Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mrsic07
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la mrsic07 » 24 jun 2014, 15:47

Sta je s igracem Darko Bajo, je li on "NAS" ili "NJIHOV". Vidim da je na spisku selektora, znam da se jednom nije pojavio (iako je dobio poziv) kad su se mladici okupljali....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 jun 2014, 15:53

kim je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Uvijek ista ekipa blati ovaj projekat KSBiH. Ovo je odličan projekat i koliko god vi pokušavali da umanjite važnost i ljepotu ove lige koja se igrala neće vam uspjeti jer vam namjere nisu ni iskrene ni dobre.
Napokon KSBiH uspio naći sredstva da napravi ligu u kojoj će djeca imati 20 tekmi bez skoro ikakvih troškova i vi nazivate to bezveznim i šprdate se. Što ne upitate djecu kako im je bilo. Milion pozitivnih strana ove lige ima, ali vama je negativno što nisu učestvovali Sparsi i Široki. Nabijem i jedne i druge zbog toga. Pogotovo Sparse jer se od Širokog nisam ni nadao. Mogli su sa mlađim godištima igrati ligu ako im je prelagana, ali isti ti suparnici su im bili i u zvaničnoj ligi. Sportsport isto tako ima minus što zbog ličnih prepucavanja sa savezom ne prate ovu ligu. O tome smo već raspravljali i ne želim ponovo. Razumijem ja i sportsport ali pametniji popušta vazda bilo a ovo je ipak sportski portal i trebalo bi da im je promocija sporta na prvom mjestu, a ova liga je itekako dobar primjer toga. Nemojte molim vas da mi iko replicira jer ne želim.

Apsolutno dabogda se ugasili Sparsi, "ZLO BOSANSKE košarke, koje proizvodi igrače za druge selekcije".

P.S: Nego, onaj Dženan Musa ima sve predispozicije da postane pravo dobar igrač, gledao sam ga sada ponovo uživo na završnici, ali ne znam dali se meni pričinilo ili on ima problem neki sa kičmom, nekako djeluje pogrbljen?
Znači nemoj izvrtati. Sram te bilo. Ja sam neutralan tip koji samo voli sport. Sparsima svaka čast za sve ostalo. Njihov sam navijač iskreni. Oni su svjetlo bh košarke realno ali u ovom slučaju su me iznenadili.

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 24 jun 2014, 16:04

Liga je pun pogodak! Svako ko ima bilo sta protiv ove lige ne misli dobro BH kosarci. Liga je bila skoro besplatna,igralo se dosta utkmica i sto je najvaznije djeca su kosarkaski naredovala i klubovi koji nisu ucestvovali mnogo su izgubili. To je fakat!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 24 jun 2014, 17:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:
kim je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Uvijek ista ekipa blati ovaj projekat KSBiH. Ovo je odličan projekat i koliko god vi pokušavali da umanjite važnost i ljepotu ove lige koja se igrala neće vam uspjeti jer vam namjere nisu ni iskrene ni dobre.
Napokon KSBiH uspio naći sredstva da napravi ligu u kojoj će djeca imati 20 tekmi bez skoro ikakvih troškova i vi nazivate to bezveznim i šprdate se. Što ne upitate djecu kako im je bilo. Milion pozitivnih strana ove lige ima, ali vama je negativno što nisu učestvovali Sparsi i Široki. Nabijem i jedne i druge zbog toga. Pogotovo Sparse jer se od Širokog nisam ni nadao. Mogli su sa mlađim godištima igrati ligu ako im je prelagana, ali isti ti suparnici su im bili i u zvaničnoj ligi. Sportsport isto tako ima minus što zbog ličnih prepucavanja sa savezom ne prate ovu ligu. O tome smo već raspravljali i ne želim ponovo. Razumijem ja i sportsport ali pametniji popušta vazda bilo a ovo je ipak sportski portal i trebalo bi da im je promocija sporta na prvom mjestu, a ova liga je itekako dobar primjer toga. Nemojte molim vas da mi iko replicira jer ne želim.

Apsolutno dabogda se ugasili Sparsi, "ZLO BOSANSKE košarke, koje proizvodi igrače za druge selekcije".

P.S: Nego, onaj Dženan Musa ima sve predispozicije da postane pravo dobar igrač, gledao sam ga sada ponovo uživo na završnici, ali ne znam dali se meni pričinilo ili on ima problem neki sa kičmom, nekako djeluje pogrbljen?
Znači nemoj izvrtati. Sram te bilo. Ja sam neutralan tip koji samo voli sport. Sparsima svaka čast za sve ostalo. Njihov sam navijač iskreni. Oni su svjetlo bh košarke realno ali u ovom slučaju su me iznenadili.

Ja bih ih ukinuo bez imalo srama," jer je to ZLO naše košarke koje školuje tuđe košarkaše", jeli stvarno misliš da ja ovo izmišljam, a da nije jedan zaposlenik saveza rekao.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 jun 2014, 22:33

Kako su momci pregazili ekipu koja je puno starija i iskusnija od njih rezultatom 101:55. Odlicne postavke Abaza, Buza i Vrabac izgledaju dva puta bolje nego kod Trbica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 jun 2014, 22:54

neno#4 je napisao/la:Kako su momci pregazili ekipu koja je puno starija i iskusnija od njih rezultatom 101:55. Odlicne postavke Abaza, Buza i Vrabac izgledaju dva puta bolje nego kod Trbica.
Protiv koga su igrali :?:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jun 2014, 23:11

LloriS je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kako su momci pregazili ekipu koja je puno starija i iskusnija od njih rezultatom 101:55. Odlicne postavke Abaza, Buza i Vrabac izgledaju dva puta bolje nego kod Trbica.
Protiv koga su igrali :?:
Mix tim nekih francuza...

