m sta kako , al kazu da je pravo dobar.... sad jel tako il nije, odlucit ce dzemo i visocka bosnaBosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta ce nam ovorammstein je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/adnan-gabel ... ler/141065
da ne bude Rammlažei baca bombe
![]()
iz ST LUISA
cuj 3. liga USA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
fcsforever
- Kontakt:
Drago mi je što je Ogi ostao...to sam želio od prvog dana poslije osvajanja kupa
jel to mislite da bi amerikanac odmah zaigro hahaha...može ali u nk bosna
jel to mislite da bi amerikanac odmah zaigro hahaha...može ali u nk bosna
baric i puric nisu za FKS bit cemo ko zemlja jaki da se sjebemo mada ovo nisu neke invidualne procjene jer je i protivnik nesto beze ali po zalaganju i govoru tijela kretanja imat cemo **** ekipu uhhh jos dzemo kalasi i jos koji kapitalac dzenan ce bit na slatkim mukama ove sezone
gojkara sta je ono onako 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
neka sto vise igraca..treba igrati prvenstvo,kup i grupnu fazu EL
jesi to bio ?Rule_hz je napisao/la:baric i puric nisu za FKS bit cemo ko zemlja jaki da se sjebemo mada ovo nisu neke invidualne procjene jer je i protivnik nesto beze ali po zalaganju i govoru tijela kretanja imat cemo **** ekipu uhhh jos dzemo kalasi i jos koji kapitalac dzenan ce bit na slatkim mukama ove sezonegojkara sta je ono onako
Moze malo po imenima igraca kako je ko igrao ;:)
Posebno me interesuju ovi novi!
Nasi danas lagano upisase pobjedu protiv amatera, iduca sezona je nasa abd.
@ Rule bruda moze i na pp kakvi su ovi novi igraci ako nije frka.
04.10.2009 !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Adnan Gabeljic iz SAD-a i Nedim Basic iz Australije.sarajlija je napisao/la:Nasi danas lagano upisase pobjedu protiv amatera, iduca sezona je nasa abd.![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
rammstein je napisao/la:jesi to bio ?Rule_hz je napisao/la:baric i puric nisu za FKS bit cemo ko zemlja jaki da se sjebemo mada ovo nisu neke invidualne procjene jer je i protivnik nesto beze ali po zalaganju i govoru tijela kretanja imat cemo **** ekipu uhhh jos dzemo kalasi i jos koji kapitalac dzenan ce bit na slatkim mukama ove sezonegojkara sta je ono onako
![]()
Moze malo po imenima igraca kako je ko igrao ;:)
Posebno me interesuju ovi novi!
jesam do 5:0 kisa otjera sve zivo:D neko ko je citavu tekmu bio ce bolje te momke nove opisati, kad ih gledas sa tribine normala izgledaju kao pravi spotisti i opako izgledaju kao i onaj kostic hahah spartanac pravi **** ce svakom majku na terenu haahah ma nije ovo ekipa da se igraci procjene likovi ganjajuci malog handzica sami se povrijedise puzigaca kriminalan, puric kriminalan nidze veze zaluto je on u nas klub 100% baric ce biti samo zamjena u 80toj minuti ili u slucaju zuzih i crvenih
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Steta sto nisam mogao gledat ih danas, ali ko sto ti kazes kad ih gledas sa trbina reko bi covjek zvjeri, ali opet vidjet cemo sve sada prvo u EL, pa onda kada pocne prvenstvo, mislim da ce biti Duljevic jedino pravo istinsko pojacanje, no opet necu nista da pehiram.... 
04.10.2009 !!
- Burberry46
- Kontakt:
Ovaj Basic sto je na probi, on je lijevi bek jel tako?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To je bar igrao protiv Natrona.Burberry46 je napisao/la:Ovaj Basic sto je na probi, on je lijevi bek jel tako?
sarajlija je napisao/la:Steta sto nisam mogao gledat ih danas, ali ko sto ti kazes kad ih gledas sa trbina reko bi covjek zvjeri, ali opet vidjet cemo sve sada prvo u EL, pa onda kada pocne prvenstvo, mislim da ce biti Duljevic jedino pravo istinsko pojacanje, no opet necu nista da pehiram....
ma neces znat ko ce bolji biti dulja mahnitovina fura se na leonela i crstiana kad ima loptu u nogama ode lik ne zaustavlja se hehe bit ce svega hahah to nesta petama se dodavaju prebacuju loptu sa jedne na druguu stranu bit ce svega hhaha procvat ce suttra biti na forumu poslije presecu kako jedan kolega sa fks infa rece:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Aha ma jasta mogu mislit sve neki tehnicari nadajmo se najboljem od njih u prvenstvu, ali prije u EL. 
04.10.2009 !!
SUTRA BI MOGAO BITI ONAKO ZANIMLJIV DAN
jedva cekam dzemicu ......
-
fcsforever
- Kontakt:
čujem Džemo i xy...stvarno ne znam ime ali čujem DVOJICA NA PREDSTAVLJNJU
ps...kakav je bio Gavrić
ps...kakav je bio Gavrić
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sabura samo...
sarajlija je napisao/la:Aha ma jasta mogu mislit sve neki tehnicari nadajmo se najboljem od njih u prvenstvu, ali prije u EL.
vjeruj mi sve sami tehnicari
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma mogu mislitRule_hz je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Aha ma jasta mogu mislit sve neki tehnicari nadajmo se najboljem od njih u prvenstvu, ali prije u EL.
vjeruj mi sve sami tehnicarigojko, milos, dulja, sefko ma show
@ ramo javni sta ako saznas novo na pp
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 jun 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
-
fcsforever
- Kontakt:
Gavrić..kakav je bio danas ???
Zna li se za Deju ..dokle je došlo u razgovorima???
Zna li se za Deju ..dokle je došlo u razgovorima???
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], johntravolta123, nedimmmm1337, plisek i 42 gosta.