kad se zasluze i za koje postoje dokazi. Ali na ovoj temi vise se dode da se izlijece licne frustracije, nego da se da neka konstruktivna kritika. Da je dao pet autogolova na SP, ovakve komentare nije zasluzio. Pa ukljucite te mozgove malo. Nije glava samo za frizuru.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: Odg: Edin Džeko
Pobijegao sam iz skole i posudio pare da kupim kartu da bih isao gledati utakmicu Italia-BiH na Kosevu. Isao u Zenicu stopom protv Spanije kad smo igrali 1:1 bez prebijene i nadao se da cu nekako uci na stadion. Nisam usao, ostao sam ispred ali mi nije bilo zao sto sam klepio bezveze. Protiv Grcke i protiv Danske na Kosevu kisnuo tri sata prje utakmice i na samoj utakmici. Isao kao maloljetnik u Zagreb da bodrim reprezentaciju kad to nimalo ugodno nije bilo, lagao mater gdje idem jer me naravno ne bi pustila.
Gdje si ti tad Edine bio? Gdje je tvoj klaun Marijan tad bio da bi nas dabas nazivali misevimai krivim navijacima?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Gdje si ti tad Edine bio? Gdje je tvoj klaun Marijan tad bio da bi nas dabas nazivali misevimai krivim navijacima?
-
Evil Genius II
vivaILchelik je napisao/la:Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale.
budimo realni ovo se nikada nije desilo jer mi nikada nismo zasluzeno izgubili utakmicu, niti jedan protivnik nas nije nadigrao i nikada jednostavno nismo imali los dan. uvijek su igraci krivi, selektor je zasrao, spaha prodao utakmicu, dzeko maneken, miske se udebljao, hasanu mrsko igrati, balja dosao svjez iz kafane sa koncerta, konjic krkan koji ne zna pasa dati i slicno. nema te utakmice koju smo mi izgubili i rekli 'svaka cast protivniku, bili su bolji, mi jednostavno nismo na tom nivou'. ne, bosanac (i hercegovac) kao insan nema tu percepciju realnosti utkanu u svoju DNK
Edin Džeko
Marjan prevara je navijač od 2009. Odakle njemu pravo da onako vrijeđa navijače i sere na forume i fejs i ljude koji pišu demokratski. Po njemu niko ne smije a reci osim onih koji su u Brazilu..
Marjane, znam da čitaš. Šibe u jazbinu odakle si došao, meni ne možeš prodavati lažni patriotizam, gdje si bio 2005 na Marakani kad su nas kamenovali, jedi i ti jedan od njih bio...
Marjane, možeš mi se samo sageti pacove jedan!! Kud ti čvoku u Kaunasu ne opali!!
Sent from my Home using fingers
Marjane, znam da čitaš. Šibe u jazbinu odakle si došao, meni ne možeš prodavati lažni patriotizam, gdje si bio 2005 na Marakani kad su nas kamenovali, jedi i ti jedan od njih bio...
Marjane, možeš mi se samo sageti pacove jedan!! Kud ti čvoku u Kaunasu ne opali!!
Sent from my Home using fingers
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 26 jun 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
de ne zaje*avaj. Kresnula nas je Argentina fino, a i Njemačka.Evil Genius II je napisao/la:vivaILchelik je napisao/la:Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale.![]()
budimo realni ovo se nikada nije desilo jer mi nikada nismo zasluzeno izgubili utakmicu, niti jedan protivnik nas nije nadigrao i nikada jednostavno nismo imali los dan. uvijek su igraci krivi, selektor je zasrao, spaha prodao utakmicu, dzeko maneken, miske se udebljao, hasanu mrsko igrati, balja dosao svjez iz kafane sa koncerta, konjic krkan koji ne zna pasa dati i slicno. nema te utakmice koju smo mi izgubili i rekli 'svaka cast protivniku, bili su bolji, mi jednostavno nismo na tom nivou'. ne, bosanac (i hercegovac) kao insan nema tu percepciju realnosti utkanu u svoju DNK
Ubila nas Albanija prvu tekmu 2:0 u TiraniEvil Genius II je napisao/la:vivaILchelik je napisao/la:Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale.![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Meni je najzanimljivije kad za Edinovu formu pocnu kriviti od Amre ( zena ni kriva ni duzna zivi svoj zivot), preko Edinovih roditelja ( opet se pitam kako? ) pa sve do Edinove sestre Merime (Evil Genius II je napisao/la:vivaILchelik je napisao/la:Svi dobro znamo da i kad smo gubili po 2-3:0 ako se trude i zalazu da su dobili pohvale.![]()
-
Evil Genius II
protiv argentine je gospodja bicakcic stucala cijelu noc, a protiv njemaca mama mravac nije oka sklopilaZahaKING je napisao/la: de ne zaje*avaj. Kresnula nas je Argentina fino, a i Njemačka.
@ironmany - sreca pa tad nije foruma bilo, nasao bi se neko da ih popljuje
@soccerfan - takvi smo kakvi smo, nema nas gorih
to je mogla štucati zbog glupih navijača. Bičo jes' pogriješio kod drugog, al' ako je neko očekivao da ćemo zakucat' argentinu, koja nas je s lakoćom zdrmala 2:0 u PRIJATELJSKOJ...ondaEvil Genius II je napisao/la:protiv argentine je gospodja bicakcic stucala cijelu noc, a protiv njemaca mama mravac nije oka sklopilaZahaKING je napisao/la: de ne zaje*avaj. Kresnula nas je Argentina fino, a i Njemačka.![]()
@soccerfan
Upravo tako, Džeko se na sav mah pljuvao sto je slobodno vrijeme provodio sa djevojkom, sestrom, roditeljima, kao da drugi to nisu, Asmirova, Vedina i vecine reprezentativaca porodice su bile tamo
Upravo tako, Džeko se na sav mah pljuvao sto je slobodno vrijeme provodio sa djevojkom, sestrom, roditeljima, kao da drugi to nisu, Asmirova, Vedina i vecine reprezentativaca porodice su bile tamo
Misketova sa djecom otisla sedam dana prije nego i repkaZOI84 je napisao/la:@soccerfan
juče mu neko na "pejdžu" je*e i Mirzu Šoljanina i Neziru. Ja oplak'o

- Consigliere
- Kontakt:
Osim licnih frustracija da jos dodam i klupske (Sarajevo, Celik..), regionalne (Zenica, posebno), vjerske, mahalske itd Sizofrenija vlada na ovoj temisoccerfan je napisao/la:Sevap bi bilo zatvoriti ovu temu.![]()
![]()
Kritike su ok, ali normalne kritike i onda kad se zasluze i za koje postoje dokazi. Ali na ovoj temi vise se dode da se izlijece licne frustracije, nego da se da neka konstruktivna kritika. Da je dao pet autogolova na SP, ovakve komentare nije zasluzio. Pa ukljucite te mozgove malo. Nije glava samo za frizuru.
![]()
![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nece mu bas zasmetati to za SoljaninaZahaKING je napisao/la:juče mu neko na "pejdžu" je*e i Mirzu Šoljanina i Neziru. Ja oplak'o![]()
Dzeko se pljuje sto na priprema vrijeme provodi po kafanama, sa kurvama, sa svojom djevojkom, sa svojom porodicom, po rostiljadama dan pred tekmu sa Memom, Mahirom i slicnim gradakim ljigavcima, NA PRIPREMAMA!!! Sta radi u privatno vrijeme nikoga ne trba da zanima. Ima pravo da radi sta zeli. Sve sto sam ja naveo je vezano za period priprema i samih utakmica. Dosta vise suplje i skretanja teme.
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A ko je Nezira sad?ZOI84 je napisao/la:nece mu bas zasmetati to za SoljaninaZahaKING je napisao/la:juče mu neko na "pejdžu" je*e i Mirzu Šoljanina i Neziru. Ja oplak'o![]()
ma daj mnogo toga si ti rekao iz povjerljivih izvora, pa nisi li nam i za jucerasnju utakmicu nesto rekao, da cemo vidjetpisac je napisao/la:Dzeko se pljuje sto na priprema vrijeme provodi po kafanama, sa kurvama, sa svojom djevojkom, sa svojom porodicom, po rostiljadama dan pred tekmu sa Memom, Mahirom i slicnim gradakim ljigavcima, NA PRIPREMAMA!!! Sta radi u privatno vrijeme nikoga ne trba da zanima. Ima pravo da radi sta zeli. Sve sto sam ja naveo je vezano za period priprema i samih utakmica. Dosta vise suplje i skretanja teme.