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 25 jun 2014, 10:28

Čitam i ne mogu da vjerujem. Neno4 hvali Buzu i Vrabca, pa je li moguće. :clap: :oops: :crazy:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2014, 10:41

Tarik91 je napisao/la:
Chstal je napisao/la:U 16 reprezentacija:

Spars: Gegić Amar (98), Čampara Sani (99), Sabahudin Jahić (98), Hadžihasanović Elvin (98), Bajo Darko (99), Verlašević Faris (98)
Koš: Musa Džanan (99), Antunović Sandro (98), Čoloman Kenan (98)
Široki: Drežnjak Dario (98), Planinić Ante (98)
Šampion Alfa: Labus Luka (98), Talić Darko (98)
Partizan TS: Ristić Ivan (98), Bojović Boško (98)
Stela Azuro: Sikiraš Njegoš (99)
Real Madrid: Mutić Lazar (99)
Sloboda: Čerkezović Emir (99)
Kengur: Kobić Dino (98)
Rimini: Mavrić Emin (98)
Budućnost: Zaklan Branko (98)
Zrinjski: Zovko Mateo (98)
Realway: Tihić Nedim (98)

Ukupno 24 igrača, a 16 ide na pripreme
Jos kad dodao mo Haris Cucovic,maric(juventude) i denis alibegovica to bi bila sjajna ekipa.
A zna li Hala za ovog ALibegovića? Za ovu dvojicu vjerovatno zna jer je čini mi se Marić i bio na jednom spisku a CUcović i ne može igrati za nas.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 jun 2014, 10:46

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Tarik91 je napisao/la:
Chstal je napisao/la:U 16 reprezentacija:

Spars: Gegić Amar (98), Čampara Sani (99), Sabahudin Jahić (98), Hadžihasanović Elvin (98), Bajo Darko (99), Verlašević Faris (98)
Koš: Musa Džanan (99), Antunović Sandro (98), Čoloman Kenan (98)
Široki: Drežnjak Dario (98), Planinić Ante (98)
Šampion Alfa: Labus Luka (98), Talić Darko (98)
Partizan TS: Ristić Ivan (98), Bojović Boško (98)
Stela Azuro: Sikiraš Njegoš (99)
Real Madrid: Mutić Lazar (99)
Sloboda: Čerkezović Emir (99)
Kengur: Kobić Dino (98)
Rimini: Mavrić Emin (98)
Budućnost: Zaklan Branko (98)
Zrinjski: Zovko Mateo (98)
Realway: Tihić Nedim (98)

Ukupno 24 igrača, a 16 ide na pripreme
Jos kad dodao mo Haris Cucovic,maric(juventude) i denis alibegovica to bi bila sjajna ekipa.
A zna li Hala za ovog ALibegovića? Za ovu dvojicu vjerovatno zna jer je čini mi se Marić i bio na jednom spisku a CUcović i ne može igrati za nas.
zaboljisport
Zna Hala za njega...Pozvan je na okupljanje kadetske reprezentacije..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 jun 2014, 17:16

nesto je napisao/la:
Čitam i ne mogu da vjerujem. Neno4 hvali Buzu i Vrabca, pa je li moguće. :clap: :oops: :crazy:
Pises nesto, samo da napises ili? Da znas (a ocito ne znas), Nedim Buza je moj najdrazi igrac poslije Jusufa od mladjih.

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 jun 2014, 22:28

kim je napisao/la:MA nikakva razlika između tog turnira i ove lige, isto sr.anje, i u jednom i u drugom takmičenju učestvuje se dobrovoljno, tek ako postane obavezno (ako je pobjednik i šampion države) moglo bi se reći da je to pozitivno.
mi imamo zvanicno prvenstvo (nakaradni entitetski sistem, ali ga imamo) i prvake u svim mladjim kategorijama...

ova premijerna sezona lige mladih je pilot projekat, a nadam se da ce od iduce sezone postati zvanicna jer djeca ovako mnogo vise dobijaju nego kada igraju "u svojim torovima" i onda u dvije utakmice sse dobije prvak...

plus sto ce tada sparsi i siroki morati ucestvovati, te nece djeca ispastati zbog lignog animoziteta dva covjeka :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 26 jun 2014, 00:37

Adzic i Radoncic na spisku srpske U15.

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 26 jun 2014, 01:59

Dejan Todorovic pozvan u U20 reprezentaciju Srbije,ne znam da li je bilo u opticaju da igra za nas.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2014, 08:03

Nije.

Ostalo je samo ime.....

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 jun 2014, 12:57

Sretno Adine :bih:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

mirza1243
Kontakt:

Post Postao/la mirza1243 » 26 jun 2014, 13:01

neno#4 je napisao/la:Nije.
Steta,vidim Srbi ga hvale :roll:

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 26 jun 2014, 20:11

neno#4 je napisao/la:
nesto je napisao/la:Čitam i ne mogu da vjerujem. Neno4 hvali Buzu i Vrabca, pa je li moguće. :clap: :oops: :crazy:
Pises nesto, samo da napises ili? Da znas (a ocito ne znas), Nedim Buza je moj najdrazi igrac poslije Jusufa od mladjih.
Eto mene baš interesuje ko je tebi najdraži igrač, jako si mi bitan. :hmmmmm:
P.S. Kaže i Buza da si ti njemu najdraži forumaš. Tvoji "dobronamjerni" komentari ga ohrabruju da bude još bolji, :lol:. A posebno mu se sviđa što si kao "veliki poznavalac košarke" objektivan, iskren i od riječi.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.