Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Predrasude se javljaju kod ovih opstih foruma, tipa klix, ili fhr. Mi smo specijalizirani sportski forum, zaljubljenici u sport, nista vise 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
B i C u tijesnoj borbi za srebro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne pratim SPACE TV, da li je večeras bilo kakvog obraćanja naciji velikog Marjana? 

- RockyMaivia
- Kontakt:
Janez je napisao/la:Ne pratim SPACE TV, da li je večeras bilo kakvog obraćanja naciji velikog Marjana?
StarMo nije skutorija...
Al ih isprati, never gets old.IronMany je napisao/la:taj rad....

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- tyler durden
- Kontakt:
Maki Maki mlohava taki 

Nevjerovatno šta se sve napisalo na ovoj temi i čak je to tolerisano. Postaje zanimljiv ovaj forum. Odjednom su i psovke i uvrede na račun jedne ličnosti dozvoljene.
Sve što je necivilizovano moglo isplivati, isplivalo je na ovoj temi. Tamna strana društva se pokazala, moguće da je tema pripremljena iz pozadine. Neko od propalih novinara dočekao priliku da oblati Marjana i Senada.
Kao prvo , čak bi se i ja mogao naći prozvanim na osnovu zadnje Marjanove izjave i ja sam uputio ovdje kritike , najviše na račun našeg selektora. Ali očigledno je neke njegov komentar baš dotakao.
Demokratija je pa svako smije da kritikuje, ali da li se smiju upučivati psovke i toliko niske riječi izravno prema jednoj ličnosti, to je drugi par cipela. Neki uopšte nisu ni svjesni šta sve napišu i kakve bi to posljedice zapravo moglo imati...
Neki se prosipaju s kritikama na račun Senada. Pa taj čovjek ima ugled i izvan BiH i poznat je u novinarskim krugovima širom svijeta. A sada neko kao uzeo udarat na njega.
Toliko se nakupilo frustracija, pa ih je izgleda trebalo istrest na ovoj temi. Zanimljivo da tema nije ukinuta od strane administracije, iako je prešla granice ukusa, pa čak i granice legalnosti...
Marjan je ovaj put, da se razumijemo, sam sebi skočio u usta, jer je promijenio svoje stajalište u kratkom roku.
Ali sada ispade Marjan za sve živo kriv. Mnogi su Marjana napadali, provocirali, pa su se sad uhvatili za ovu zadnju izjavu.
Isto tako Marjan s određenim upadicama tokom komentarisanja utakmica jeste pokvario kvalitet svojih prenosa, prenosa koje radi te često zna iznervirati tim ponavljanjem "šefe" i sl.
Ali isto tako smatram da se radi o kvalitetnom komentatoru, koji je na početku bio nedodirljiv, a čak je i sad bolji od većine komentatora koje imamo. Isto tako prigovarati mu da je njegova ljubav prema našoj reprezentaciji i državi vještačka je smiješno.....
Kritika je uvijek poželjna, samo ovdje je bilo vrlo malo konstruktivne kritike, a vrlo mnogo divljaštva.....
Sve što je necivilizovano moglo isplivati, isplivalo je na ovoj temi. Tamna strana društva se pokazala, moguće da je tema pripremljena iz pozadine. Neko od propalih novinara dočekao priliku da oblati Marjana i Senada.
Kao prvo , čak bi se i ja mogao naći prozvanim na osnovu zadnje Marjanove izjave i ja sam uputio ovdje kritike , najviše na račun našeg selektora. Ali očigledno je neke njegov komentar baš dotakao.

