NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Four potentially risky NBA draft picks
-Joel Embiid: Injuries
-Dante Exum: Mystery Man
-Zach LaVine: Experience
-P.J. Hairston: Off-the-Court issues
http://ftw.usatoday.com/2014/06/four-po ... raft-picks" onclick="window.open(this.href);return false;
-Joel Embiid: Injuries
-Dante Exum: Mystery Man
-Zach LaVine: Experience
-P.J. Hairston: Off-the-Court issues
http://ftw.usatoday.com/2014/06/four-po ... raft-picks" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao Juki frizure!
Gledam ovo na NBA.com gdje su svi u busu i voze se do dvorane.
Stauskasu Lebron uzor.Dovoljno mi je rekao o sebi kao licnosti.
EDIT:Plus voli i Bibera!Sve gore od goreg.

Stauskasu Lebron uzor.Dovoljno mi je rekao o sebi kao licnosti.
EDIT:Plus voli i Bibera!Sve gore od goreg.
Bice ovo strasan draft ljudi !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Juka izdrži! 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Imal linka
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nba.comAsharaK je napisao/la:Imal linka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovaj mi je Wiggins nekakav previse fin.
Wiggins je ubica djecijeg lica
Koliko dugo traje ovaj draft jer ja treba da ustanem 15 do 8 ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Uopšte nije, ali ako postane biće HOF bez sumnje.BABADZO je napisao/la:Wiggins je ubica djecijeg lica
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Amar Dzeko je napisao/la:Uopšte nije, ali ako postane biće HOF bez sumnje.BABADZO je napisao/la:Wiggins je ubica djecijeg lica
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Obje runde negdje do 6...Otelo je napisao/la:Koliko dugo traje ovaj draft jer ja treba da ustanem 15 do 8 ?
Hvala.NEZALAGANJE je napisao/la:Obje runde negdje do 6...Otelo je napisao/la:Koliko dugo traje ovaj draft jer ja treba da ustanem 15 do 8 ?
Onda lagano cekati da Juku izaberu i nakon toga na spavanje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- masteRofPoker
- Kontakt:
A za koliko bi trebalo ovo poceti aBd ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
IDEMO JUKAAAAAAAAAAAAA

Draft počinje od 1:30h (zvanična ceremonija). Izbor igrača, obično, startuje oko 3:00h.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ma ne vjerujem da je tako kasno, prošle godine je sve pocelo oko pola 2. pa ako krenu u tri, nece do 7 ujutro završitiAndrej je napisao/la:Draft počinje od 1:30h (zvanična ceremonija). Izbor igrača, obično, startuje oko 3:00h.
nema potpisa
U 6:30 pocinje sa pikovima, znaci 1:30.
Wiggins ce izgleda biti orvi pick, pravi izbor Cavsa ukoliko to urade. Otpala je prica sa 6-ersima
Wiggins ce izgleda biti orvi pick, pravi izbor Cavsa ukoliko to urade. Otpala je prica sa 6-ersima
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hvala druze. Kako sam ja vas skontao, Juka je najblizi Sixersima, Sunsima ili nekom ipak nekom trecem.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.