Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

ZahaKING
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 19:08

soccerfan je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:juče mu neko na "pejdžu" je*e i Mirzu Šoljanina i Neziru. Ja oplak'o :lol: :lol:
nece mu bas zasmetati to za Soljanina :D
A ko je Nezira sad?
ona ravaq iz spota :D

Najbolje bi bilo da imamo kakav stadion u podrinju, al baš extra. I da se tamo pripremamo. Je*eš ova prepucavanja Sarajevo-Zenica, Trening kamp-Hrasnica (vidi rime :mrgreen: ). Ionako su nam najbolji reprezentativci iz podrinja (i ovih par Hercegovaca) :cool:
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 26 jun 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 jun 2014, 19:09

ona ravaq iz spota :D[/quote]
AAAAhhhhaaaaa :) :) :) E svasta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 19:10

Ne nije. Nista od navedenog nije tacno i nista nije potkrepljeno dokazima. Djecice haj vozdra. Nemam fakat zivaca se ubijedjivati sa nekim ko je nedokazan. Ponavljam jos jednom, vama je stalo do lika i dijela doticnog, boli vas briga za reprezentaciju. Siguran sam da bi sretniji bili da Edin zabije tri gola a da izgubimo nego da on ne zabije niti jedan a da pobijedimo. Vi slijepo vjerujte i zatvarajte oci pred vise nego ocitim stvarima. Takvi kao vi ste od Edina napravili starletu, folk zvijezdu i uvrijedjenu mladu, kakav je das. Gade mi se poltroni. Haj vozdra.
Nabijem i vas i Marijana i ove novinare koji pisu ovdje u njegovoj sluzbi za pare i sve one koji su slijepi pored ociju i kojima je Edin veci od reprezentacije.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 jun 2014, 21:29

atko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Neka te je stid Edine.
Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba podržati Teletovića u NBA - Edin Džeko!
Kad treba podržati Ćatića - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Grčoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Francuskoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Španiji - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Belgiji - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog popljuvati... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge skraćenice... bujrum, a od njeg odbijte!!!!! Stoko nezahvalna! Za šest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!

Kad treba stisnut da bi se islo na SP - Izet Hajrovic, kad treba pljunut na momka tweet Edin.
Kad treba Rahimić da proslavi svoj uspjeh - Midhat na balkonu gura glavu.
Kad treba trcat protiv Nigerije, kaska ko poni dok Bešić jede travu, cudo nije i na njeg pljucno tweetom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jun 2014, 21:30

Sissoko je napisao/la:
atko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Neka te je stid Edine.
Kad treba novčana pomoć - Edin Džeko!
Kad treba graditi lobi i reklamirati BiH u svijetu- Edin Džeko!
Kad treba našu djecu zbog raznih bolesti obradovati - Edin Džeko!
Kad treba ujediniti državu - Edin Džeko!
Kad treba podržati Teletovića u NBA - Edin Džeko!
Kad treba podržati Ćatića - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Grčoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Francuskoj - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Španiji - Edin Džeko!
Kad treba postići pogodak Belgiji - Edin Džeko!
Kad treba nositi zastavu BiH po osvajanju Premiershipa ili Bundeslige - EDIN DŽEKO!
Kad treba praviti humanitarnu utakmicu - Edin Džeko!
Kad treba dati podršku ugroženim od poplave - Edin Džeko!
Kad treba spasiti mladi život skupim operacijama- Edin Džeko!
Kad treba nekog popljuvati... za to imate SDA, HDZ, SDP, SNSD, SDS i druge skraćenice... bujrum, a od njeg odbijte!!!!! Stoko nezahvalna! Za šest godina Bosni i Hercegovini je dao više nego što je od nje dobio!

Kad treba stisnut da bi se islo na SP - Izet Hajrovic, kad treba pljunut na momka tweet Edin.
Kad treba Rahimić da proslavi svoj uspjeh - Midhat na balkonu gura glavu.
Kad treba trcat protiv Nigerije, kaska ko poni dok Bešić jede travu, cudo nije i na njeg pljucno tweetom.
Bravo.
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 21:34

Sissoko je napisao/la:

:rol: :rol: :rol:
Dok su svi klanjali i divili svicarcu Izetu i njegovom originalnom izboru, Edin ga je blatio preko twittera :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 jun 2014, 23:05

"Vidimo se u Sarajevu ;) "

Pretnja, pazite se... :guz:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 23:14