Demokratija je pa svako smije da kritikuje, ali da li se smiju upučivati psovke i toliko niske riječi izravno prema jednoj ličnosti, to je drugi par cipela. Neki uopšte nisu ni svjesni šta sve napišu i kakve bi to posljedice zapravo moglo imati...
Neki se prosipaju s kritikama na račun Senada. Pa taj čovjek ima ugled i izvan BiH i poznat je u novinarskim krugovima širom svijeta. A sada neko kao uzeo udarat na njega.
Toliko se nakupilo frustracija, pa ih je izgleda trebalo istrest na ovoj temi. Zanimljivo da tema nije ukinuta od strane administracije, iako je prešla granice ukusa, pa čak i granice legalnosti...
Marjan je ovaj put, da se razumijemo, sam sebi skočio u usta, jer je promijenio svoje stajalište u kratkom roku.
Ali sada ispade Marjan za sve živo kriv. Mnogi su Marjana napadali, provocirali, pa su se sad uhvatili za ovu zadnju izjavu.
Isto tako Marjan s određenim upadicama tokom komentarisanja utakmica jeste pokvario kvalitet svojih prenosa, prenosa koje radi te često zna iznervirati tim ponavljanjem "šefe" i sl.
Ali isto tako smatram da se radi o kvalitetnom komentatoru, koji je na početku bio nedodirljiv, a čak je i sad bolji od većine komentatora koje imamo. Isto tako prigovarati mu da je njegova ljubav prema našoj reprezentaciji i državi vještačka je smiješno.....
Kritika je uvijek poželjna, samo ovdje je bilo vrlo malo konstruktivne kritike, a vrlo mnogo divljaštva.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Marjan nije ličnost.effe_sa je napisao/la:Nevjerovatno šta se sve napisalo na ovoj temi i čak je to tolerisano. Postaje zanimljiv ovaj forum. Odjednom su i psovke i uvrede na račun jedne ličnosti dozvoljene.
P.S. Zabranjeno je vrijeđati ostale forumaše, a naš kvazi-jet-set dobija po zaslugama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Senad je davno izgubio bilo kakav "novinarski ugled".
- legenda reala
- Kontakt:
I to su činjenice, Senad od prije deset godina je broj jedan u BIH, Senad trenutno se ne može zvati novinar , kao ni Marjan komentatorBABADZO je napisao/la:Senad je davno izgubio bilo kakav "novinarski ugled".
lik je ispuco sve fazone o ratu, pa se sad uzo reprezentacije, uzima pare levatima iz dijaspore za kartice, pravi od sebe čuvara Bosne sa kolegom Marjanom koji je srbin, a to pali kod našeg naroda jbg
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Marjane možeš mi se samo sageti, ti si prevara od navijača, iz interesa, od 2009 godine, misliš da te nismo prepoznali!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Ugasite temu nema potrebe da ovaj mali nebitni čovjek ima bilo kakvu pozornost!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Warning, SPACETVlieber detected.
Najgore mi je kad ova Space TV i njen sef Sead izjavi da su najblja TV, nemaju u sedmici 2 sata programa za pogledat, a sve nesto najbolji jedino kad reprezentacija igra mogu ih gledat, a nadam se da vise nece nikad biti na Space TV. Nema ovaj forum beton jak kad nase pisanje uzdrma toliko ove dole u Brazilu da ovaj kvazi novinar nas mora napadati, samo jako i dalje pisemo sve sto nam smeta
hahahaha ulizici otvorili temu hehehe pa ljudi morate covjeka shvatiti mora nas kuditi ipak njega dzeko nekad povede na more da mu pere dupe
Samo Sarajevo
Marjane cekamo tvoj povratak u Sarajevo da kazes drazavi ono sto nisi htio u Brazilu ali mislim da ce opet ispasti pizdurina.
- tyler durden
- Kontakt:
Normalno.legenda reala je napisao/la:I to su činjenice, Senad od prije deset godina je broj jedan u BIH, Senad trenutno se ne može zvati novinar , kao ni Marjan komentatorBABADZO je napisao/la:Senad je davno izgubio bilo kakav "novinarski ugled".
lik je ispuco sve fazone o ratu, pa se sad uzo reprezentacije, uzima pare levatima iz dijaspore za kartice, pravi od sebe čuvara Bosne sa kolegom Marjanom koji je srbin, a to pali kod našeg naroda jbg
Kad je Senad otvarao FACE-tv, pa najava kae " Dobro Vece , ovo je rat "

jbena televizija kad prodaje svoj famozni dnevnik, i malo ovih prijateljskih utakmica ili internet linkova

slihtara propala.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Al ih isprati, never gets old.IronMany je napisao/la:taj rad....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
[youtube][/youtube] samo za makija u tom gifu 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa eto vi slušajte Spahu, Šuku i Kristića. Pa što ih reprezentativci bojkotuju? Nisu sigurno bez razloga. Spaho je kao "slučajno" snimljen kad izmišlja da je bila tuča poslije utakmice. Kao komentatori su ravni nuli, a državna televizija na kojoj rade je debelo ispod nule. Okrenuli su se protiv reprezentacije, dok je FaceTV uvijek bio uz nju. Marjan je za klasu bolji komentator od navedene trojke sa BHT-a, a vi možete pričati šta hoćete. Još uz to više voli Bosnu od ove trojice zajedno, iako je Marjan, a nije Mustafa. Više ne komentarišem ovu temu, jer je na njoj previše bolesnih umova. Samo želim reći da Marjan ovo nije zaslužio, a ovo dokazuje koliko smo mi pogan narod...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.