Može neko postavit te slike iz kafane tokom priprema ? :)
Listo sam 20ak stranica unazad,ne nadjoh :roll:
Nad tobom sunce najljepše sja

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 23:15

Hoće li sutra ako Bog da na aerodrom zajedno sa drugim igračima i stručnim štabom koji dolaze u Sarajevo sleti istim avionom ili će privatnim avionom da ne dijeli zrak sa saigračima kao što je bilo u Gradačcu? :think:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2014, 23:27

Našo,konto sam da su mahalske priče oko kafana,al stvarno.. :roll:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2014, 23:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Kralju kako će to bit mahalska kad je na jednom videu jasno se vidjelo da je verbalno napao policajca ali svi su u punom jeku neke euforije na to zažmirili i naravno opravdali Spahića a čovjeka koji je samo radio svoj posao nazivali glupom drotom, acab, 'ta će on i slično...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 23:49

Marsal je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Kralju kako će to bit mahalska kad je na jednom videu jasno se vidjelo da je verbalno napao policajca ali svi su u punom jeku neke euforije na to zažmirili i naravno opravdali Spahića a čovjeka koji je samo radio svoj posao nazivali glupom drotom, acab, 'ta će on i slično...
Hajde bgt, koji god je eksces napravio, opravdavali smo jer je naš, ja prvi. Od šamaranja Marina, lakta francuzu, davljenja onog Mikhtaryana i šta sve ne.

ja sam prvi branio kapitena, jer sam se vodio onom "patriota čovjek", i to poslije onih izjava na tv-u, čovjek bi rek'o dobrotvor... al' kad krenu vako izlaziti stvari na površinu... :kafa: promjeni se misljenje :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jun 2014, 00:03

aleksandar_veliki je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Našo,konto sam da su mahalske priče oko kafana,al stvarno.. :roll:
Kontali smo da su i iz Zenice mahalske (prijava policiji Spahića), te da je i Emirov brat kao clan delegacije Saveza u Brazilu mahala, ali...
Sad se stvari već drugačije gledaju.Stvarno ne želim da povjerujem svemu što se priča na televiziji u onim prilozima tj. sve ono o čemu se već dugo vremena piše,al vidimo da su definitivno neke stvari istinite.Još se nadam da je malo prenapuhano.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 00:38

legenda reala je napisao/la:zar neko pizdu zvanu Edin Džeko uzima za ozbiljno, **** samo plače kad mu nije po volji, ponaša se k'o dijete kad mu uzmeš igračku
slika :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 jun 2014, 01:28

Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 27 jun 2014, 01:36

Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 01:38

Iznajmit Goli Otok od Hrvatske, uhapsit Dzeku na aerodromu za veleizdaju i poslat ga tamo jedno 6 mjeseci minimum. Nakon toga mu ponudit drzavljanstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa neka izabere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 01:41

Durden je napisao/la: Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
Hodali su i ostali reprezentativci za vrijeme priprema. Pa, nisu bili u karantnu. Ne znam jesu li trebali biti, to treba pitati Papeta
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:42

zgembo89 je napisao/la:Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..
A šta to fali Begoviću molim te, je li to kapiten mora biti rođen u Sarajevu, a ne u Trebinju. Možda su javne ličnosti prepoznale profesionalizam, kvalitetu i nešto posebno u Asmiru, a ne u Džeki. Možda zato jer je Asmir porodičan čovjek, porodica mu je na prvom mjestu, a ne restoran Bosna, cuga i provodi.

Isti taj Asmir za kojeg zagovaramo da bude kapiten jedini je poslije utakmice priznao da smo odigrali loše. Zar tako pravi kapiten ne radi ili kapiten treba da bude čovjek koji se oglasi nakon 2 dana i to gleda čuda putem F A C E B O O K -a i još ima obraza da piše da su navijači miševi, pravi-krivi i da mi soli pamet.

Egipat + kašnjenje+ nezalaganje + Ibričić+ provodi= Nema kapitenske trake od mene

Rođen u Sarajevu, nisam javna ličnost, ali moj glas ide Asmiru.

A Džeki svaka čast za karijeru, uspjehe, golove i sve što je dao za repku, ali nije sazrio za kapitena.

Toliko

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:43

Consigliere je napisao/la:Hodali su i ostali reprezentativci za vrijeme priprema. Pa, nisu bili u karantnu. Ne znam jesu li trebali biti, to treba pitati Papeta
Treba ga pitati zašto nisu bili, a ne da li su trebali biti. Pošli na SP iz kafane, sramota A kategorije.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Beduin, GG3 i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []